Rússia

1er Dia – Barcelona – Moscú (Rússia).

Vol de Barcelona a Moscú segons l’horari i la classe escollits. Trasllat privat a l’hotel amb assistència de parla hispana. Check in a l’hotel. Dinar no inclòs. Tarda lliure. Sopar no inclòs. Allotjament a l’hotel.

2on Dia – Moscú. Visita de la ciutat.

Esmorzar inclòs a l’hotel i visita del recinte del Kremlin, la fortalesa símbol del poder dels tsars de Rússia. Admirarem tant l’exterior del palau com el seu interior, on destaca el Museu de l’Armeria amb una àmplia col·lecció de joies, vestits, etc. Dinar no inclòs i a la tarda visita de l’impressionant metro de Moscú. Allotjament a l’hotel. Sopar no inclòs.

3er Dia – Moscú. Visita de la ciutat.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de la Catedral de Sant Salvador, construïda per commemorar la victòria sobre les tropes de Napoleó i actualment un símbol de la glòria militar russa. Dinar no inclòs i a la tarda visita de la Galeria Tetriakov, on hi ha una important col·lecció d’icones russes i pintura de diferents etapes i estils. Allotjament a l’hotel. Sopar no inclòs.

4rt Dia – Moscú – Sant Petersburg.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Transfer a l’estació per agafar el tren d’alta velocitat fins a San Petersburg. Dinar inclòs al tren. Trasllat a l’hotel i check in. Tarda lliure. Allotjament a l’hotel. Sopar no inclòs.

5è Dia – Sant Peterburg. Visita de la ciutat.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita als llocs més significatius, entre els quals sobresurten el cap de l’illa Vasilievsky, les places del Teatre, Sant Isaac i les Belles Arts, l’avinguda Nevsky i els diferents molls del riu Neva. També visitarem la Fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, on hi ha enterrats els grans monarques russos. Dinar no inclòs. A la tarda sortirem de la ciutat per visitar el Palau de Pedrodvorets i conèixer exteriorment l’espectacular façana de l’antiga residència d’estiu de Pere el Gran, construïda al segle XVIII. Veurem un dels palaus petits (Monplaisir o els Banys Reials) i després passejarem pels jardins del palau per veure les fonts més emblemàtiques. Finalment retornarem a Sant Petersburg. Sopar no inclòs. Allotjament a l’hotel.

6è Dia – Sant Petersburg. Visita de la ciutat.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Avui dedicarem tot el matí a conèixer el Museu de l’Ermitage, un dels museus d’art més grans i importants del món. El museu està situat a l’antic Palau d’Hivern dels Tsars, que tal i com podrem veure era d’una magnificència extraordinària. Dels cinc edificis del palau se’n poden visitar quatre, en els quals s’exposen fins a tres milions d’objectes, obra d’artistes tan importants com Leonardo da Vinci, Rubens, Rembrandt o Rafael. Dinar no inclòs. A la tarda anirem a Pushkin a visitar la residència d’estiu de Catalina la Gran, on destaca el Saló Àmbar. En acabat, tornarem a Sant Petersburg. Sopar inclòs. Allotjament a l’hotel.

7è Dia – San Petersburg – Barcelona.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat a l’aeroport per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 2.520.- Euros (IVA inclòs) + Vols

Aquest preu inclou:

 • Allotjament amb esmorzar.
 • El sopar del darrer dia.
 • Trasllats en privat.
 • Guia de parla hispana durant les visites.
 • Totes les visites i entrades detallades en el programa.
 • Tots els trasllats en privat, detallats en el programa.
 • Bitllet de tren SAPSAN en classe business i dinar al tren.
 • Visat.
 • Assegurança de cancel·lació i d’assistència.

 

El preu no inclou:

 • Vols internacionals.
 • Extres personals.
 • Propines.
 • Res no mencionat explícitament.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar