Japó

Els monestirs sagrats i la floració dels cirerers.

Modernitat i tradició, orient i occident, temples zen i gratacels de vidre, societat de consum i espiritualitat mística. La població del Sol Naixent no s’assembla a cap altra. De fet, hi ha poques societats tan hospitalàries amb els visitants i alhora, tan conscients de la seva pròpia singularitat com la japonesa. Tots els visitants són gaijin-san, persones de fora. Això sí, en aquesta civilització de contrastos profunds, de treballadors atrafegats i de regles estrictes, els gaijin-san sempre són els convidats d’honor. Al Japó, les aparences no deixen mai de ser enganyoses. En menys de cent anys l’arxipèlag ha passat del feudalisme més arcaic a liderar la modernitat, ha enterrat l’aristocràcia samurai per crear una nova elit empresarial i ha convertit el culte pausat als déus tradicionals en una pregària per tenir èxit en els negocis. Però en aquest univers de cirerers florits i trens bala, de monjos zen i telèfons mòbils, d’herbolaris i tecnologia puntera, sempre hi ha un moment per parar-se a meditar, per cremar encens a l’altar del temple o per deixar-se seduir per la cerimònia del te. Amb tota seguretat, per ser gaijin-san no hi ha millor lloc al món. El que volem és compartir aquesta experiència amb vosaltres.

1r Dia. Volem a Osaka.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol a Hèlsinki on enllaçarem amb el vol a Osaka. Sopar i nit a bord.

2n Dia. Osaka.

Aterrarem a Osaka i anirem a dinar. A la tarda farem un recorregut panoràmic per la ciutat durant el qual veurem el Castell i l’edifici modern Umeda Sky, visitarem l’Aquari, on podrem veure l’immens tauró balena, i pujarem al mirador del Jardí Flotant per gaudir de les vistes.

3r Dia. Osaka – Nara – mont Koya.

Esmorzarem a l’hotel i a continuació iniciarem l’etapa cap a Nara, on visitarem el temple Todai Ji i el santuari Kasuga. Dinarem i a la tarda arribarem a la muntanya del mont Koya, l’emplaçament budista més venerat del Japó. Avui gaudirem d’una experiència especial passant la nit a un monestir, sopant el tradicional menú vegetarià dels monjos i dormint a un ryokan.

4t Dia. Mont Koya – Osaka – Hiroshima.

Abans d’esmorzar escoltarem les pregàries dels monjos Shingon. Després visitarem el temple principal, el Fudodo, així com la Pagoda Konpon Dai-to, on veurem el tresor de Reihokan. També ens aproparem al Mausoleu de Kukai i al Pavelló dels Fanals. Dinarem i a la tarda tornarem a Osaka i agafarem el tren bala fins a Hiroshima, on ens allotjarem.

5è Dia. Hiroshima – Miyajima – Hiroshima.

Esmorzarem a l’hotel i després sortirem a conèixer la ciutat. Durant el recorregut per Hiroshima veurem els Arbres del Fènix, el parc Shukkei-en, el Castell d’Hiroshima, el Centre de les Ciències i el Parc Commemoratiu de la Pau, on destaca el Gembaku Domu, la Campana de la Pau i la Flama de la Pau. Dinarem i la tarda visitarem l’illa sagrada de Miyajima, presidida per la imponent torii construïda al mar. Allotjament a Hiroshima.

6è Dia. Hiroshima – Kyoto.

Aquest matí anirem amb tren bala a Kyoto, l’antiga capital imperial de Japó. A la tarda visitarem el Temple de Kiyomizu-dera, des d’on gaudirem de magnífiques vistes de la ciutat. També visitarem el temple de Ninnaji, conegut pel tresor que amaga i la cèlebre pagoda de cinc nivells.

7è Dia. Kyoto.

Esmorzarem a l’hotel i després dedicarem tot el dia a conèixer Kyoto, la capital religiosa i històrica del país. Durant el recorregut visitarem el temple de Kinkakuji, el santuari de Heian i el temple de Ryoanji, on veurem el famós jardí de roques del segle XV. Acabarem el dia visitant el Castell de Nijo, de l’època Edo.

8è Dia. Kyoto – Kanazawa.

