Vietnam

1r Dia – Barcelona – Hanoi (Vietnam).

Sortida dels vols de Barcelona a Hanoi segons l’horari i la classe escollits.

2n Dia – Arribada a Hanoi.

A l’arribada trasllat privat a l’hotel. Dinarem a l’hotel i a la tarda farem un passeig a peu pel centre de la ciutat. Veurem el Temple de Ngocson i agafarem un cyclo-pousse per conèixer el barri antic. Retorn a l’hotel i sopar a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

3r Dia – Hanoi.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Dedicarem tot el dia a la visita en privat amb guia de parla espanyola de Hanoi. Veurem el mausoleu de Hochiminh, la Pagoda del Pilar ünic i coneixerem l’històrica plaça Badinh. Podrem visitar el Mueseu etnològic i el Temple de Quanthanh. Dinarem a l’hotel i a la tarda continuarem la visita al Temple de la Literatura. Disposem de temps lliure abans d’assistir a un espectacle de titelles sobre l’aigua. Sopar a un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

4t Dia – Hanoi – Hoalu – Hanoi.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Anem per carretera a descobrir Hoalu, l’antiga capital de la dinastia Dinh. Naveguem la vall de Trang An amb una petita barca de bambú seguint el curs del riu fins a uns curiosos túnels anomanats tamcoc. Dinar a un restaurant inclòs. Retorn a Hanoi a la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.

5è Dia- Hanoi – Halong

Esmorzar inclòs a l’hotel. Ens traslladem a la badia de Halong on embarcarem al creuer que ens permetrà començar a explorar la zona. Sortida del creuer al migdia. Pensió completa a bord. A la tarda visita del poble pesquer flotant de Cua Van. Allotjament al creuer.

6è Dia – Creuer badia de Halong.

Pensió completa a bord del vaixell. Aprofitarem el dia d’avui per descobrir alguna de les més de tres mil illes i llots que es troben en els 1.500 km² de la badia. Activitats a bord del vaixell organitzades pel creuer. Allotjament al creuer.

7è Dia – Halong – Hanoi – Danang.

Després d’esmorzar al creuer encara tindrem temps per gaudir de les coves i racons de la badia. Desembarcarem i seguirem el nostre recorregut fins a Hanoi. Dinar a un restaurant local. Al vespre trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Danang. Arribada a Danang i trasllat privat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

8è Dia: Danang – Hoi An – Danang.

Esmorzar a l’hotel i temps lliure abans de dirigir-nos a Hoi An. Durant la nostra visita de la ciutat veurem el pont cobert japonès, la casa Tan Ky i l’animat mercat de la ciutat, situat a la vorera del riu. Dinarem i a la tarda navegarem amb barca pel riu Thu Bon fins a l’estuari de Cua Dai. Finalment retornarem a l’hotel on soparem.

9è Dia: Danang – Hue

Esmorzar a l’hotel i visita del Museu Cham i les muntanyes de Marbre abans de sortir per carretera cap a Hue. Durant el recorregut passarem pel Hai Van Pass i pel típic poble de pescadors Lang Co. Dinar a Hue a un restaurant local. A la tarda veurem el casc antic a la població i navegarem el riu Perfum per gaudir del paisatge de les dues ribes. Sopar i allotjament a l’hotel.

10è Dia – Hue – Ho Chi Minh

Esmorzar a l’hotel. Seguim descobrint la ciutat de Hue. Coneixem el mercat Dongba i visitem la tomba Minh Mang i la tomba Khai Dinh, dos dels molts complexes funeraris de Hue. Dinar a un restaurant local. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a la ciutat de Ho Chi Minh, l’antiga Saigon. Arribada i tarsllat a l’hotel fent una ruta panoràmica de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

11è Dia – Ho Chi Minh – Cuchi – Ho Chi Minh.

Després d’esmorzar sortirem cap a l’antiga base guerrillera de Cuchi per conèixer la xarxa de centenars de quilòmetres de túnels construïda durant la guerra que va patir el país. Tornarem a Ho Chi Minh per dinar i a la tarda visitarem la ciutat. Veurem el Palau de la Reunificació, la Catedral, l’Ajuntament i l’edifici de Correus, entre d’altres monuments de l’època colonial. Sopar a bord d’un vaixell que navega el riu Saigon per veure la ciutat il.luminada. Allotjament a l’hotel.

12è Dia – Ho Chi Minh – delta del Mekong – Cantho.

Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a conèixer les formes de vida tradicionals del delta del Mekong. Per fer-ho, embarcarem a un vaixell privat i navegarem fins la mansió colonial Le Longanier on dinarem. A la tarda continuarem la navegació pel riu Mekong tot veient les plantacions de fruita i els camps d’arròs. Quan acabem la navegació ens instal·larem a un hotel de Cantho. Sopar a l’hotel.

13è Dia – Cantho – Cairang – Ho Chi Minh.

Esmorzar a l’hotel a primera hora del matí i sortida amb barca per conèixer el mercat flotant de Cairang i l’ambient tradicional d’aquesta regió agrícola. Durant el recorregut també visitarem el mercat de Ninkhieu i veurem la pagoda de Munirangsyaram. Dinar a l’hotel. A la tarda retornarem a Ho Chi Minh on soparem i ens allotjarem a l’hotel.

14è Dia – Ho Chi Minh – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Visita del barri xinès i de la Pagoda thienhau abans de gaudir de temps lliure. Dinar a l’hotel. A la tarda trasllat en privat a l’aeroport per agafar els vols de tornada a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

15è Dia – Arribada a Barcelona.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 4.250 Euros (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:

 • Estada als hotels, lodges i camps indicats en règim de pensió completa.
 • Guia privat de parla hispana durant tot el recorregut
 • Transport privat durant el recorregut (menys el creuer de la badia de Halong).
 • Tots els àpats indicats explícitament.
 • Totes les visites i entrades indicades al programa.
 • Vols domèstics Hanoi /Danang i Hue/Ho Chi Minh..
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

 

El preu no inclou:

 • Vols internacionals.
 • Extres personals.
 • Propines
 • Visat
 • Res no mencionat explícitament.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar