L'oficina de Barcelona romandrà tancada el dijous 28 de març. Es poden posar en contacte amb nosaltres al telèfon de Granollers 93 861 12 28 o enviant correu a [email protected]

#EXPLORAESPANYA

Sense sortir de les fronteres de l’estat tenim a la nostra disposició una riquesa històrica, cultural i paisatgística sense gaires paral·lels a la resta del continent. El que us proposem és explorar Espanya i fer-ho amb el mateix plantejament amb què faríem un Gran Viatge a l’altre extrem del planeta. És per aquesta raó que hem batejat aquest nou catàleg EXPLORA ESPANYA.

A Explora Espanya hi trobareu diversos itineraris pensats i dissenyats seguint les mateixes premisses: que a Espanya hi ha paisatges espectaculars, pobles perduts i contrastos extraordinaris. El que nosaltres farem és buscar-los i explorar-los, talment com faríem a l’altra punta del món. Sortirem dels camins més traçats, ens endinsarem als parcs nacionals, descobrirem castells oblidats, esglésies troglodítiques, mesquites medievals i sinagogues sefardites. Serem exploradors sense creuar cap frontera!

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-te?