Mèxic

Ciutats colonials, paisatges i la Ruta Maia

De les magnífiques ciutats colonials de l’època hispana a les espectaculars piràmides maies de  la península de Yucatán passant pels abismes insondables del profund Cañón del Sumidero,  Mèxic ofereix als viatgers exigents la combinació perfecte entre paisatges espectaculars, ciutats monumentals i civilitzacions desaparegudes. De nord a sud els atractius del país se  succeeixen de manera ininterrompuda. Els centres colonials de Queretaro, San Miguel de  Allende, Guanajuato, San Luís Potosí, San Cristóbal de Las Casas o Zacatecas es compten entre els més ben conservats del continent. Ciutat de Mèxic, a més a més de ser la segona  metròpoli del planeta amb els seus vint milions d’habitants, conserva un patrimoni monumental  propi de les grans capitals històriques del continent. I els espectaculars jaciments arqueològics de Teotihuacán, Palenque, Bonampak, Yaxchilán, Uxmal i Chichén Itzá, amb les seves  impressionats piràmides i temples d’època maia, són l’equivalent americà dels grans  monuments egipcis. Mèxic no és només un país. És la síntesi d’un continent sencer. L’essència històrica i cultural d’allò que en el seu moment va ser el Nou Món.

1r Dia – Volem a Ciutat de Mèxic.

Presentació a l’aeroport del Prat. Sortida dels vols a Ciutat de Mèxic. Quan aterrem ens traslladarem a l’hotel.

2n Dia – Ciutat de Mèxic – Teotihuacán – Ciutat de Mèxic.

Després d’esmorzar visitarem la Basílica de Santa Maria de Guadalupe i l’important jaciment arqueològic de Teotihuacán. Retornarem a Ciutat de Mèxic i veurem la plaça de les Tres  Cultures i el Primer Quadrat de la Ciutat i coneixerem la plaça de la Constitució on destaquen la  Catedral, el Palau de Govern i l’antic Ajuntament.

3r Dia – Ciutat de Mèxic (Commemoració del Dia dels Morts).

Descobrirem el barri de  Coyoacán i ens arribarem a Xochimilco. Dinarem durant un recorregut pels canals a bord de les  tradicionals trajineras i ens arribarem al poble de San Andrés Mixquic on ens impregnarem de  l’ambient únic del Dia dels Morts.

4t Dia – Ciutat de Mèxic – Querétaro – San Miguel de Allende.

Aquest matí anirem a Querétaro, ciutat colonial on l’any 1917 es redactà la Constitució. Veurem  l’aqüeducte, la Casa de la Marquesa, la Catedral, el convent de San Agustín, el Palacio del  Gobierno, la Plaza de Armas i el Teatro de la República. A la tarda anirem a San Miguel de  Allende on ens allotjarem.

5è Dia – San Miguel de Allende – Guanajuato.

Aquest matí visitarem el centre colonial de San Miguel de Allende, del segle XVIII. Veurem la  Casa de Allende, l’església i el convent de la Concepció i la Parroquia de San Miguel Arcángel.  A la tarda arribarem a Guanajuato (UNESCO), on soparem i ens allotjarem.

6è Dia – Guanajuato.

Esmorzarem i començarem la visita d’una de les ciutats més boniques de Mèxic. Des del  Monument al Pípila es pot apreciar la panoràmica de la ciutat. Contemplarem el Palau Legislatiu, d’art nouveau, la Plaza de San Fernando rodejada de boniques cases colonials, el  conegut Teatro i la façana del Templo de San Diego, joia del barroc tardà.

7è Dia – Guanajuato – San Luis Potosí – Zacatecas.

Després d’esmorzar ens traslladarem a San Luis Potosí. El seu centre històric (UNESCO) forma part del Camí Real de Tierra Adentro, una ruta comercial de gran importància en la història de Mèxic. Coneixerem el seu passat miner amb traces de l’època colonial tot passejant per les seves places i parcs. Dinarem i a la tarda anirem a Zacatecas on farem una panoràmica pel seu centre històric.

8è Dia – Zacatecas – Aguascalientes – Guadalajara.

Esmorzarem i visitarem la ciutat. Zacatecas és coneguda per les seves mansions senyorials, d’estil barroc. Durant el recorregut visitarem la Catedral, el Museu Pedro Coronel i la Mina El  Eden al Cerro de la Bufa. Dinarem i a la tarda arribarem a Guadalajara.

9è Dia – Guadalajara.

Després d’esmorzar sortirem cap a una hacienda per conèixer com es prepara el tequila. Dinarem i a la tarda visitarem Guadalajara. Contemplarem el Palau de Justícia, el Teatro Degollado i les quatre places que emmarquen en forma de creu la Catedral, la Plaza Guadalajara, Liberación, Armas i la Rotonda de los Hombres Ilustres.

10è Dia – Guadalajara – Tutxla Gutierrez – San Cristóbal de Las Casas.

Aquest matí agafarem els vols a Tutxla Gutiérrez. En aterrar anirem al Cañon del Sumidero per navegar les espectaculars gorges del riu Grijalva. A la tarda continuarem l’etapa fins a la ciutat  colonial de San Cristóbal de Las Casas, on ens allotjarem.

11è Dia – San Cristóbal de Las Casas – Palenque.

Després d’esmorzar visitarem les comunitats indígenes de Zinacantán i San Juan Chamula. Acabarem el matí als salts d’aigua de las Cascadas de Agua Azul, d’impressionant color turquesa. A la tarda sortirem per carretera cap a Palenque.

12è Dia – Palenque – Bonampak – Yaxchilán – Palenque.

Aquest matí anirem a la selva per conèixer les pintures de Bonampak. A continuació  navegarem pels canals fluvials de la selva Lacandona fins al jaciment arqueològic de  Yaxchilán, que també visitarem. Dinarem i a la tarda retornarem a Palenque.

13è Dia – Palenque – Campeche

Aquest matí coneixerem el jaciment de Palenque. Veurem la piràmide del Templo de las Inscripciones i els temples del Sol i de la Cruz. Dinarem i a la tarda arribarem a Campeche. Al  vespre visitarem el seu centre colonial i les seves imponents fortificacions (UNESCO).

14è Dia – Campeche – Uxmal.

Després d’esmorzar anirem al jaciment d’Uxmal. Durant el nostre recorregut, veurem el Templo  del Adivino, el Cuadrángulo de las Monjas, el Palacio del Gobernador i la Casa de las Tortugas.  Ens allotjarem a la zona i al vespre assistirem a un espectacle de llum i so al mateix jaciment.

15è Dia – Uxmal – Chichén Itzá – Mérida.

Començarem les visites del dia al jaciment de Chichén Itzá, on veurem el Castell, el Joc de Pilota, el Templo de los Guerreros i l’Observatorio del Caracol. A la tarda continuarem l’etapa fins a Mérida, on ens allotjarem.

16è Dia – Iniciem el retorn a Barcelona.

Esmorzarem i tot seguit farem una visita panoràmica pel Zòcalo i la plaça principal. En acabar  la visita ens traslladarem a l’aeroport per agafar els vols de retorn a Barcelona.

17è Dia – Arribem a Barcelona.

Arribarem a Madrid i connectarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 4 novembre de 2019.

Preu per persona en habitació doble: 5.535.-€ (IVA inclòs).

Suplement habitació individual:  895.-€ (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols regulars de la companyia Aeromexico, classe turista.
 • Estada a hotels de 4****.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visites de Ciutat de Mèxic.
 • Visita de San Miguel de Allende i Guanajuato.
 • Visita de Zacatecas i Aguascalientes.
 • Visita de Guadalajara i la regió del Tequila.
 • Excursió amb vaixell pel Cañon del Sumidero.
 • Visita de San Cristóbal de Las Casas.
 • Visita dels jaciments arqueològics de Bonampak i Yaxchilán.
 • Visita del jaciment arqueològic de Palenque.
 • Visita del jaciment arqueològic d’Uxmal.
 • Visita del jaciment arqueològic de Chichén Itzá.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar