Vietnam

El drac llegendari d’Indoxina

Civilització mil·lenària, cultura refinada i paisatges de llegenda es donen la mà en un país d’arrels profundes marcat pel pes de la història. Però el Vietnam s’ha recuperat de manera espectacular del seu llarg conflicte amb francesos i americans per convertir-se en una de les destinacions imprescindibles del sud-est asiàtic. Paisatges que per si sols justifiquen el viatge, tombes i palaus d’una dinastia imperial desapareguda, temples budistes d’arquitectura exquisida i restes arqueològiques de quatre mil anys d’antiguitat s’integren perfectament al bullici de la societat moderna, al tràfic endimoniat i a la cultura del mòbil. La societat vietnamita mira al futur amb l’optimisme i la seguretat d’haver-se’l guanyat a pols, de ser la propietària del seu destí després d’anys fent el paper de tauler en una partida d’escacs entre veïns molt poderosos. A Eurovacances ja fa més de vint anys que visitem el país. L’hem vist canviar i evolucionar al ritme dels temps modern. I ara volem integrar al nostre itinerari una de les aportacions més refinades de la indústria turística local per gaudir del millor paisatge de la regió. Acompanyeu-nos i descobrireu Lan Ha Bay, la part menys massificada de la badia de Halong a bord del magnífic Era Cruise.

1r Dia. Volem a Hanoi.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia d’Eurovacances que ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida del vol a Singapur. Nit a bord.

2n Dia. Hanoi.

Al matí arribarem a Singapur i enllaçarem amb el vol a Hanoi. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’hotel. Dinarem i a la tarda farem un passeig amb rickshaw pels parcs del centre de la ciutat. Veurem el llac de l’Espasa Restaurada i després tornarem al nostre hotel.

3r Dia. Hanoi.

Després d’esmorzar a l’hotel anirem a conèixer la històrica plaça Ba Dinh. Seguidament visitarem la pagoda del Pilar Únic, el temple de Quantanh i el Museu d’Etnologia. Dinarem i a la tarda visitarem el temple de la Literatura i disposarem de temps lliure. Al vespre assistirem a un espectacle de titelles sobre l’aigua.

4t Dia. Hanoi – Hoalu – Hanoi.

Esmorzarem i anirem a descobrir Hoalu, l’antiga capital de la dinastia Dinh. Durant la visita navegarem la vall de Trang An amb una petita barca de bambú, seguint el curs del riu fins a uns curiosos túnels que els locals anomenen tamcoc. Dinarem i a la tarda tornarem a Hanoi.

5è Dia. Hanoi – creuer badia de Halong. 

Aquest matí ens dirigirem a Hai Phong per embarcar al luxós creuer Era Cruise amb el qual recorrerem els propers dies per Lan Ha Bay, la part menys massificada de la badia de Halong. Ens instal·larem a bord i dinarem. A la tarda navegarem les aigües de l’espectacular badia de Halong fins la platja de Ba Trai Dao, on disposarem de temps per banyar-nos. Nit a bord.

6è Dia. Creuer badia de Halong. 

Després d’esmorzar dedicarem la resta del dia a continuar explorant els extraordinaris paisatges de la badia de Halong, que en els seus 1.500 km² acull més de tres mil illes i illots. Durant el dia d’avui desembarcarem al poble de Viet Hai per fer una passejada amb bicicleta o vehicle elèctric, visitarem la badia de Vai Tu Long i ens banyarem a la zona de Ba Ham. Nit a bord.

7è Dia. Creuer badia de Halong – Hanoi -Danang.

Començarem el dia fent una excursió amb barca fins a la cova de Dark Cave. Retornarem a bord per dinar tipus brunch i després ens traslladarem a l’aeroport de Hanoi per volar a Danang, al centre del país. En arribar ens traslladarem a l’hotel.

8è Dia. Danang – Hoi An – Danang.

Aquest matí ens dirigirem a Hoi An. Durant la visita de la ciutat veurem el pont cobert japonès, la casa Tan Ky i l’animat mercat de la ciutat, situat a la vorera del riu. Dinarem i a la tarda navegarem amb barca pel riu Thu Bon fins a l’estuari de Cua Dai. Finalment retornarem a l’hotel.

9è Dia. Danang – Hue.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a Hue. Durant el recorregut passarem pel Hai Van Pass i pel típic poble de pescadors Lang Co. A la tarda, quan arribem a Hue, anirem a veure el casc antic de la població, passejarem pel mercat Dongba i ens acostarem al riu Perfum. Allotjament a Hue.

10è Dia. Hue – Ho Chi Minh.

Començarem el dia visitant la tomba Minh Mang i la tomba Khai Dinh, dos dels molts complexes funeraris de Hue. Dinarem i tot seguit anirem a l’aeroport per agafar el vol a Ho Chi Minh, l’antiga Saigon, situada al sud del país. Quan arribem anirem a instal·lar-nos a l’hotel. 

11è Dia. Ho Chi Minh – Cuchi – Ho Chi Minh.

Després d’esmorzar sortirem cap a l’antiga base guerrillera de Cuchi per conèixer la xarxa de centenars de quilòmetres de túnels construïda durant la guerra que va patir el país. Tornarem a Ho Chi Minh per dinar i a la tarda visitarem la ciutat, veient el Palau de la Reunificació, la Catedral, l’Ajuntament i l’edifici de Correus, entre altres monuments de l’època colonial.

12è Dia. Ho Chi Minh – delta del Mekong – Cantho.

Avui dedicarem el dia a conèixer les formes de vida tradicionals al delta del Mekong. Per fer-ho, embarcarem a un vaixell privat i navegarem fins la mansió colonial Le Longanier. Dinarem i a la tarda continuarem la navegació pel riu Mekong tot veient les plantacions de fruita i els camps d’arròs. Quan acabem la navegació ens instal·larem a un hotel de Cantho.

13è Dia. Cantho – Cairang – Ho Chi Minh.

Esmorzarem ben aviat i sortirem amb barca per conèixer el mercat flotant de Cairang i l’ambient tradicional d’aquesta regió agrícola. Durant el recorregut també visitarem el mercat de Ninkhieu i veurem la pagoda de Munirangsyaram. Dinarem i a la tarda retornarem a Saigon.

14è Dia. Ho Chi Minh – Barcelona.

Després d’esmorzar recorrerem el barri xinès, un dels més pintorescos d’Indoxina i disposarem de temps lliure per passejar per la ciutat. Dinarem i a la tarda agafarem el vol que ens portarà de nou a Barcelona via Singapur. Nit a bord.

15è Dia. Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Grups de 15 persones com a màxim

Data de sortida: 02 novembre
Preu persona: 4.980 € en habitació doble
Suplement individual: 1.440€

Què inclou:

 • Vols intercontinentals de la companyia Singapur Airlines, classe turista, i vols domèstics de companyies nacionals, classe turista.
 • Estada a hotels de luxe a Hanoi, Hoian i Ho Chi Minh i de 1ª categoria superior a Hue i Cantho.
 • Dues nits al creuer de luxe Era Cruise a la badia de Halong. 
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita amb rickshaw del barri antic de Hanoi.
 • Excursió a Hoalu i passeig amb barca de bambú.
 • Visita de la ciutat de Hanoi Visita de Hue.
 • Visita de la vall de les Tombes.
 • Visita de Danang.
 • Visita de Hoi An, antiga Faifo.
 • Visita de l’antiga base de guerrillers a Cuchi.
 • Visita de Ho Chi Minh – Saigon. Visita del mercat flotant de Cantho.
 • Passeig pel riu Mekong.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la Companyia ERGO Seguros de viaje.

Observacions: Visat necessari. El seu import està inclòs al preu del viatge.

Per a més informació:

Garantia sanitàra

Garantia sanitàra

Seguim les màximes garanties de seguretat dictades per les autoritats competents per lluitar contra la COVID-19. D’aquesta manera, operem els nostres viatges amb grups reduïts, utilitzem exclusivament hotels i restaurants que segueixin les mesures higièniques i la distància de seguretat fixades pel govern, incorporem les radioguies i visitem preferentment llocs poc massificats, monuments exteriors i paisatges oberts.
Grups reduïts

Grups reduïts

Els nostres itineraris de ruta estan pensats per un màxim de 15 persones i els de senderisme per un màxim de 12. D’aquesta manera us podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat a l’autocar, als restaurants o durant les visites. Aconseguim que totes les activitats, visites i maniobres siguin àgils i confortables per a tothom. I, sobretot, us podem dedicar totes les atencions que us mereixeu perquè gaudiu de l’experiència d’explorar Espanya amb nosaltres. El grup mínim per operar els nostres viatges és de 10 persones.
Radioguies

Radioguies

En tots els nostres viatges culturals utilitzem radioguies. D’aquesta manera podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat durant les visites i alhora facilitar l’audició de les explicacions del guia. A l’inici del viatge us entregarem el receptor i serà responsabilitat de cada viatger tenir-ne cura fins al darrer dia. Per raons higièniques i sanitàries, els auriculars seran d’us personal i no caldrà retornar-los al final del viatge. En els viatges de senderisme no es farà ús de radioguies.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar