Tanzània Parcs Nacionals

1r Dia – Barcelona – Arusha (Tanzània).

Vols de Barcelona a Arusha segons l’horari i la classe escollits. A l’arribada trasllat privat de l’aeroport a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel Mount Meru.

2n Dia – Arusha – Parc Nacional de Tarangire

Esmorzar inclòs a l’hotel. Al matí, recorregut per carretera fins al Parc Nacional de Tarangire, de 2850 quilòmetres quadrats. Travessat pel riu del mateix nom, aquest parc acull una diversitat paisatgística sense paral·lels als parcs del nord del país. Tarangire també destaca per la gran quantitat d’elefants, zebres, nyus i lleons que viuen al parc, així com per l’abundància de baobabs. Dinar i allotjament al Tarangire Sopa Lodge. A la tarda farem un primer safari per conèixer el parc nacional. Sopar inclòs al lodge.

3r Dia – Parc Nacional de Tarangire.

Esmorzar inclòs al camp. Dia sencer dedicat al Parc Nacional de Tarangire, amb safaris al matí i a la tarda per aproximar-se a la diversitat biològica i paisatgística de la zona. Dinar i sopar inclosos al camp. Allotjament a Tarangire Sopa Lodge.

4t Dia – Parc Nacional de Tarangire – Ngorongoro.

Esmorzar inclòs al lodge. Al matí recorregut per carretera tot fent un safari fins al Lake Manyara National. Dinarem al Lake Manyara Serena Lodge i després ens arribarem al Ngorongoro Srena Lodge.

5è Dia – Ngorongoro.

Esmorzar inclòs al lodge. Safari de dia sencer a l’interior del cràter del volcà Ngorongoro, el punt més interessant de la Reserva Faunística de Ngorongoro, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Amb només 260 quilòmetres quadrats, a la base del cràter hi viuen més de 25.000 mamífers de mida gran, entre els que destaquen rinoceronts negres, zebres, nyus, elefants, hipopòtams, lleons, hienes i lleopards, a més a més d’una varietat d’aus sense paral·lels a la regió. Dinar tipus pícnic inclòs durant el safari. A la tarda retornarem al lodge tot passant epr un poblat maassai tradicional. Sopar inclòs al lodge. Allotjament al Ngorongoro Serena Lodge.

6è Dia – Ngorongoro – Olduvai – Parc Nacional de Serengeti.

Esmorzar inclòs al lodge. Al matí, recorregut per carretera fins al Parc Nacional de Serengeti amb parada a la gorja d’Olduvai, un dels jaciments d’homínids més importants del món. Dinar en ruta tipus picnic. Quan arribem a al Parc Nacional farem un primer safari al Serengeti, nom que significa plana infinita en llengua massai. El Parc Nacional, d’aproximadament 30.000 quilòmetres quadrats, és només una fracció de l’enorme regió ecològica i geogràfica del mateix nom, on viuen 70 espècies de mamífer de mida gran i més de 500 d’aus. Sopar i allotjament al Serengeti Serena Lodge.

7è Dia – Parc Nacional de Serengeti.

Esmorzar inclòs al camp. Dia sencer dedicat al Parc Nacional de Serengeti, amb safaris al matí i a la tarda per gaudir dels horitzons infinits de la sabana i observar la fauna de la regió. Dinar i sopar inclosos al lodge. Allotjament al Serengeti Serena Lodge.

8è Dia – Parc Nacional de Serengeti – Arusha – Barcelona

Esmorzar inclòs al lodge. Trasllat a l’aeròdrom local per agafar el vol de retorn a Arusha. Quan aterrem ens instal·larem a l’Hotel Mont Meru o a l’Arusha Hotel i disposarem de l’habitació fins l’hora de sortida del vol. Dinar inclòs a l’hotel. Trasllat a l’aeroport internacional per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la categoria escollits. Nit a bord.

9è Dia – Barcelona.

Arribada a Barcelona.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 4.450.- Euros (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:

 • Estada als hotels, lodges i camps indicats en règim de pensió completa.
 • Guia/xofer privat de parla hispana durant tot el recorregut
 • Transport privat amb vehicle 4×4.
 • Tots els àpats indicats explícitament.
 • Tots els safaris indicats al programa.
 • Vol domèstic Serengeti – Arusha.
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:

 • Vols internacionals.
 • Extres personals.
 • Propines
 • Visat
 • Res no mencionat explícitament.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar