L'oficina de Barcelona romandrà tancada el dijous 28 de març. Es poden posar en contacte amb nosaltres al telèfon de Granollers 93 861 12 28 o enviant correu a [email protected]

#RECONNECTA

Oman

Un país desconegut, una cultura mil·lenària i un paisatge espectacular. Això és el Sultanat d’Oman, una destinació fascinadora fora dels circuïts tradicionals. 

Oman és tot allò que no són els seus veïns immediats. Davant la modernitat futurista dels Emirats Àrabs Units, Oman ha escollit l’harmonia tradicional de les formes constructives aràbigues. Al conservadorisme extrem de l’Aràbia Saudita, el president Qaboos Bin Said hi contraposa una moderació aperturista. I a la inestabilitat del Iemen, aquest Sultanat ofereix als visitants una de les destinacions més estables i segures del món. I tot això en un entorn desèrtic de bellesa extraordinària, muntanyes de tres mil metres, oasis engorjats sota parets verticals, forts medievals declarats Patrimoni de la Humanitat i una història mil·lenària perfumada d’encens que es remunta a la mítica Reina de Saba. 

Si busqueu una destinació exòtica i segura per viure una aventura extraordinària descobrint els paisatges més espectaculars d’Aràbia, Oman és el vostre viatge!  

Eurovacances us proposa:

  • Excursions, visites i activitats adaptats als vostres interessos.
  • Vehicles 4×4 moderns per explorar les rutes del país
  • Guies locals de parla hispana
  • Els millors hotels i restaurants segons la disponibilitat del país.
Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-te?