Explora Espanya

Volem viatjar. Volem que sigui amb vosaltres. I volem fer-ho amb les màximes garanties de seguretat. Ras i curt, aquests són els nostres objectius immediats. Si els viatges poden ser arreu del món, perfecte. Ja fa mesos que els tenim preparats. I si no ens deixen sortir, o no ens deixen entrar o simplement no volem embarcar-nos en una aventura llunyana, cap problema! Tenim la sort de viure a un dels territoris més diversos d’Europa. De fet, tal i com diuen els geòlegs, la península Ibèrica és un microcontinent i Espanya l’ocupa gairebé tota.

 

Sense sortir de les fronteres de l’estat tenim a la nostra disposició una riquesa històrica, cultural i paisatgística sense gaires paral·lels a la resta del continent. No tenim les muntanyes més altes d’Europa però de muntanyes en tenim per tot arreu. La diversitat lingüística és evident. I la història ha estat prou enrevessada i prou profunda com per generar una mescla única de tradicions provinents dels quatre punts cardinals. I això, a l’hora de planificar els viatges, és un tresor!

El que us proposem és explorar Espanya. I fer-ho amb el mateix plantejament amb què faríem un Gran Viatge a l’altre extrem del planeta. És per aquesta raó que hem batejat aquest nou catàleg EXPLORA ESPANYA.

 

Hi trobareu tretze itineraris diferents que cobreixen pràcticament tota la geografia espanyola. I tots ells estan pensats i dissenyats seguint les mateixes premisses: que a Espanya hi ha paisatges espectaculars, pobles perduts i contrastos extraordinaris. El que nosaltres farem és buscar-los i explorar-los, talment com faríem a l’altra punta del món. Sortirem dels camins més traçats, ens endinsarem als parcs nacionals, descobrirem castells oblidats, esglésies troglodítiques, mesquites medievals i sinagogues sefardites. Serem exploradors sense creuar cap frontera. Si tot això us sedueix, aquest són els vostres viatges.

 

Benvinguts a EXPLORA ESPANYA!

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar