Kirguizistan

1er Dia – Barcelona – Bishkek (Kirguistan).

Vol de Barcelona a Bishkek. Nit a bord.

2on Dia – Bishkek.

Arribada de matinada a l’aeroport i trasllat privat a l’hotel amb assistència de parla hispana. Tarda lliure.

3er Dia – Bishkek – Ala Archá – Bishkek.

Esmorzar a l’hotel i trasllat cap el Parc Natural de Ala Archá, a 40km de la ciutat, on farem una excursió per gaudir del paisatge. Quan acabem tornarem a la ciutat i dinarem. A la tarda farem un recorregut per Bishkek i coneixerem el monument a Manás, farem un passeig per la Plaça d’Ala Too i si els horaris d’obertura ho permeten podem visitar el Museu de Frunze i arribar al mercat local Osh Bazaar. Allotjament i sopar a l’hotel.

4rt Dia – Bishkek – Issyk Kul.

Esmorzar a l’hotel i trasllat cap a la Torre de Buraná, prop de la ciutat de Tokmok. Tot seguit veurem els Jocs nacionals eqüestres on els yigits ens demostraran el seu talent i perícia en els jocs més populars. Dinarem amb una família local a Tokmok i seguirem cap al llac Issyk Kul, on farem una excursió per descobrir els petroglifs de Cholpon Atá. Sopar i allotjament a l’hotel a la vorera del llac.

5è Dia – Issyk Kul – Yety Oguz – Karakol

Esmorzar a l’hotel i trasllat a la preciosa vall de Yety Oguz on farem diverses passejades per gaudir del paisatge. Dinarem en ruta i a la tarda arribarem a la ciutat de Karakol, on soparem i ens allotjarem.

6è Dia – Karakol – Karkara – Inylchek – Karkara – Karakol

Avui ens llevarem de matinada per traslladarnos cap a la vall de Karkara on ens esperarà l’helicòpter MI-8 MTB per volar fins el campament base Inylchek Sud per poder observar les muntanyes del Tien Shan i dos dels seus cims de més de 7.000 metres d’altitud: el Pobeda i el Khan Tengri. Arribarem al campament base i farem una caminada per la glacera. En acabar ens traslladarem amb helicòpter fins a Karakol i farem un recorregut per la ciutat. Visitarem la Mesquita Dungana i la catedral rusa ortodoxa. Sopar i allotjament a l’hotel.

7è Dia – Karakol – Altyn Arashan – Karakol.

Esmorzar a l’hotel i farem una passejada per Altyn Arashan, a uns 30 km de Karakol. A mig camí farem un canvi de transport per agafar un vehicle militar per arribar a la zona. Farem un trekking lleuger on podrem observar el cim Palatka i els banys termals. Dinarem tipus picnic i en acabar tornarem cap a Karakol. Soparem amb una familia local i ens allotjarem a hotel.

8è Dia – Karakol – Sazka – Son Kul

Esmorzar a l’hotel i trasllat cap a Shazka per fer una caminada i descobrir el singular paisatge de formes capricioses de la vall. Dinarem amb una família local en un campament de iurtes a Bokonbaevo. Tot seguit seguirem cap al llac Son Kul on ens allotjarem en iurtes i soparem.

9è Dia – Son Kul – Bishkek

Esmorzar al campament. Avui dedicarem al dia a la zona de Son Kul amb activitats opcionals (caminada fins als petroglifs i muntatge de la iurta). Dinarem al mateix campament i sortirem cap a Bishkek. Sopar en un restaurant amb show folklòric i allotjament a l’hotel.

10è Dia – Bishkek – Barcelona.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat a l’aeroport per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 3.270.- Euros (IVA inclòs) + Vols

Aquest preu inclou:

 • Allotjament amb pensió completa (excepte els àpats del primer dia).
 • Guia privat de parla hispana durant tot el recorregut.
 • Transport privat amb vehicle amb aire condicionat i algun vechicle especial.
 • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport amb assistència de parla hispana.
 • Visites i activitats indicades al programa.
 • Permís fronterer a Karkará que es tramita allà.
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

 

El preu no inclou:

 • Vols internacionals.
 • Extres personals.
 • Propines.
 • Excursions opcionals.
 • Res no mencionat explícitament.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar