L'oficina de Barcelona romandrà tancada el dijous 28 de març. Es poden posar en contacte amb nosaltres al telèfon de Granollers 93 861 12 28 o enviant correu a [email protected]

#RECONNECTA

Guatemala

Un país autèntic allunyat del turisme de masses, ciutats maies magníficament conservades i centres colonials d’extraordinària bellesa. Si això és el que busqueu, Guatemala és la vostra destinació.

De tots els països de l’Amèrica Central, Guatemala és el que més us sorprendrà. Els volcans  més alts, les ciutats maies més impressionants, els vestigis colonials més ben conservats, els mercats populars més pintorescos i les comunitats indígenes més tradicionals. I per damunt de tot, l’autenticitat.  I és que Guatemala ha sabut mantenir alhora les seves tradicions precolombines i una exuberant cultura colonial sense deixar d’obrir-se al món modern.

Si voleu descobrir rituals ancestrals, fotografiar vestits multicolors, visitar restes maies de la importància de Tikal, explorar els paisatges extraordinaris del llac Atitlán o passejar pel magnífic centre colonial d’Antigua,  si voleu conèixer un país modern que no ha deixat de ser tradicional, Guatemala és el viatge perfecte.

Eurovacances us proposa:

  • Excursions, visites i activitats adaptades als vostres interessos.
  • Vehicles 4×4 moderns per explorar les rutes del país
  • Guies locals de parla hispana
  • Els millors hotels i restaurants segons la disponibilitat del país.
Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-te?