L'oficina de Barcelona romandrà tancada el dijous 28 de març. Es poden posar en contacte amb nosaltres al telèfon de Granollers 93 861 12 28 o enviant correu a [email protected]

#RECONNECTA

Marroc

L’exotisme d’Orient a les portes de casa. Anar al Marroc és la distància més curta per fer un gran viatge!

El regne alauita és un país de contrastos extraordinaris a tots els nivells. Dunes de sorra, muntanyes de magnitud alpina, ciutats emmurallades i pobles fortificats s’estenen de nord a sud des de la costa mediterrània fins a la immensitat del Sàhara. On més podríeu començar el dia a la platja, travessar l’estepa, visitar una ciutat mil·lenària, franquejar muntanyes de 4.000 metres i allotjar-vos finalment a un oasi a les portes d’un mar de sorra? A molt pocs llocs. Doncs el Marroc, és un d’ells.  

Per gaudir d’una experiència inoblidable, el país posa a disposició dels viatgers els millors serveis. Repartits pel país trobareu hotels de primera qualitat, restaurants variats i una oferta increïble d’activitats i excursions per omplir de records únics la memòria dels viatgers més diversos. Des de l’aventura més rústica fins als serveis més exclusius, al Marroc hi trobareu allò que millor s’adapti als vostres interessos i necessitats.

Eurovacances us proposa:

  • Disseny d’itineraris adaptats als vostres interessos.
  • Serveis personalitzats a les vostres necessitats.
  • Corresponsals de confiança i guies de parla hispana.
  • Excursions i activitats per descobrir els paisatges i monuments més impressionants del país.
Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-te?