EEUU Sud

Chicago, Texas i Louisiana

Chicago, a la ribera del llac Michigan, la tercera ciutat més important dels Estats Units i una de les capitals mundials de les finances, el comerç, la cultura, la industria, l’educació, la tecnologia i les telecomunicacions.  Nova Orleans, el port més important del Mississipí, ciutat multicultural d’influència africana i llatina, coneguda pel seu ambient desenfadat, la seva arquitectura caribenya i el naixement del jazz. Baton Rouge, la capital històrica de Louisiana enriquida a l’època de les grans plantacions. Houston, la quarta ciutat més poblada dels Estats Units, motor econòmic del país i centre d’operacions espacials de la NASA. Austin, de profundes arrels històriques lligades a la independència de Texas. El fort El Álamo, a San Antonio, i la famosa batalla de 1835, convertida en un dels símbols de la història de Texas. Fort Worth i el seu mercat de bestiar, on antigament confluïen tots els cowboys del l’oest per vendre els seus ramats. I Dallas, eterna gràcies a la sèrie de televisió, al petroli i a l’assassinat de John F. Kennedy. I dos noms mítics: el de Mississipí i el de Texas, el riu més important del país i el segon estat més gran dels Estats Units.

1r Dia. Volem a Chicago.

Presentació a l’Aeroport de Barcelona i trobada amb el guia d’Eurovacances que ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida del vol a Washington, on enllaçarem amb el vol a Chicago. Després d’aterrar ens traslladarem a l’hotel on estarem allotjats els propers dies.

2n Dia. Chicago.

Avui dedicarem tot el dia a conèixer la ciutat de Chicago, una metròpolis de 10 milions d’habitants   amb la tercera àrea metropolitana més important dels Estats Units després de Nova York i Los Angeles. El punt de partida del nostre recorregut serà la famosa Magnificent Mile, on es troben alguns dels edificis més interessants de la ciutat. Anirem a Oak Street Beach, veurem el famós John Hancock Center i coneixerem els principals parcs i carrers de Chicago. Dinarem i a la tarda embarcarem a l’anomenat Creuer de l’Arquitectura i coneixerem el Navy Pier, un moll artificial a la riba del llac Michigan.

3r Dia. Chicago.

Començarem el dia fent una passejada pel Loop, el districte financer de la ciutat. Durant el recorregut coneixerem els seus edificis més importants, pujarem a la torre Willis per admirar una de les millors vistes de la ciutat i passejarem per Millenium Park, un dels projectes més innovadors de Chicago des de la seva inauguració l’any 2004. A la tarda disposarem de temps lliure per passejar per la Magnificent Mile i gaudir de l’ambient del centre comercial.

4t Dia – Chicago – Fort Worth.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per volar a Dallas. Una vegada aterrats ens traslladarem a la veïna ciutat de Fort Worth, situada molt a prop de Dallas. Dinarem i a la tarda sortirem a passejar amb el nostre guia pel centre històric de Fort Worth, la cinquena ciutat més important de Texas i antigament la porta de l’oest americà. Abans de sopar disposarem d’una estona de temps lliure.

5è Dia – Fort Worth – Dallas – Fort Worth.

Esmorzarem i ens adreçarem a Dallas on farem un recorregut panoràmic pel centre financer; ens arribarem a Dealey Plaza i visitarem el 6th Floor Museum, dedicat a l’assassinat de Kennedy. De fet, va ser des d’una finestra d’aquest edifici des d’on Lee Harvey Oswald va disparar contra el president. A la tarda retornarem a Fort Worth per visitar el districte històric dels Stockyards, l’antic mercat de bestiar on confluïen tots els cowboys de Texas per vendre els seus ramats. Assistirem a un típic espectacle de rodeo i al vespre retornarem a l’hotel.

6è Dia – Fort Worth – Austin – San Antonio.

Aquest matí ens dirigirem a Austin, la capital de l’estat de Texas. Visitarem el Capitoli i després dinarem. A la tarda farem un recorregut panoràmic per acabar de conèixer la capital texana i després continuarem l’etapa fins a San Antonio, la ciutat més hispana de Texas. Al vespre farem una passejada per les animades riberes del Riverwalk, veritable centre de la ciutat.

