Indonèsia

Java, Borneo, Sulawesi, Flores i Komodo

DIVERSITAT. Amb majúscules. Això és Indonèsia: un país on els adjectius normals no fan justícia a la magnitud d’allò que es veu. Format per la partícula llatina indus, en referència a l’Índia, i la grega nesos, que significa illa, Indonèsia és el quart país més poblat del món amb 237 milions d’habitants que pertanyen a tres cents grups ètnics diferents. Cristians, budistes i hinduistes conviuen tranquil·lament al país amb més musulmans del planeta. Tota aquesta gent viu escampada en 6.000 illes habitades de les 17.508 que formen l’arxipèlag. El clima tropical afavoreix la biodiversitat fins a tal punt que a Indonèsia es parla de megadiversitat, només superada per la de la selva amazònica. Cent cinquanta volcans actius i un arc d’illes de manual recorden permanentment que l’arxipèlag és la frontera entre diverses plaques litosfèriques. I per si tot això no fos prou, per aquestes illes hi ha passat tothom, des de l’Homo erectus i el diminut home de Flores fins als malais, indis, àrabs, xinesos, holandesos i portuguesos de la història més recent. El resultat és una destinació espectacular d’una diversitat paisatgística, biològica i cultural sense paral·lels. Un país on diversitat s’escriu amb majúscules.

1r Dia. Volem a Indonèsia.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol a Singapur. Nit a bord.

2n Dia. Yogyakarta.

Arribarem a Singapur i connectarem amb el vol a Indonèsia. Després d’aterrar a Yogyakarta anirem a instal·lar-nos a l’hotel. Dinarem i a la tarda coneixerem el conjunt hinduista de Prambanan, el més important d’Indonèsia. Sopar a l’hotel.

3r Dia. Yogyakarta – Borobudur – Yogyakarta.

Esmorzarem a l’hotel i continuarem la visita de Yogyakarta. Durant el recorregut veurem el Castell de l’Aigua i el palau del Sultà. Dinarem i a la tarda visitarem el temple budista de Borobodur amb més de 500 talles de Buda.

4t Dia. Yogyakarta – Semarang – Borneo – PN Tanjung Puting.

Després d’esmorzar ens traslladarem a Semarang, des d’on volarem a Pangkalan Bun, a Borneo. Navegarem pel riu Sekonyer fins al Parc Nacional de Tanjung Puting i ens aturarem a visitar el punt d’alimentació d’orangutans de Tanjung Harapan abans d’arribar finalment a l’ecolodge on ens allotjarem.

5è Dia. PN Tanjung Puting.

Avui dedicarem tot el dia a explorar el Parc Nacional de Tanjung Puting. Durant el recorregut amb barca podrem veure nassuts, macacos, gibons, cocodrils i multitud d’aus.

6è Dia. PN Tanjung Puting – Surabaya – Makassar.

Després d’esmorzar retornarem a Kumai per volar a Surabaya, on connectarem amb el vol a Makassar, a l’illa de Sulawesi. Quan arribem anirem a instal·lar-nos a l’ hotel.

7è Dia. Makassar – Palopo – Tana Toraja.

Després d’esmorzar volarem a Palopo des d’on ens dirigirem a la regió de Tana Toraja, on viuen els toraja. Dinarem i a la tarda visitarem el poblat de Kete Kesu i les tombes centenàries de Londa.

8è Dia. Tana Toraja.

Avui dedicarem el dia a conèixer els toraja. Durant el recorregut visitarem poblats tradicionals, veurem els tongkonans i descobrirem les traces de religió animista dins la seva fe cristiana.

9è Dia. Tana Toraja.

Esmorzarem a l’hotel i començarem una segona excursió de dia sencer per acabar de conèixer la regió de Tana Toraja. Durant el recorregut d’avui acabarem de veure els tradicionals tongkonan i coneixerem el funcionament dels seus famosos funerals.

10è Dia. Tana Toraja – Palopo – Surabaya – PN Bromo Tenger Semeru.

Després d’esmorzar a l’hotel retornarem a l’aeroport de Palopo des d’on volarem a Surabaya, via Makassar. Dinarem i a la tarda continuarem l’etapa per carretera fins al Parc Nacional de Bromo Tengger Semeru, una zona volcànica amb cims tant importants com el Semeru, el més alt d’Indonèsia. Allotjament al parc.

11è Dia. PN Bromo – Ijen.

De matinada començarem una excursió amb vehicles 4×4 fins al mirador del mont Bromo per veure la sortida de sol. Durnt l’excursió també timdrem l’oportunitat d’ascendir fins al cim del Bromo, de 2.329m d’altitud. Dinarem i a la tarda continuarem l’etapa per carretera fins a Ijen, a l’extrem oriental de l’illa de Java.

12è Dia. Ijen – Bali.

De matinada farem una excursió a peu fins la caldera del volcà Kawah Ijen. L’ascensió, d’unes dues hores de marxa, ens permetrà gaudir d’una de les vistes panoràmiques més impressionants del país. Dinarem i a la tarda navegarem en ferri fins a l’illa de Bali, on seguirem per carretera durant unes 4 hores per arribar a l’hotel on ens allotjarem.

13è Dia. Bali – Flores.

Després d’esmorzar volarem a l’illa de Flores i ens instal·larem a un resort prop de Labuanbajo. Disposarem de la resta del dia lliure per descansar i gaudir de la platja i de les instal·lacions de l’hotel.

14è Dia. Flores – Komodo – Flores.

Després d’esmorzar navegarem fins al Parc Nacional de l’illa de Komodo per veure els famosos dragons de Komodo. Farem una excursió a peu per observar aquests enormes rèptils en el seu medi natural i després coneixerem la cèlebre platja Rosa. Dinarem en un restaurant local i a la tarda retornarem amb vaixell a Flores.

15è Dia. Flores – Bali – Jimbaran.

Esmorzarem a l’hotel i després ens traslladarem a l’aeroport de Labuanbajo per volar a l’illa de Bali. Quan arribem visitarem el Temple de Tanah Lot i a continuació anirem a instal·lar-nos a un bon hotel de la zona de Jimbaran. Dinarem i disposarem de la resta de la tarda lliure per descansar, banyar-nos i gaudir de les instal·lacions de l’hotel.

16è Dia. Jimbaran – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i disposarem del matí lliure per descansar, passejar o tancar la maleta. Dinarem i a la tarda visitarem el Temple de Uluwatu. Quan acabem la visita ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Singapur, on connectarem amb el vol a Barcelona.

17è Dia. Arribem a Barcelona.

Després d’aterrar donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 3 d’abril de 2020.

Preu per persona en habitació doble: 6.660.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.035.- € (IVA inclòs).

El preu inclou:

 • Vols internacionals de línia regular de la companyia Singapore Airlines, classe turista.
 • Vols locals amb companyies de línia regular.
 • Estada a hotels de 5***** a Yogyakarta i Jimbaran; de 4**** a Ijen, Toraja, Makassar i Labuanbajo; de 3*** a Bromo; i lodge de categoria especial a Tanjung Puting.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters als hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Recorregut amb barca pel riu Sekonyer.
 • Visita dels orangutans del Parc Nacional de Tanjung Puting.
 • Visita de tres dies dels toraja de Sulawesi.
 • Visita de Yogyakarta i els temples de Borobodur i Prambanan.
 • Visita del Parc Nacional de Bromo Tengger Semeru.
 • Excursió al volcà Kawah Ijen. Visita del Parc Nacional de  Komodo.
 • Bany a la platja de Labuanbajo, a Flores.
 • Bany a la platja de Jimbaran, a Bali.
 • Visites dels temples de Tanah Lot i Uluwatu a Bali.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Nota: Recomanem que consultin el seu centre de vacunació abans d’iniciar el viatge.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar