Canàries – Parcs Nacionals

El 19 de juny de 1799 el geògraf i naturalista Alexander von Humboldt arriba a les illes Canàries. És la primera parada d’un llarg viatge de 5 anys que el portarà a recórrer el continent sud-americà, una aventura extraordinària que canviarà la manera com la ciència veu el món. Humboldt fa sis dies d’escala a Tenerife, puja el Teide, se sent fascinat pels dragos i s’enamora de la vall de l’Orotava. La muntanya més alta de les illes Canàries serà la font d’inspiració a la seva teoria de distribució geogràfica de les espècies, la seva contribució més important a la botànica. Impressionat per les illes, tan bon punt baixa del Teide el pare de la geografia moderna escriu una carta al seu germà.

 

Ahir al vespre vaig baixar del pic – va escriure Humbold. Quin espectacle! Quin goig! Me’n vaig amb llàgrimes als ulls. M’hauria agradat establir-me aquí. A més a més de Tenerife Humboldt només va veure La Graciosa. Nosaltres, veurem molt més. Durant nou dies visitarem Tenerife, El Hierro, La Gomera, La Palma i Lanzarote, descobrirem les capitals històriques de les illes i explorarem els parcs nacionals de Las Cañadas del Teide, Garajonay, Caldera de Taburiente i Timanfaya. I decidirem, com Humboldt, si ens hauria agradat establir-nos aquí.

1r Dia. Barcelona – Tenerife.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Tenerife. Un cop recollit l’equipatge ens traslladarem a La Laguna. Visitarem l’antiga Catedral del segle XVI, l’Església de Nostra Senyora de la Concepció i el Museu d’Història i Antropologia. Al vespre arribem a Puerto de la Cruz.

2n Dia. Tenerife – El Hierro – Tenerife.

Avui volarem a l’illa d’El Hierro, Reserva de la Biosfera des de l’any 2.000. El nostre recorregut ens descobrirà boscos, platges de sorra negra, cons volcànics i camps de lava. Dinarem durant les visites i finalment volarem de retorn a Tenerife.

3r Dia. Tenerife – Teide – La Gomera.

Avui dedicarem tot el dia a explorar l’interior de l’illa de Tenerife. Recorrerem els carrerons de la població històrica de La Orotava, continuarem fins l’espectacular Parque Nacional de las Cañadas del Teide i agafarem el telefèric que ens pujarà a 3.500 metres d’altitud. Dinarem al Parador i a la tarda visitarem Garachico. Tot seguit continuarem fins a Icod de los Vinos, on veurem el cèlebre Drago Milenario. Finalment arribarem a Los Cristianos on agafarem el ferri que ens durà a l’illa de la Gomera.

4rt Dia. La Gomera.

Avui dedicarem el dia a descobrir aquesta illa volcànica coneguda com l’illa Colombina en honor a Cristòfor Colom. Recorrerem el Parque Nacional Garajonay, on es troba el punt més alt de l’illa i ens endinsarem al conegut Bosque de Laurisilva, Patrimoni de la Humanitat, gràcies al qual s’anomena a l’illa la maragda de l’Atlàntic. Acabarem el dia fent una passejada pel centre històric de San Sebastián, capital de l’illa, i soparem i ens allotjarem al Parador.

5è Dia. La Gomera – La Palma.

Aquest matí agafarem els vols a La Palma. Quan arribem dinarem al Parador, on ens allotjarem. A la tarda anirem a Fuencaliente des d’on contemplarem panoràmiques espectaculars dels volcans de San Antonio i Teneguía. Retornarem a Santa Cruz i recorrerem els seus estrets carrerons, contemplant palaus barrocs, amb balcons tradicionals de fusta i petites esglésies renaixentistes, que segueixen l’estil de les primeres ciutats colonials.

6è Dia. La Palma – Taburiente – La Palma.