Anem amb tren a Kanazawa, una ciutat molt ben conservada malgrat els bombardeigs de la Segona Guerra Mundial. Durant el nostre recorregut veurem el barri Nagamachi, les antigues residències dels samurais, les muralles i la porta Ishikawa-mon, que formaven part del castell del segle XVI. També visitarem el jardí Kenrokuen, un dels més bonics del Japó.

9è Dia. Kanazawa – Parc Nacional Hakusan – Takayama.

Esmorzarem a l’hotel i després ens dirigirem a Takayama. En ruta veurem els pobles de Shirakawago i Gokayama, on visitarem una antiga residència local. Una vegada a Takayama visitarem una fàbrica de paper i entrarem al hall de Matsuri-no-mori per veure les carrosses dels famosos festivals de la ciutat.

10è Dia. Takayama – Parc Nacional Chubu-Sangaku – Fujiku.

Completarem la visita de Takayama visitant el mercat matinal de flors i verdures i els apartaments Takayama Jinya Ato. A la tarda, tot travessant el Parc Nacional Chubu-Sangaku i els Alps meridionals de Minami, ens dirigim a Fujiku, molt a prop del famós mont Fuji.

11è Dia. Fujiku – mont Fuji – Tòquio.

Avui coneixerem el mont Fuji-San, famosa muntanya sagrada i símbol del país. Durant el dia recorrerem el Parc Nacional Fuji-Hakone-Izu, veurem les muntanyes de Hakone, el llac Ashi, i pujarem fins a la cinquena estació del conegut Fuji-San. Quan acabem el recorregut continuarem l’etapa fins a Tòquio.

12è Dia. Tòquio.

Començarem el dia pujant a la Torre de Tòquio, de 333m d’altura. Després anirem a veure el Palau Imperial (tancat al públic) i el temple d’Asakusa Kannon. També anirem a Meiji a veure les instal·lacions olímpiques i el Santuari, el centre de peregrinació més important del Japó.

13è Dia. Tòquio – Nikko – Tòquio.

Esmorzare i a continuació anirem a coneixerem Nikko. Durant la visita entrarem al parc nacional, descobrirem paratges naturals de gran bellesa i entrarem al Santuari Tosho Gum, considerat Tresor Nacional. També veurem la cascada Kegon i el llac de Chuzen-ji. A la tarda retornarem a Tòquio.

14è Dia. Tòquio.

Després d’esmorzar visitarem el Museu Edo i coneixerem a fons la història de la ciutat, des de la seva fundació fins a l’actualitat. Durant la visita passejarem entre edificis a escala natural, veurem un teatre kabuki i les tendes i cases del centre de la ciutat. També navegarem pel riu Sumida i assistirem a una cerimònia del te. A la tarda ens quedarà una estona de temps lliure al barri de Ginza.

15è Dia. Tòquio – Barcelona.

Ens traslladarem a l’aeroport de Tòquio per agafar el vol a Hèlsinki, on connectarem amb el vol a Barcelona. Després d’aterrar donarem per acabat el viatge.

Dates de sortida: 20, 27 de març i 3 d’abril de 2020.

Preu per persona en habitació doble: 7.600.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.550.-€ (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Finnair, classe turista.
 • Estada a hotels de 1ª classe superior a Hiroshima, Kyoto, Kanazawa i Tòquio; 1ª classe a Takayama i regió de Fuji.
 • Al mont Koya dormirem a un autèntic monestir amb habitació estil japonès tipus ryokan i sopar vegetarià.
 • Guia d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Esmorzar bufet.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Els àpats es realitzaran als hotels o a restaurants seleccionats acuradament.
 • Visita d’Osaka amb entrada a l’Aquari.
 • Visita dels temples sagrats del mont Koya.
 • Visita d’Hiroshima i del Santuari Itsukushima.
 • Visita de la ciutat de Nara.
 • Entrada a temples i jardins.
 • Visita de dia complet  a Kyoto.
 • Visita de temples, santuaris i del Castell de Nijo.
 • Visita de Kanazawa i el jardí Kenrokuen.
 • Visita de la ciutat de Takayama.
 • Pujada fins a la cinquena estació del mont Fuji.
 • Travessia pel llac Ashi.
 • Visita de Tòquio, amb pujada a la Torre de Tòquio i visita dels principals temples.
 • Passeig amb vaixell pel riu Sumida, a Tòquio.
 • Visita de Tòquio, l’esplanada del Palau Imperial i el Santuari Meiji.
 • Visita dels temples de Nikko.
 • Visita del Museu Edo.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar