Costa Verde

La Costa Verde és…. verda! Una d’aquelles rares i afortunades excepcions en què una marca turística s’ajusta a la realitat. I és verda des dels espadats de la costa fins a les muntanyes de la serralada Cantàbrica. El nom de Costa Verde es va inscriure al Registre de Denominacions Geoturístiques el 13 de gener de 1969 i s’aplica al litoral de l’actual comunitat autònoma d’Astúries.

 

Localitats tant representatives com Luarca, Cudillero, Avilés, Gijón, Llanes i Ribadesella s’estenen d’oest a est al llarg d’una costa espectacular de més de 345km de recorregut. Fins aquí, la marca turística. I Cantàbria? Doncs igual de verda! Fins i tot podríem afirmar que aquesta vegada la marca turística es va quedar curta. Això és precisament el que comprovarem en aquest viatge de contrastos extraordinaris.

 

Explorarem el Parque Natural Fuentes Carrionas, donarem la volta als Picos de Europa, visitarem ermites troglodítiques, esglésies preromàniques i castells medievals, entrarem a coves prehistòriques i palaus modernistes, passejarem per ciutats monumentals, pobles amb encant i petis ports de pesca, i recorrerem la costa d’Astúries i de Cantàbria per assegurar-nos que efectivament és verda d’un extrem a l’altre. Si el que busqueu és un Gran Viatge sense sortir d’Espanya, és aquest!

1r Dia. Bilbao.

Presentació a l’hotel de Bilbao a partir de les 16 h. Check-in a l’hotel i resta de la tarda lliure a Bilbao. Sopar i allotjament a l’hotel.

2n Dia. Bilbao – Ojo de Guareña – Aguilar de Campoo – Cervera de Pisuerga.

Al matí visitarem l’ermita de San Bernabé a Ojo de Guareña i el castell del segle XII d’Argüeso. Dinarem a Aguilar de Campoo i a la tarda pujarem al castell que domina el centre històric. Finalment coneixerem l’ermita troglodítica d’Olleros de Pisuerga, del segle VII. Al vespre ens instal·larem al Parador de Cervera de Pisuerga, on soparem i ens allotjarem.

3r Dia. Cervera de Pisuerga – PN Fuentes Carrionas – Potes – Lebeña – Liébana – Fuente Dé.

Al matí farem una excursió amb 4×4 pel Parque Natural Fuentes Carrionas. A continuació anirem a la pintoresca localitat de Potes. Dinarem i a la tarda visitarem l’església de Santa Maria de Lebeña i el monestir de Santo Toribio de Liébana. Finalment arribarem al Parador de Fuente Dé.

4rt Dia. Fuente Dé – Parque Nacional Picos de Europa – Cangas de Onís.

Començarem el matí agafant el telefèric de Fuente Dé per gaudir de les vistes dels Picos de Europa. A continuació iniciarem un recorregut panoràmic que ens portarà fins el Puerto de Pandetrave i Posada de Valdeón, on dinarem. A la tarda continuarem la ruta passant per Oseja de Sajambre i el Desfiladero de Los Beyos. Finalment arribarem al Parador de Cangas de Onís.

5è Dia. Cangas de Onís – Covadonga – llac Enol – Gijón.

Després d’esmorzar al parador visitarem el Santuari de Covadonga i tot seguit pujarem amb autocar al llac Enol, on farem una petita excursió fins al Mirador del Príncipe. Tornarem al Parador a dinar i a la tarda ens traslladarem a Gijón. Farem una visita guiada de la ciutat i finalment ens instal·larem al Parador de Gijón.

6è Dia. Gijón – Oviedo – Avilés – Cabo Peñas – Gijón.

Al matí visitarem Oviedo (UNESCO). Durant el recorregut entrarem a la Catedral i a les esglésies preromàniques de Santa Maria del Naranco i San Miguel de Lillo. Dinarem i a la tarda coneixerem el casc antic d’Avilés. Abans de retornar al Parador de Gijón ens aturarem a gaudir de les vistes de la costa des del far de Cabo Peñas.

7è Dia. Gijón – Cudillero – Cabo Vidio – Cabo Bustos – Luarca  – Salas – Gijón.

Al llarg del matí passejarem pel port de pescadors de Cudillero, ens aproparem als fars de Cabo Vidio i Cabo Bustos i coneixerem el centre històric de Luarca. Dinarem i a la tarda ens desviarem fins a Salas per visitar la Colegiata de Santa Maria la Mayor. Finalment retornarem a Gijón.