Esmorzarem i iniciarem l’excursió fins al cràter de la Caldera de Taburiente, declarat Parc Nacional. Arribarem al Roque de los Muchachos, el punt més alt de l’illa (2.426 metres) i baixarem fins a la localitat de Puntagorda, on encara es conserven molins de vent tradicionals. Pararem al mirador El Time i dinarem a Puerto Tazacorte, una petita població amb cases del segle XVI. A la tarda tornarem a entrar al Parc Nacional per veure el cor de la Caldera; des d’aquest punt, conegut amb el nom de La Cumbrecita farem una petita excursió fins a Lomo las Chozas per gaudir del paisatge abans de retornar al Parador.

7è Dia. La Palma – Lanzarote.

Avui agafarem els vols que ens duran a Lanzarote. Dinarem i a la tarda visitarem el Parque Nacional Timanfaya. Recorrerem Las Montañas de Fuego i apreciarem paisatges apocalíptics d’aspecte lunar, rius petrificats, profundes esquerdes, els vessant multicolors de la Caldera de los Cuervos i les planes cendroses del Valle de la Tranquilidad. Continuarem visitant Los Hervideros i ens aturarem a les Salinas de Janubio. Acabarem l’itinerari tot travessant La Geria, vall coberta per les cendres de la darrera erupció del Timanfaya on creixen vinyes. Sopar i allotjament a l’hotel.

8è Dia. Lanzarote.

Aquest matí coneixerem l’extrem nord de l’illa. Pararem a l’anomenada Cueva de los Verdes i arribarem als cèlebres Jameos del Agua. César Manrique va condicionar algunes d’aquestes cavitats transformant-les en un magnífic auditori i un curiós jardí botànic. Acabarem el recorregut aturant-nos al conegut Mirador del Río. Dinarem a la població de Teguise on després visitarem el castell de Santa Bárbara. A la tarda visita d’Arrecife on destaca el castell fortalesa de San Gabriel abans de retornar a l’hotel a sopar.

9è Dia. Lanzarote – Barcelona.

Grups de 15 persones com a màxim

Sortides: 07 novembre, 05 desembre (2020), 06 febrer i 06 març (2021)
Durada: 9 dies
Preu per persona: 4.075€ en habitació doble
Suplement individual: 490€

Què inclou:

 • Vols amb domèstics classe turista.
 • Estada a hotels de 4**** i als Paradors esmentats al programa.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de La Laguna.
 • Visita de dia sencer de l’illa d’El Hierro.
 • Visita del PN Cañadas del Teide amb pujada amb telefèric.
 • Ferri anada i tornada a La Gomera.
 • Visita de dia sencer de La Gomera amb PN Garajonay.
 • Visita de Santa Cruz de la Palma i Fuencaliente.
 • Visita al PN Calderas de Taburiente.
 • Visita al PN Timanfaya.
 • Visites de l’illa de Lanzarote.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia ERGO Seguros de Viaje.

Característiques:

Per a més informació:

Garantia sanitàra

Garantia sanitàra

Seguim les màximes garanties de seguretat dictades per les autoritats competents per lluitar contra la COVID-19. D’aquesta manera, operem els nostres viatges amb grups reduïts, utilitzem exclusivament hotels i restaurants que segueixin les mesures higièniques i la distància de seguretat fixades pel govern, incorporem les radioguies i visitem preferentment llocs poc massificats, monuments exteriors i paisatges oberts.
Grups reduïts

Grups reduïts

Els nostres itineraris de ruta estan pensats per un màxim de 15 persones i els de senderisme per un màxim de 12. D’aquesta manera us podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat a l’autocar, als restaurants o durant les visites. Aconseguim que totes les activitats, visites i maniobres siguin àgils i confortables per a tothom. I, sobretot, us podem dedicar totes les atencions que us mereixeu perquè gaudiu de l’experiència d’explorar Espanya amb nosaltres. El grup mínim per operar els nostres viatges és de 10 persones.
Radioguies

Radioguies

En tots els nostres viatges culturals utilitzem radioguies. D’aquesta manera podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat durant les visites i alhora facilitar l’audició de les explicacions del guia. A l’inici del viatge us entregarem el receptor i serà responsabilitat de cada viatger tenir-ne cura fins al darrer dia. Per raons higièniques i sanitàries, els auriculars seran d’us personal i no caldrà retornar-los al final del viatge. En els viatges de senderisme no es farà ús de radioguies.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar