L'oficina de Barcelona romandrà tancada el dijous 28 de març. Es poden posar en contacte amb nosaltres al telèfon de Granollers 93 861 12 28 o enviant correu a [email protected]

Viatges Eurovacances

Qui som?

És un plaer per tot l’equip d’Eurovacances donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina web.
Eurovacances va ser fundada l’any 1986 per Miquel Pàmies. Després de molts anys dins l’ofici de guia, durant el quals va recórrer el món d’una punta a l’altra, en Miquel va decidir iniciar el camí cap a una nova manera d’entendre els viatges. Itineraris cuidats fins al mínim detall, desaparició de les excursions facultatives, menús seleccionats, bons hotels, guies experimentats i un programa exclusivament en català, van conformar el que en el seu moment s’anomenà Un nou estil. D’aquesta manera, sempre sota l’impuls d’en Miquel, Eurovacances es va convertir en pionera d’una determinada manera d’entendre els viatges.

Actualment, el que va començar com un projecte personal s’ha convertit en l’empresa col·lectiva d’un equip de professionals disposats a mantenir l’estil que ha fet d’Eurovacances, una referència al país.

Però Eurovacances no som només els que treballem a les oficines de Granollers, Barcelona i Girona. Eurovacances també són els responsables de la imatge corporativa, els corresponsals als països de destí i sobretot, els nostres guies. La seva feina, a més a més d’acompanyar als grups i de permetre una relació fluida amb els corresponsals, té el valor afegit de l’experiència.

D’aquesta manera, el Nou Estil de l’any 1986 ha arribat fins als nostres dies. Ara, evidentment, ja no és nou. Però, com el bon vi, ha sabut evolucionar fins a convertir-se en Un Estil propi que ens identifica.

Què fem?

A Eurovacances dissenyem viatges a tots els continents del món, mantenint-nos sempre fidels a la nostra filosofia. D’aquesta manera, ens apropem a les zones que millor defineixen el caràcter d’un país o d’una regió, visitem els monuments i les ciutats més significatives, entrem als museus més importants, pugem als millors miradors i recorrem els paisatges més espectaculars. Però, alhora, procurem gaudir d’un nivell de confort que faci del viatge unes autèntiques vacances. Escollim curosament els hotels, els restaurants i els menús, evitem les etapes maratonianes i les visites a contrarellotge, fugim de les aglomeracions i assaborim aquells llocs amb un toc especial.
En aquest sentit, a les nostres oficines treballem tot l’any per continuar millorant els nostres itineraris, oferir propostes atractives i obrir nous destins.

A Eurovacances treballem amb il·lusió per adaptar-nos a un món cada dia més dinàmic. Alguns hotels es renoven; altres, en canvi, envelleixen o tanquen. A aquell restaurant que es menjava tant bé, ara es menja malament i a aquell altre que no valia gran cosa, ara hi fan plats exquisits. Una nova carretera fa possible l’etapa que abans era impossible, el vaixell canvia la ruta, el ferri surt a la tarda enlloc del matí i el vol surt al matí enlloc de la tarda. Obren el museu, tanquen l’exposició, restauren l’església, inauguren el memorial i fan obres a la plaça. Les coses canvien i els nostres itineraris canvien amb elles. L’estil d’Eurovacances, però, es manté.

Als nostres viatges anireu sempre acompanyats per un guia d’Eurovacances, que sortirà i tornarà amb el grup. La seva experiència i els seus consells us ajudaran a comprendre el país i la seva assistència us facilitarà la solució a qualsevol imprevist.
Amb nosaltres visitareu tot allò que “s’ha de veure” a cadascun dels destins on anem, però ens desviarem sempre que calgui per descobrir els secrets que s’amaguen fora dels circuits més turístics.

Ens allotjarem a hotels estratègicament situats, preferentment de 4 o 5 estrelles i menjarem menús seleccionant a restaurants curosament escollits, exceptuant a algunes etapes puntuals on farem àpats tipus pícnic.

I evidentment, com sempre hem fet a Eurovacances, totes les excursions, totes les visites i tots els àpats, estaran inclosos a l’import final del viatge, de manera que sempre sapigueu el que us costaran les vacances.

On som?

A Eurovacances dissenyem i venem els nostres propis viatges. És per això que els viatges d’Eurovacances només els trobareu a les nostres oficines. Actualment ens podeu venir a veure a Granollers, Barcelona i Girona.

Granollers:
Telèfon: 93.861.12.28
C/ Catalunya, 12-18 (Edifici Catalunya)
08400 GRANOLLERS (Barcelona)

Barcelona:
Telèfon: 93.415.23.00
Rambla de Catalunya, 124, 5è 1a
08008 BARCELONA
Horari: De Dilluns a Divendres de 10h a 18h
Agost: de 9h a 17h

Girona:
Telèfon: 972.22.53.44
Carrer Ferreries Velles, 11
17000 Girona
Horari: De dilluns a Divendres de 10h a 18h

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-te?