8è Dia. Gijón – Monasterio de Valdediós – Cueva Tito Bustillo – Ribadesella – Llanes – Santillana del Mar.

La primera visita del matí serà al Monasterio de Santa María de Valdediós i a l’església preromànica de San Salvador. Després anirem a visitar les pintures rupestres de la Cueva Tito Bustillo. Dinarem a Ribadesella i a la tarda visitarem el port de Llanes. Finalment arribarem al Parador de Santillana del Mar.

9è Dia. Santillana – San Vicente de la Barquera – Comillas – Santander – Santillana.

Després d’esmorzar visitarem el barri de La Puebla Vieja a San Vicente de la Barquera. A continuació anirem a Comillas per descobrir el Capricho de Gaudí i el Palacio de Sobrellano, d’estil modernista. Dinarem i a la tarda visitarem Santander. Entrarem a la Catedral i al Palacio de la Magdalena i finalment retornarem al Parador de Santillana del Mar.

10è Dia. Santillana – Altamira – Laredo – Castro Urdiales – Bilbao.

Començarem el matí a la Neocueva de Altamira, on podrem veure un dels millors conjunts rupestres de la prehistòria europea. Després anirem a conèixer el barri de Puebla Vieja al port de pescadors de Laredo. Acabarem el matí passejant pel centre històric de Castro Urdiales. Dinarem i a la tarda arribarem a Bilbao. Fi del viatge.

Grups de 15 persones com a màxim

Sortides: 17 setembre, 02 octubre (2020), 09 abril i 14 maig (2021)
Durada: 10 dies
Preu per persona: 3.385€ en habitació doble
Suplement individual: 580€

Què inclou:

 • Allotjament a hotel de 4* a Bilbao i als Paradors de Cervera de Pisuerga, Fuente Dé, Cangas de Onís, Gijón i Santillana del Mar.
 • Servei de maleters als Paradors.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita d’Ojo de Guareña.Visita dels castells d’Argüeso i Fuente Dé.
 • Visita de l’ermita d’Olleros de Pisuerga.
 • Excursió amb 4×4 al PN Fuentes Carrionas.
 • Visita de Santa Maria de Lebeña i Santo Toríbio de Liébana.
 • Pujada amb el telefèric de Fuente Dé.
 • Visita de Covadonga i el llac Enol.
 • Visita de Gijón.
 • Visita d’Oviedo.
 • Visita d’Avilés.
 • Visita de Cudillero, Luarca i Salas. Visita del Monasterio de Valdediós.
 • Visita de la Cueva Tito Bustillo.
 • Visita de Llanes i San Vicente de la Barquera.
 • Visita de Comillas.
 • Visita de Santander.
 • Visita de la Neocueva de Altamira.
 • Visita de Laredo i Castro Urdiales.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia ERGO Seguros de Viaje.

Característiques:

Per a més informació:

Garantia sanitàra

Garantia sanitàra

Seguim les màximes garanties de seguretat dictades per les autoritats competents per lluitar contra la COVID-19. D’aquesta manera, operem els nostres viatges amb grups reduïts, utilitzem exclusivament hotels i restaurants que segueixin les mesures higièniques i la distància de seguretat fixades pel govern, incorporem les radioguies i visitem preferentment llocs poc massificats, monuments exteriors i paisatges oberts.
Grups reduïts

Grups reduïts

Els nostres itineraris de ruta estan pensats per un màxim de 15 persones i els de senderisme per un màxim de 12. D’aquesta manera us podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat a l’autocar, als restaurants o durant les visites. Aconseguim que totes les activitats, visites i maniobres siguin àgils i confortables per a tothom. I, sobretot, us podem dedicar totes les atencions que us mereixeu perquè gaudiu de l’experiència d’explorar Espanya amb nosaltres. El grup mínim per operar els nostres viatges és de 10 persones.
Radioguies

Radioguies

En tots els nostres viatges culturals utilitzem radioguies. D’aquesta manera podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat durant les visites i alhora facilitar l’audició de les explicacions del guia. A l’inici del viatge us entregarem el receptor i serà responsabilitat de cada viatger tenir-ne cura fins al darrer dia. Per raons higièniques i sanitàries, els auriculars seran d’us personal i no caldrà retornar-los al final del viatge. En els viatges de senderisme no es farà ús de radioguies.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar