L'oficina de Barcelona romandrà tancada el dijous 28 de març. Es poden posar en contacte amb nosaltres al telèfon de Granollers 93 861 12 28 o enviant correu a [email protected]

#RECONNECTA

Costa Rica

Natura amb majúscules! De tots els països tropicals del món, Costa Rica sobresurt per ser un dels més ben conservats. 

El país, petit com és, acull una varietat sorprenent de paisatges, des de selves impenetrables fins a volcans espectaculars, passant per tota mena de platges paradisíaques, esculls coral·lins, parcs nacionals, muntanyes alpines i espècies exòtiques. Per descobrir la natura exuberant de l’Amèrica Central no hi ha millor destinació que aquesta.

El país també sorprèn pels seus serveis. Ja fa anys que Costa Rica es dedica al turisme més exigent, gaudint d’una oferta hotelera envejable i un ventall extraordinari d’activitats i excursions per gaudir al màxim dels ecosistemes tropicals. Si voleu fer snorkel entre esculls coral·lins, relaxar-vos en una platja paradisíaca, sobrevolar la selva amb tirolina, observar aus exòtiques, explorar parcs nacionals o pujar muntanyes de més de tres mil metres, aquest és el vostre viatge.

Com diuen a Costa Rica, el país és pura vida!

Eurovacances us proposa:

  • Excursions, visites i activitats a la mida dels vostres interessos.
  • Trasllats privats i guies locals de parla hispana
  • Estades als Parcs Nacionals d’Irazú, Arenal, Tortuguero, Manuel Antonio i Corcovado.
  • La millor oferta hotelera segons l’itinerari escollit.
Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-te?