Eslovènia

Paisatges i ciutats dels Alps Julians

1r Dia – Barcelona – Venècia – Piran – Bled.
Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Venècia. Després d’aterrar sortirem per carretera cap a Piran, la localitat més bonica de la costa eslovena de l’Adriàtic. Dinarem i a la tarda farem una passejada pel casc antic, d´estil venecià. Durant el recorregut ens acostarem fins la plaça de Tartini, pujarem fins les muralles i entrarem a la petita església de Sant Jordí. Acabada la visita continuarem l’etapa fins a Bled, una pintoresca població situada al costat d’un llac envoltat per les muntanyes dels Alps Julians. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel per sopar i descansar.

2n Dia – Bled – llac Bohinj – Bled.
Després d’esmorzar ens dirigirem a localitat de Ribcev Laz, situada a la vorera del llac Bohinj. Quan arribem farem un creuer fins a l’altre extrem del llac, on hi ha l’estació del telefèric del mont Vogel. Des de l’estació superior, a 1.540 metres d’altitud, gaudirem d’una magnífica vista dels Alps Julians. Dinarem i després retornarem a Bled. A la tarda farem un recorregut amb barca de rems fins a l’illeta situada al centre del llac, on visitarem l’Església de l’Assumpció. Acabada la visita ens dirigirem al Castell de Bled, estratègicament situat sobre un espadat de 100 metres que domina el llac. Acabada la visita, retornarem a l’hotel per sopar.

3r Dia – Bled – Ljubljana.
Després d’esmorzar anirem a Ljubljana, la capital del país. Durant el recorregut per la ciutat passejarem pels carrers més interessants del barri antic i veurem l’Ajuntament, la Catedral del segle XVIII, el Mercat Central, el pont del Drac i l’anomenat Triple Pont. També pujarem amb funicular fins al castell, des d’on gaudirem d’una magnífica vista de la capital. Dinarem i a la tarda farem una excursió amb vaixell pel riu Ljubljanica. Acabarem el dia visitant el Museu Nacional d’Eslovènia, on es poden veure les restes arqueològiques més interessants del país. Quan acabem la visita ens instal·larem a l’hotel.

4t Dia – Ljubljana – Predjama – Postojna – Ljubljana.
Després d’esmorzar ens dirigirem al Castell de Predjama, situat a l’interior d’una balma gegantina oberta al centre d’un cingle de més de 120 metres d’alçada. Acabada la visita continuarem l’etapa fins a les coves de Postojna. Aquest conjunt de cavitats, de més de 20 quilòmetres de recorregut, és un dels sistemes càrstics més llargs i complexes del món. Durant la visita recorrerem cinc quilòmetres d’aquesta immensa cova, quatre dels quals els farem en un tren elèctric i la resta a peu. Durant la passejada recorrerem les galeries més espectaculars i arribarem a l’anomenada sala de concerts, amb capacitat per a 10.000 persones! Dinarem i a la tarda retornarem a la capital, on disposarem de temps lliure fins l’hora de sopar.

5è Dia – Ljubljana – Skocjan – Lipica – Venècia – Barcelona
Començarem el dia visitant les espectaculars coves de Skocjan (UNESCO), de gairebé sis quilòmetres de recorregut i 250 de profunditat. Entrarem a la cavitat per la boca superior, recorrerem les sales més espectaculars, algunes d’elles de proporcions gegantines, i finalment sortirem a l’exterior per la boca inferior, situada al fons d’una sima de 200 metres de profunditat. A continuació anirem a Lipica, un poblet que ha aconseguit fama mundial gràcies a la criança de cavalls de raça lipicana, normalment destinats a la doma. Dinarem i a la tarda veurem les cavallerisses originals, considerades la propietat rural més ben conservada d’Eslovènia. Després ens traslladarem per carretera a l’aeroport de Venècia per agafar el vol de retorn a Barcelona.

Dates de sortida: 18 d’abril
Preu per persona en habitació doble: 1.725.-Euros (IVA inclòs)
Suplement habitació individual: 245.-Euros (IVA inclòs)

Aquest preu inclou:
Vols regulars de la companyia Vueling.
Hotels de 4**** durant tot el recorregut.
Servei de maleters a tots els hotels.
Pensió completa durant tot el viatge.
Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
Visita de Piran.
Excursió al llac Bohinj, amb creuer i telefèric al mont Vogel.
Visita de Bled, amb recorregut amb barca pel llac i pujada al castell.
Visita de la ciutat de Ljubljana amb passejada amb barca.
Visita del Castell de Predjama i de les coves de Postojna.
Visita de les coves de Skocjan.
Visita de les cavallerisses de Lipica.
Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar