L'oficina de Barcelona romandrà tancada el dijous 28 de març. Es poden posar en contacte amb nosaltres al telèfon de Granollers 93 861 12 28 o enviant correu a [email protected]

#RECONNECTA

Dubai

Us proposem una escapada inoblidable a Dubai, amb tota seguretat la destinació més extravagant del Pròxim Orient. 

No hi ha cap altra ciutat al món que amb menys de 200 anys hagi deixat de ser un petit poblet de pescadors per convertir-se en una vibrant metròpoli comercial eriçada de gratacels, illes artificials de formes fantasioses i els hotels més exclusius del món. Els seus centres comercials es compten entre els més luxosos del món, els restaurants competeixen amb els de Nova York o Londres i l’hoteleria inclou alguns dels hotels més luxosos del planeta, entre els quals destaca el Burj Al Arab, considerat l’únic hotel del món de set estrelles.

I tot això, en un país cobert de dunes amb una organització política tribal on els emirs més excèntrics d’Aràbia dirigeixen aquest fabulós imperi d’extraordinari dinamisme comercial. Dubai representa una extravagància conceptual, una síntesi cultural i una excentricitat arquitectònica sense paral·lels ni al Pròxim Orient ni a cap altre continent. Precisament per això és tant fascinant. I precisament per això val la pena escapar-s’hi.

Eurovacances us proposa:

  • Excursions, visites i activitats adaptats als vostres interessos.
  • Serveis personalitzats a les vostres necessitats.
  • Corresponsals de confiança i guies de parla hispana.
  • Reserves als hotels i restaurants de la vostra elecció. 
Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-te?