Xina Imperial

1r Dia – Barcelona – Beijing (Xina).

Vols de Barcelona a Beijing segons l’horari i la classe escollits. Nit a bord.

2n Dia – Arribada a Beijing. Visita del Temple del Cel.

A l’arribada, trasllat privat a l’hotel amb vehicle privat i guia de parla hispana. Check in a l’hotel segons la categoria escollida. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda visita del Temple del Cel, d’època Ming. Durant la visita veurem el Palau de l’Abstinència, el Temple de les Pregàries per a les Bones Collites, l’Altar del Cel i el Mur de l’Eco. Al vespre sopar inclòs a un bon restaurant local per provar el clàssic ànec lacat. Allotjament a l’hotel segons la categoria escollida.

3r Dia – Beijing. Visita de la Gran Muralla, les Tombes Ming, el Niu i els hutong.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Al matí excursió amb vehicle privat a la Gran Muralla, l’obra més significativa de l’antic imperi xinès. Dinar inclòs a un restaurant local. A la tarda, visita de les anomenades Tretze Tombes Ming, i panoràmica de la Villa Olímpica (estadi del Niu, …). Al vespre sopar inclòs a un restaurant local. Allotjament a l’hotel segons la categoria escollida.

4t Dia – Beijing. Visita de la Ciutat Prohibida i del Palau d’Estiu.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer de la plaça de Tiananmen i de la Ciutat Prohibida, un dels monuments més importants de la Xina. Durant la visita podrem veure el Palau de la Suprema Harmonia, el Tron del Drac, el Palau de l’Edat Tranquil·la, el Palau de la Cultura i el Parc Sun Yat-sen.

Dinar bufet inclòs a un restaurant local. A la tarda visita del Palau d’Estiu del governador Qianlong, del segle XVIII, més conegut com el Jardí de la Cultivada Harmonia. Passeig en rickshaw pel barri antic (hutong). Al vespre sopar inclòs a un restaurant local. Allotjament a l’hotel segons la categoria escollida.

5è Dia – Beijing – Xian.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Matí lliure a Beijing. Dinar inclòs a restaurant local. A la tarda trasllat privat a l’aeroport amb assistència de parla hispana per agafar el vol a Xian. A l’arribada, trasllat privat amb assistència de parla hispana a l’hotel. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel segons la categoria escollida.

6è Dia – Xian. Visita del Museu de les Terracotes i de la Pagoda de l’Oca.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer de la ciutat de Xian. El recorregut començarà pel famós exèrcit de 7.000 terracotes de l’emperador Qin Shi Huang Di, descobert casualment l’any 1974. Dinar inclòs a un restaurant local. A la tarda visita del centre de Xian per veure les antigues muralles de la dinastia Ming i entrar a la Pagoda de la Gran Oca. Al vespre sopar inclòs al Palau Tang, amenitzat amb música i danses tradicionals. Allotjament a l’hotel segons la categoria escollida.

7è Dia – Xian – Xangai (visita del bund i creuer pel riu Huang Pu)

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat amb guia de parla hispana a l’aeroport per agafar el vol a Xangai. A l’arribada, trasllat privat amb assistència de parla hispana a l’hotel. Dinar inclòs a un restaurant local. A la tarda visita del bund, el famós districte situat al llarg del passeig marítim. Durant la visita també farem un recorregut amb vaixell pel riu Huang Pu per veure la ciutat il·luminada. Al vespre sopar inclòs a un restaurant local. Allotjament a l’hotel segons la categoria escollida.

8è Dia – Xangai. Visita de la ciutat.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer de la ciutat de Xangai. Durant el recorregut del matí es visitarà el Temple del Buda de Jade, famós per les dues imatges de Buda esculpides en jade blanc, i el Museu de Xangai, també conegut com el Museu del Bronze. Dinar inclòs a un restaurant local. A la tarda continuació del recorregut visitant el Jardí Yuyuan, de delicada bellesa paisatgística, i passejant pel casc antic de la ciutat. Al vespre sopar inclòs a un restaurant internacional. Allotjament a l’hotel segons la categoria escollida.

9è Dia – Xangai. Dia lliure.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Dia lliure a Xangai. Dinar lliure. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel segons la categoria escollida.

10è Dia – Xangai – Barcelona

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat a l’aeroport. Retorn a Barcelona segons l’horari dels vols escollits.

Estada a hotels boutique (Han’s Royal Garden Boutique Hotel Beijing, Gran Melià Xian i The Yangztze Boutique Shangai):

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 3.550.- Euros (IVA inclòs) + Vols

 

Estada a hotels Luxe (Legendale Beijing, Hilton Xian i Fairmont Peace Hotel Shanghai):

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 3.900.- Euros (IVA inclòs) + Vols

Aquest preu inclou:

–   Estada als hotels seleccionats en règim d’allotjament i esmorzar.
–   Guia privat de parla hispana durant les visites.
–   Transport privat amb vehicle amb aire condicionat durant les visites.
–   Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport amb assistència de parla hispana.
–   Tots els dinars indicats explícitament.
–   Visites i activitats indicades al programa.
–   Vols domèstics.
–   Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

 

El preu no inclou:

–   Vols internacionals.
–   Extres personals.
–   Begudes als àpats.
–   Propines.
–   Visat.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar