L'oficina de Barcelona romandrà tancada el dijous 28 de març. Es poden posar en contacte amb nosaltres al telèfon de Granollers 93 861 12 28 o enviant correu a [email protected]

Amic lector, esperem que aquesta finestra que avui obres t’ofereixi l’oportunitat d’explorar nous mons amb la tranquil·litat de saber que l’equip d’Eurovacances dissenya cada viatge perquè la teva experiència sigui el més enriquidora possible.

Subscriu-te a la nostra newsletter i comença la teva aventura amb nosaltres.

AQUEST REGAL ÉS PER A TU

Si ets lector del diari Ara i no has viatjat mai amb nosaltres, gaudeix de l’assegurança de cancel·lació opcional gratuïta en el teu primer viatge.

BRASIL

Rio, Iguaçú, Pantanal, Salvador i el PN Lençóis Maranhenses

16 dies | Data de sortida: 01/08/2024

Les cascades més espectaculars, les selves més impenetrables, els rius més cabalosos, els aiguamolls més extensos, les platges més famoses i la societat més cosmopolita del continent. Al Brasil tot és superlatiu, ja sigui per la bellesa del paisatge, la magnitud de les ciutats o l’extensió del territori. Però en aquest país de proporcions exagerades també s’hi troben alguns dels detalls més encisadors d’Amèrica del Sud, com l’harmonia relaxant de la Garota de Ipanema, el gust ensucrat d’una caipirinha o el somriure sincer de la gent més optimista del món. L’itinerari que us proposem inclou les atraccions imprescindibles del Brasil com Rio de Janeiro, Salvador de Bahia, les cascades d’Iguaçú i els aiguamolls del Pantanal. I, també, una de les perles més desconegudes del país: les dunes del Parc Nacional Lençóis Maranhenses. Cada any, les pluges amazòniques inunden les valls entre les dunes, creant petites llacunes d’aigua blava i cristal·lina. El resultat és un paisatge natural d’inspiració daliniana sense paral·lels a cap altre lloc del món, un d’aquells llocs únics que justifica qualsevol viatge a l’altre punta del planeta!

16 dies
Data de sortida: 01/08/2024

Més viatges destacats:

I LOVE VIATJAR!

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER I T'INFOMAREM DE MOLTS VIATJES QUE T'ENCANTARAN

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-te?