7è Dia – San Antonio

Avui coneixerem el patrimoni colonial de San Antonio, del qual destaca el Palau del Governador, la Catedral de San Fernando i, sobretot, la missió El Álamo, on va tenir lloc la batalla més simbòlica per la independència de Texas. Veurem un típic saloon i a la tarda visitarem les antigues missions colonials de Concepción i San José, de profundes arrels mexicanes. Al vespre farem un passeig fins al districte històric de La Villita, d’estil colonial.

8è Dia – San Antonio – Houston

Després d’esmorzar anirem a Houston, la ciutat més importants de Texas. Dinarem i a la tarda coneixerem l’Space Center de la NASA. Durant la visita guiada de les instal·lacions veurem un coet Saturn V, el centre d’entrenament d’astronautes i el Centre de Control de Missions, des d’on es varen dirigir les missions Apol·lo que acabarien portant als astronautes americans a la lluna. Allotjament a Houston.

9è Dia – Houston – Lafayette – Baton Rouge – Nottoway.

Aquest matí anirem a Lafayette per descobrir l’arquitectura cajun de Vermillion Village, un poble museu on descobrir les arrels franceses de Louisiana. Dinarem i a la tarda visitarem el centre històric de Baton Rouge, la capital de l’estat de Louisiana. Entrarem al Capitoli i després anirem a allotjar-nos a una típica plantació de la vall del Mississipí.

10è Dia – Nottoway – Oak Alley – Houmas – Nova Orleans.

Avui dedicarem el matí a conèixer els edificis principals de les plantacions Nottoway i Oak Alley, on antigament es produïa canya de sucre amb treballadors esclaus. Dinarem a Oak Alley i a la tarda visitarem la plantació Houmas House. Acabada la visita recorrerem els darrers quilòmetres fins a Nova Orleans, la ciutat més europea i desenfrenada dels Estats Units. Al vespre sortirem a sopar a un local de jazz.

11è Dia – Nova Orleans.

Després d’esmorzar sortirem a conèixer Nova Orleans. Començarem el dia tot passejant pel barri Francès, el veritable centre històric de la ciutat. Ens acostarem a Jackson Square, entrarem a la Catedral de Saint Louis i visitarem el Museu de Louisiana on, entre d’altres coses, coneixerem la història de l’huracà Katrina que l’any 2015 va desbordar els dics del Mississipí i inundar la ciutat. Dinarem i a la tarda ens dirigirem al Garden District, un barri farcit de mansions històriques situat a l’oest del Barri Francès.

12è Dia – Nova Orleans – Barataria – Nova Orleans

Després d’esmorzar a l’hotel farem una excursió amb barca per veure els caimans de les maresmes de Barataria, situades al sud de la ciutat, on hi ha el delta del riu Mississipí. A la tarda disposarem de temps lliure al barri Francès per acabar de gaudir de l’ambient de Nova Orleans. Al vespre farem un sopar musical a bord del Natchez, un vapor fluvial propulsat per rodes de pales que navega les aigües del Mississipí.

13è Dia –Nova Orleans – Barcelona

Esmorzarem a l’hotel i anirem cap a l’aeroport per agafar els vols de retorn a Barcelona via Nova York. Nit a bord.

14è Dia – Arribem a Barcelona

Després d’esmorzar aterrarem a l’aeroport de Barcelona. Fi del viatge.

Data de sortida: 2 de juny de 2020.

Preu per persona en habitació doble: 7.605.- € (IVA inclòs).      

Suplement habitació individual: 1.635.- € (IVA inclòs).      

Aquest preu inclou:

 • Vols regulars de la companyia United, classe turista.
 • Hotels de 4**** durant tot el recorregut i 1 nit dormint en una plantació.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters als hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Chicago amb pujada a la torre Willis i excursió amb l’anomenat Creuer de l’Arquitectura.
 • Visita dels Stockyards de Fort Worth amb rodeo.
 • Visita del 6th Floor Museum de Dallas.
 • Visita d’Austin amb entrada al Capitoli.
 • Visita de San Antonio amb entrada a les missions El Álamo, Concepción i San José.
 • Visita de l’Space Center de Houston.
 • Visita de Vermillion Village a Lafayette.
 • Visita de Baton Rouge.
 • Visita de les plantacions Nottoway, Oak Alley i Houmas House.
 • Visita de Nova Orleans amb entrada al Museu de Louisiana.
 • Sopar creuer a bord del vapor Natchez.
 • Excursió amb barca per veure caimans.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia ERGO Seguros de viaje.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar