L'oficina de Barcelona romandrà tancada el dijous 28 de març. Es poden posar en contacte amb nosaltres al telèfon de Granollers 93 861 12 28 o enviant correu a [email protected]

Alaska: CREUER D’EXPEDICIÓ

D’Anchorage a Vancouver: l’última frontera

17 dies | Data de sortida: 18/06/2023

Alaska sempre és espectacular. Per aire, per terra o per mar. Els paisatges infinits, la magnitud de les muntanyes i l’aire de darrera frontera impregnen tots els racons de l’estat més remot dels Estats Units. Nosaltres ja us hi hem acompanyat en altres temporades. Junts hem conduït per carreteres d’un extrem a l’altre del país, pujat a trens de traçat extraordinari i sobrevolat amb avioneta paisatges de bellesa indescriptible. Ara ho volem fer per mar. Enguany us proposem un itinerari ben diferent per navegar en profunditat la costa d’Alaska, des de la ciutat d’Anchorage fins a Vancouver. Durant el recorregut farem diversos desembarcaments per conèixer l’extraordinària i salvatge costa d’Alaska i visitar llocs tan emblemàtics com Seward, l’estret de Prince William, les badies d’Icy i de William Henry, el canal de Lynn i el famós Inside Passage. Un recorregut farcit de paisatges espectaculars de muntanyes, costa, petites poblacions i glaceres que ens permetrà conèixer d’una forma més activa la fauna salvatge d’Alaska, l’última frontera. Viatjarem a bord del vaixell d’expedició M/S Roald Amundsen, de la prestigiosa companyia Hurtigruten. Construït l’any 2019 és un modern vaixell d’última generació ideal per fer viatges d’expedició amb 140 metres d’eslora i 34 de manega, i una capacitat per a 530 passatgers.

Què t’oferim:

  • Grup de mínim 10 persones i màxim 21.
  • Guia acompanyant d’Eurovacances.

Què et demanem:

  • Pauta completa de vacunació per COVID-19.

Comparteix aquest viatge:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Preu per persona en cabina i habitació doble::

Cabina RR: 9.815 € Cabina XT: 11.450 € Cabina ME: 13.185 €(IVA inclòs).

Suplement habitació individual:

És difícil obtenir habitacions individuals en aquest viatge. En cas d'interès, consulteu directament a Eurovacances.

Dates de sortida

18/06/2023

Què inclou

  • Vols amb la companyia United, classe turista.
  • Hotel de 4 **** a Nova York i de 3*** superior a Anchorage.
  • Cabines a bord del vaixell MS Roald Amundsen segons la categoria escollida.
  • Pensió completa durant tot el viatge (exceptuant els àpats que coincideixin amb horaris de vol) amb begudes incloses durant els àpats a bord del vaixell.
  • Guia acompanyant d ‘Eurovacances durant tot el viatge.
  • Totes les visites i tots els desembarcaments a Alaska segons el programa de viatge.
  • Assegurança d’assistència en viatge.

Nota: Tots els desembarcaments i visites estan condicionades a les condicions climàtiques i al criteri de seguretat del capità del vaixell.

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-te?