L'oficina de Barcelona romandrà tancada el dijous 28 de març. Es poden posar en contacte amb nosaltres al telèfon de Granollers 93 861 12 28 o enviant correu a [email protected]

CAP VERD I LES ILLES BIJAGÓS

Creuer d’expedició

15 dies | Data de sortida: 03/11/2023

Les illes de Cap Verd formen una petita república insular situada a l’oest del Senegal. Totes les illes són volcàniques i relativament joves, ja que no van començar a emergir de l’oceà fins fa uns vint milions d’anys. L’activitat eruptiva ha contribuït a crear grans volcans de fins gairebé tres mil metres d’altitud, dotant la majoria d’illes d’un paisatge muntanyós de gran bellesa paisatgística. La joventut geològica de l’arxipèlag i el seu caràcter insular també han marcat l’evolució tant de la fauna com de la flora, amb multitud d’espècies endèmiques. Durant milions d’anys, les illes van romandre deshabitades, fins que els exploradors portuguesos les van descobrir a mitjans del segle XV. Gràcies a la seva posició estratègica per al comerç d’esclaus, les illes es van convertir en la primera colònia ultramarina de Portugal. La societat actual, formada pels descendents dels esclaus, és l’hereva d’una tradició cultural única, barreja d’elements criolls europeus amb costums d’Àfrica Occidental.

Les illes Bijagós són un arxipèlag, Reserva de la Biosfera per la UNESCO, que forma part del territori de Guinea-Bissau. Està format per vint illes principals i setanta de més petites. Durant la nostra navegació recorrerem boscos, manglars, paisatges verges i petits pobles on els habitants de l’ètnia bijagó, encara conserven les tradicions animistes que governen la seva estructura social. Aquest petit arxipèlag ofereix una biodiversitat excepcional i una experiència inoblidable per tots aquells que desitgen tornar a sentir la sensació de descobrir una cosa nova d’una forma diferent. Una illa on no hi ha carreteres i on la única forma de descobrir-la es navegant i mullant-nos els peus en els nostres desembarcaments en embarcacions més petites.

Per explorar aquests dos paradisos insulars us proposem un viatge a bord del vaixell d’expedició MS Spitsbergen de cent metres d’eslora i amb capacitat per a 180 persones de la prestigiosa companyia Hurtigruten. Un confortable vaixell que ens permetrà gaudir d’aquesta expedició a dos territoris espectaculars i durant el qual farem desembarcaments en petites embarcacions a indrets remots per poder gaudir encara més d’aquests meravellosos paisatges.

Què t’oferim:

  • Grup de mínim 10 persones i màxim 16.
  • Guia acompanyant d’Eurovacances.

Què et demanem:

  • Pauta completa de vacunació per COVID-19.

Comparteix aquest viatge:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Preu per persona en cabina i habitació doble:

Cabina I2: 7.065 €
Cabina J2: 7.775 €
Cabina QJ2: 8.330
Cabina O2D: 8.585 €
Cabina U2D: 8.965. €
(IVA inclòs)

Suplement habitació individual:

És difícil obtenir habitacions individuals en aquest viatge. En cas d'interès, consulteu directament a Eurovacances.

Dates de sortida

03/11/2023

Què inclou

  • Vols amb la companyia Iberia, classe turista.
  • Hotel de 4**** a Dakar.
  • Cabines a bord del vaixell MS Spitsbergen segons la categoria escollida.
  • Pensió completa durant tot el viatge (exceptuant els àpats que coincideixin amb horaris de vol) amb begudes incloses durant els àpats a bord del vaixell.
  • Guia acompanyant d ‘Eurovacances durant tot el viatge.
  • Totes les visites i tots els desembarcaments segons el programa de viatge.
  • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia ARAG.

Nota: Vacunes necessàries. Recomanem que es posin en contacte amb el seu centre de vacunació abans d’iniciar el viatge.

Tots els desembarcaments i visites estan condicionats a les condicions climàtiques i al criteri de seguretat del capità del vaixell.

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-te?