Dubai

L’emirat del glamour

1r Dia – Volem a Dubai.

Presentació a l’aeroport i sortida del vol directe de la companyia Emirates a Dubai. En arribar, ens traslladarem a l’hotel on estarem allotjats durant tota la nostra estada al país.

2n Dia – Dubai – Sharjah – Dubai.

Després d’esmorzar anirem a conèixer l’emirat de Sharjah. Durant la visita veurem l’exterior de la Universitat i la Gran Mesquita, coneixerem el Museu Islàmic dels Emirats, dedicat a la història del país, pararem a l’anomenat Bazar Blau i finalment visitarem els mercats coberts del Souq-Al-Masqoof. Dinarem i a la tarda visitarem la part antiga de Dubai. Durant el recorregut passejarem pels mercats de l’or i de les espècies, travessarem el famós braç de mar del Creek amb les tradicionals embarcacions anomenades abra i després ens aproparem a l’antic Fort Al-Fahidi, on hi ha el museu històric de Dubai. Acabarem la tarda al barri de Bastikiya i al mercat de fruites i verdures. Finalment retornarem a l’hotel.

3r Dia – Dubai – Abu Dhabi – Dubai.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a Abu Dhabi. Durant la visita recorrerem la Corniche, veurem l’exterior d’algun dels palaus dels xeics, visitarem l’Heritage Village per saber com era la vida tradicional a l’emirat i entrarem a l’espectacular mesquita blanca de Cheick Sayed. Dinarem al luxós Emirates Palace passejarem pel mercat de fruites i verdures i després anirem a visitar el Museu Louvre Abu Dhabi. Abans de retornar a Dubai encara ens quedarà temps de parar a l’hotel Yas Viceroy, des d’on es veu la pista del circuit de Fórmula 1. Quan acabem retornarem al nostre hotel.

4t Dia – Dubai.

Aquest matí farem un sobrevol de Dubai amb hidroavió per descobrir des de l’aire els extraordinaris projectes arquitectònics de l’emirat. A continuació pujarem a l’impressionant Dubai Fram, un arc gegantí amb un mirador espectacular situat a 150 metres d’alçada. Dinarem a primera línia de mar a la nova zona de Le Mer i a la tarda farem una emocionant excursió amb 4×4 pel magnífic mar de dunes que envolta Dubai. Al vespre gaudirem d’un sopar espectacle.

5è Dia – Dubai.

Començarem el matí al moll de Dubai Marina, des d’on surten les excursions amb vaixell per l’anomenat Canal de Dubai. Després anirem a conèixer el barri de Dubai Downtown i la famosa torre de Burj Khalifa, que amb 829m d’alçada és l’edifici més alt del món. Pujarem al pis 124 per gaudir de les visites i a continuació gaudirem de temps lliure al Dubai Mall. Dinarem i a la tarda anirem a prendre una beguda al bar panoràmic de Burj Al Arab, l’hotel més luxós del planeta. Acabarem la tarda assistint a una representació del nou espectacle La Perle by Dragone. Al vespre gaudirem d’un sopar de comiat davant les fonts màgiques de Burj Khalifa.

6è Dia – Dubai – Barcelona

Aquests matí agafarem el vol directe a Barcelona de la companyia Emirates. Un cop aterrats donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 4 de desembre.

Preu per persona en habitació doble: 3.520.-€ (IVA inclòs).

Suplement per habitació individual: 695.-€ (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Emirates, línia regular, classe turista.
 • Estada a hotel de 5***** a Dubai.
 • Servei de maleters a l’hotel.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visites de Dubai, Sharjah i Abu Dhabi.
 • Entrada al Museu de Dubai, el Museu Louvre Abu Dhabi i el Museu Islàmic de Sharjah.
 • Pujada als miradors de Burj Khalifa i The Frame.
 • Assistència a l’espectacle La Perle by Dragone.
 • Excursió amb vehicle 4×4 a les dunes del desert.
 • Sobrevol de Dubai amb hidroavió.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

 

OBSERVACIONS: Visat necessari. El seu import està inclòs.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar