Patagònia

Fauna i paisatges de l’Amèrica austral

El millor de la Patagònia en un itinerari renovat a l’extrem sud de Xile i Argentina. Un còctel únic  farcit d’ingredients extraordinaris per aconseguir un viatge inoblidable. Comencem a Península  Valdés, la colònia de pingüins magallànics de Punta Tombo i les balenes de Puerto Pirámides. Continuem al Parque Nacional Los Glaciares amb el poble El Calafate, el Lago Argentino i la  famosaglacera Perito Moreno, cèlebre tant per les seves dimensions com per la caiguda continua  de blocs de gel. Travessem la frontera i entrem a Xile pel Parque Nacional Torres del Paine,  gaudint de les millors vistes d’un dels massissos muntanyosos més espectaculars del món, amb agulles tan inoblidables com les tres torres que donen nom al parc o les banyes vertiginoses de  Cuernos del Paine. D’aquí, cap a Puerto Natales per embarcar al famós creuer Skorpios III i  navegar l’espectacular ruta Kaweskar fins a les glaceres més impressionants del Campo de Hielo Sur. I acabem l’aventura travessant els Andes des de Puerto Varas fins a San Carlos de Bariloche,  el Parc Nacional Vicente Pérez Rosales i el llac Nahuel Huapi. Si us apassionen els llocs remots,  els horitzons infinits i els paisatges sobrecollidors, no ho dubteu: la Patagònia és el vostre viatge!

1r Dia. Volem a Buenos Aires.

Presentació a l’aeroport i sortida del vol a Sao Paulo, on connectarem amb el vol a Buenos Aires.  Quan arribem a la capital d’Argentina ens instal·larem a l’hotel per descansar.

2n Dia. Buenos Aires.

Avui visitarem Buenos Aires. Durant el recorregut la Plaza de Mayo, la Casa Rosada i el Cabildo,  passejarem per la famosa Avenida 9 de Julio, visitarem el Teatro Colon i la Catedral i recorrerem  els barris de Boca, Recoleta, Palermo i Puerto Madero. Dinarem durant les visites i al vespre  sortirem a sopar a un restaurant local.

3r Dia. Buenos Aires – Puerto Madryn.

Després d’esmorzar volarem a Trelew, la capital de la colònia gal·lesa a la Patagònia. La primera  visita serà Punta Tombo, una enorme colònia de pingüins magallànics amb més d’un milió  d’individus. Dinarem i a la tarda anirem a conèixer Gaiman, una de les localitats gal·leses de la vall  de Chubut més ben conservades. Finalment arribarem a Puerto Madryn, on ens allotjarem.

4t Dia. Puerto Madryn – Península Valdés – Puerto Madryn.

Avui explorarem Península Valdés (UNESCO). Començarem el dia a Puerto Pirámides, on  embarcarem a una llanxa per observar la balena franca austral. Acabada l’excursió ens aproparem  a una colònia de llops marins. Finalment arribarem a Punta Cantor per observar el paisatge. Durant  tots els desplaçaments tindrem ocasió de veure guanacs i nyandús. Dinarem durant les visites i en  acabar retornarem a Puerto Madryn.

5è Dia. Puerto Madryn – El Calafate.

Aquest matí retornarem a Trelew per volar a El Calafate. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’hotel i dinarem. A la tarda visitarem l’estancia Nibepo Aike per conèixer com era la vida a les  típiques explotacions ramaderes patagòniques. Quan acabem la visita retornarem l’hotel de El  Calafate i soparem.

6è Dia. El Calafate – Perito Moreno – El Calafate.

Aquest matí navegarem pel Lago Argentino. Travessarem la Boca del Diablo i els canals Spegazzini i Upsala, veurem les glaceres Seco i Heim i farem una passejada pel bosc patagònic.  Finalment arribarem a la glacera Perito Moreno. Farem una passejada per les passeres situades  davant del front de gel i finalment retornarem a El Calafate.

7è Dia. El Calafate – PN Torres del Paine.

Sortirem ben d’hora cap a Xile. Dinarem en ruta i a la tarda entrarem al Parque Nacional Torres del  Paine. Durant el recorregut veurem la cascada del riu Paine, les llacunes Amarga i Azul, el llac  Nordenskjöld i les famoses muntanyes que donen nom al parc. Acabarem l’etapa recorrent els  darrers quilòmetres fins a Puerto Natales, on ens allotjarem.

8è Dia. PN Torres del Paine – Creuer Skorpios III.

Aquest matí acabarem de conèixer el Parque Nacional Torres del Paine fent un recorregut fins a  Salto Grande, Salto Chico i el mirador Cuernos del Paine del llac Pehoe. Farem una passejada per  gaudir de l’entorn i a la tarda retornarem a Puerto Natales per embarcar al creuer Skorpios III i  començar la ruta Kaweskar. Nit a bord.

9è Dia. Creuer Skorpios III – ruta Kaweskar.

Avui arribarem a la zona de Campos de Hielo Sur. Veurem les glaceres Amalia i El Brujo i, si les  condicions són bones, desembarcarem per observar el paisatge. A la tarda navegarem rumb al  fiord Calvo, on embarcarem a un vaixell més petit per apropar-nos a diverses glaceres.

10è Dia. Creuer Skorpios III – ruta Kaweskar.

Navegarem a través del Fiordo de las Montañas. Veurem la Cordillera Sarmiento i la glacera Bernal, on desembarcarem per fer una excursió fins la glacera Hermann. A la tarda ens aproparem  a les glaceres Alsina i Paredes. Continuarem la navegació rumb a l’anomenada Angostura Kirke i  Puerto Natales.

11è Dia. Creuer Skorpios III – Punta Arenas – Puerto Varas.

Desembarcarem i després ens traslladem a Punta Arenas. Abans de dinar tindrem temps per fer  una visita de la ciutat, durant la qual pujarem al mirador de Cerro de la Cruz, veurem el monument  a Magallanes i entrarem a una rèplica de la nao Victoria. Dinarem i a la tarda volarem a Puerto  Montt, des d’on continuarem l’etapa per carretera fins a Puerto Varas.

12è Dia. Puerto Varas – San Carlos de Bariloche.

Avui farem l’anomenat Cruce Andino des de Xile fins a Argentina a través del Parque Nacional  Vicente Pérez Rosales. Durant la travessa veurem els Saltos de Petrohué, navegarem pel llac de  Todos los Santos i gaudirem de les vistes dels cims Tronador, Puntiagudo i Osorno. A la tarda  passarem la frontera entre Xile i Argentina i navegarem pels llacs Frías i Nahuel Huapi. Finalment  arribarem a San Carlos de Bariloche.

13è Dia. San Carlos de Bariloche.

Aquest matí explorarem l’entorn del llac Nahuel Huapi fent l’anomenat Circuito Chico Durant el  recorregut ens aturarem a alguns dels miradors i pujarem amb telecadira a Cerro Campanario per  gaudir de la vista. Dinarem i a la tarda volarem a Buenos Aires. Al vespre celebrarem un sopar  espectacle de tangos.

14è Dia. Buenos Aires – Barcelona.

Després d’esmorzar a l’hotel ens traslladarem a l’aeroport per volar a Sao Paulo, on connectarem  amb el vol a Barcelona. Dinar, sopar i nit a bord.

15è Dia. Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 13 de novembre de 2020.

Preu per persona en habitació doble: 8.590.- € (IVA Inclòs).

Suplement habitació individual: 2.795.- € (IVA Inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals de Latam i vols interiors d’Aerolínias Argentinas, classe turista.
 • Estada a hotels de 4**** durant tot el viatge.
 • Cabina exterior al creuer Skorpios amb llits baixos i bany privat.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de  Buenos Aires.
 • Visita de la colònia de pingüins de Punta Tombo.
 • Visita de Península Valdés amb  excursió per veure balenes. Navegació pel Lago Argentino amb visita de la glacera Perito Moreno. 
 • Visita del P. N. Torres del Paine.
 • Creuer Skorpios III Ruta Kaweskar.
 • Cruce Andino de Puerto  Varas a San Carlos de Bariloche.
 • Circuito Chico a Nahuel Huapi amb pujada amb telecadira a  Cerro Campanario.
 • Assistència a un sopar espectacle de tangos.
 • Assegurança d’assistència en  viatge contractada amb la companyia ERGO Seguros de viaje.

OBSERVACIONS:

 • Aerolíneas Argentinas pot canviar horaris de vols i dates de sortida i això podria  alterar parcialment el programa. Eurovacances farà tot el possible per tal que, si es donés aquesta circumstància, tingués la mínima repercussió possible.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar