L'oficina de Barcelona romandrà tancada el dijous 28 de març. Es poden posar en contacte amb nosaltres al telèfon de Granollers 93 861 12 28 o enviant correu a [email protected]

#RECONNECTA

Uganda

Fit a fit amb els goril·les de muntanya. L’experiència és colpidora. Imprescindible! 

Els goril·les de muntanya són els primats més grans del món. Juntament amb els humans, els ximpanzés i els orangutans, els goril·les formen la família dels Hominidae, la nostra. De goril·les de muntanya, però, en queden molt pocs: no més de 700 individus. Per veure’ls cal endinsar-se a peu a la Selva Impenetrable de Bwindi fins les zones de muntanya on viuen. La caminada, la recerca dels animals i la trobada a curta distància amb els goril·les converteixen el viatge en una experiència única al món.

Uganda és la destinació somiada pels viatgers més aventurers. Un país fora dels itineraris més convencionals, amb lodges i campaments remots, parcs nacionals espectaculars, safaris per observar la típica fauna africana, i llocs tan significatius per la història de l’exploració com les mítiques fonts del Nil i les muntanyes Rwenzori, conegudes en la geografia llegendària de Ptolomeu amb el nom de Muntanyes de la Lluna. 

 Si l’aventura us motiva, Uganda és el vostre viatge!

Eurovacances us proposa:

  • Excursió a la Selva Impenetrable de Bwindi per veure goril·les de muntanya.
  • Trasllats privats i guies locals de parla anglesa.
  • Safaris i excursions als millors parcs nacionals del país.
  • La millor oferta de lodges i campaments segons l’itinerari escollit.
Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-te?