Cuba

La Perla del Carib

Durant més de 400 anys Cuba va ser parada obligada per tots aquells que emigraven per fer les amèriques, L’Havana es va convertir en la ciutat més important del continent, els pirates en van fer la presa més cobejada del Carib i els reis castellans la conservaven com la perla més preuada de l’imperi. Fins que la van perdre. I el trauma va ser tan gran que de la Guerra de Cuba se’n va fer un mite, de la derrota una tragèdia nacional i de l’any 1898 la forja de tota una generació. Enrere quedaven els temps dels indians, dels viatges d’anada i tornada i de les primeres havaneres. Cuba estava a punt de caminar sola sense deixar de ser la protagonista de la història. L’any 1956 Fidel Castro va desembarcar del vaixell Granma i va començar la revolució que hauria de marcar el futur de l’illa. Des d’aleshores, un mantell de propaganda i contrarevolució, d’entusiastes i d’exiliats, de bloqueig i de resistència, ha impregnat fins el darrer racó de Cuba. La història més recent ha fet de Castro un dels personatges més peculiars del segle XX i el romanticisme decadent s’ha apoderat de la magnífica Havana Vieja. Però l’illa no ha deixat mai de ser la Perla del Carib. I és que, com ja va dir Cristòfol Colom l’any 1492, aquesta és la terra més bonica del món.

1r Dia. Volem a l’Havana.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol a Madrid on connectarem amb el vol a l’Havana. En arribar ens traslladarem a l’hotel on ens allotjarem.

2n Dia. L’Havana.

Després d’esmorzar començarem la visita de La Habana Vieja (UNESCO) veient la Catedral barroca i els edificis del segle XVIII que l’envolten. A continuació visitarem l’anomenat Museu dels Capitans Generals i farem un recorregut amb els coneguts coco-taxis. Dinarem i a la tarda recorrerem l’Havana Moderna, visitant la plaça de la Revolució, el Memorial a José Martí, el Teatre Nacional, la seu del Ministeri de l’Interior i el Comité Central del Partit Comunista.

3r Dia. L’Havana – Cienfuegos.

Després d’esmorzar començarem l’etapa cap a Guamá, una zona pantanosa on farem una excursió amb barca fins a un poblat d’indis taina. Acabada la visita continuarem fins a Cienfuegos, on dinarem. A la tarda coneixerem l’arquitectura neoclàssica de la ciutat veient el Parque José Martí, la Catedral i l’emblemàtic teatre Tomás Terry, que visitarem. Allotjament a l’hotel.

4t Dia. Cienfuegos – Trinidad.

Després d’esmorzar farem un recorregut en vaixell per la badia de Cienfuegos. Durant la passejada ens aturarem a conèixer el Castillo de Jagua, una de les fortaleses més importants del país. En acabar continuarem fins a la ciutat de Trinidad. Dinarem i a la tarda coneixerem Trinidad (UNESCO). Durant la passejada veurem esglésies barroques i recorrerem els carrerons més interessants del centre antic. Acabarem la tarda al Museu Històric, on coneixerem la vida durant l’època colonial.

5è Dia. Trinidad.

Després d’esmorzar anirem al Parque Natural Topes de Collantes. Farem un recorregut a peu per conèixer la fauna i la flora. Dinarem a una finca rural i després retornarem a la ciutat. En arribar gaudirem de temps lliure per passejar o descansar.

6è Dia. Trinidad – Sancti Spíritus – Camagüey.

Després d’esmorzar a l’hotel anirem al mirador del Valle de los Ingenios, on hi havia les darreres plantacions esclavistes de l’illa. Continuarem l’etapa fins a la ciutat colonial de Sancti Spíritus, on veurem el pont sobre el riu Yayabo i la Parroquial Mayor. Dinarem i a la tarda arribarem a Camagüey. Durant la nostra passejada pel centre històric, veurem la plaça Agramonte i el monument a Ignacio Agramonte. Acabada la visita anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

7è Dia. Camagüey – Bayamo – El Cobre – Santiago de Cuba.

Després d’esmorzar ens dirigirem a Bayamo, considerat un dels bressols de la ciutadania cubana. Dinarem i a la tarda ens dirigirem al poble de El Cobre per conèixer la famosa Basílica Santuario Nacional de Nuestra Señora de la Caridad del Cobre i la imatge de la Virgen de la Caridad del Cobre, patrona de Cuba. Acabada la visita continuarem fins a Santiago de Cuba.

8è Dia. Santiago de Cuba.

Després d’esmorzar començarem la visita de la ciutat. Durant el recorregut veurem el cementiri de Santa Ifigenia, el Museu Moncada i el castell de San Pedro del Morro (UNESCO), el millor exemple d’arquitectura militar espanyola del Carib. Dinarem i a la tarda veurem la Plaza Céspedes, la Catedral de Nuestra Señora de la Asunción i la casa de Diego Velázquez, actualment convertida en el Museo de Ambiente Histórico Cubano.

9è Dia. Santiago de Cuba – Birán – Holguín – Camagüey.

Després d’esmorzar sortirem en direcció Birán. En arribar visitarem la Finca Manacas, on va néixer Fidel Castro i farem un recorregut per les seves principals estances. En acabar la visita sortirem cap a la ciutat d’Holguín, on dinarem. A la tarda coneixerem Holguín, ciutat famosa per les seves places, destacant les del Parque Céspedes, la del Parque de Peralta, amb la Catedral, i sobretot la del Parque Calixto García, on hi ha gairebé tots els edificis importants de la ciutat. A continuació recorrerem els darrers quilòmetres fins a Camagüey, on ens allotjarem.

10è Dia. Camagüey – Remedios – Cayo Ensenachos.

Després d’esmorzar ens dirigirem a Remedios, visitarem l’església de San Juan i coneixerem el Museo de las Parrandas Remedianas, dedicat a les festes de Carnestoltes de la ciutat. Continuarem el dia circulant per l’espectacular carretera sobre l’aigua de Cayo Santa María fins arribar a Cayo Ensenachos, on en arribar dinarem i encara ens quedarà temps per gaudir de les seves platges. Estarem allotjats en règim de Tot Inclòs per gaudir encara més de les instal·lacions de l’hotel.

11è Dia. Cayo Ensenachos.

Esmorzarem a l’hotel i avui gaudirem d’una excursió en vaixell per les aigües maragdes de Cayo Ensenachos. Durant el recorregut podrem banyar-nos i relaxar-nos en aquest paradisíac indret. Dinarem durant l’excursió i a la tarda retornarem a l’hotel.

12è Dia. Cayo Ensenachos – L’Havana.

Després d’esmorzar ben d’hora, sortirem per carretera fins a la ciutat de l’Havana. En arribar dinarem i gaudirem de la tarda lliure per passejar per La Habana Vieja. Al vespre soparem a un bon restaurant local i després ens traslladarem al Tropicana per assistir al seu famós espectacle de cabaret.

13è Dia. L’Havana – Barcelona.

Després d’esmorzar farem un passeig amb cotxes de cavalls al llarg de l’Havana. Tot seguit visitarem la fortalesa de Morro-Cabaña, des d’on gaudirem de les millors vistes de la ciutat. A continuació anirem a conèixer el Museu de la Revolució. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure al mercat de San José. A l’hora convinguda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de retorn.

14è Dia. Arribem a Barcelona.

Arribarem a Madrid i connectarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 6 de març de 2020.

Preu per persona en habitació doble: 5.710.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual:  715.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols regulars de la companyia Iberia, classe turista.
 • Estada a hotels de 4**** a l’Havana, Santiago i Cayo Ensenachos.
 • De 3*** a Cienfuegos i de 2** a Trinidad i Camagüey.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Pensió completa durant tot el viatge, exceptuant els sopars del primer i darrer dia.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de La Habana Vieja i de l’Havana Moderna.
 • Assistència al cabaret Tropicana.
 • Passeig amb coco-taxi per l’Havana.
 • Visita d’un poblat taina a Guamá.
 • Visita de Cienfuegos. Visita de Trinidad.
 • Visita de Sancti Spíritus. Visita de Camagüey.
 • Visita d’Holguín.
 • Visita de la Finca Manacas.
 • Estada de 2 nits en règim de Tot Inclòs a Cayo Ensenachos.
 • Visita de Santiago de Cuba.
 • Passejada per Bayamo amb excursió a la Basílica del Cobre.
 • Passeig amb cotxe de cavalls per l’Havana.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

Observacions: Visat necessari. El seu import està inclòs al preu del viatge.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar