Tailàndia

1er Dia – Barcelona – Bangkok.

Vol de Barcelona a Bangkok segons l’horari i la classe escollits. Nit a bord.

2on Dia – Bangkok.

Arribada a Bangkok i trasllat privat a l’hotel. Tarda lliure per descansar del llarg vol. Al vespre espectacle especial a Siam Niramit, centrat en la música, art i tradicions de les quatre principals regions del país. Sopar inclòs i allotjament a l’hotel.

3er Dia – Bangkok.

Esmorzar a l’hotel. Trasllat privat a l’escola de cuina Amita per aprendre a cuinar plats tradicionals tailandesos. Dinar inclòs a l’escola de cuina. A la tarda visita privada amb guia al Temple del Buda d’Or, al Temple del Buda Reclinat i al Temple Reial de Tailàndia, situat al cor del barri antic. Sopar no inclòs. Allotjament a l’hotel.

4rt Dia – Bangkok.

Esmorzar a l’hotel. Visita privada amb guia del mercat flotant de Damnoen Saduak i entrada a la Pagoda de Nakhon Pathom, la més gran del món. Dinar inclòs a l’anomenat Jardí de les Roses i a la tarda assistència a un espectacle cultural tailandès per conèixer el funcionament d’algunes de les activitats més tradicionals del país, entre les que s’inclouen arts marcials, cerimònies religioses, casaments i balls locals. Sopar no inclòs. Allotjament a l’hotel.

5è Dia – Bangkok – Ayutthaya – Bangkok.

Esmorzar a l’hotel. Trasllat privat amb guia a la ciutat d’Ayutthaya, inclosa a la llista del Patrimoni Mundial de la Humanitat per l’UNESCO. Visita completa de la ciutat, incloent el Palau de Bang Pa In i les runes dels temples més espectaculars i significatius. Retorn a Bangkok amb vaixell fluvial. Dinar inclòs a bord. La resta de la tarda lliure per passejar tranquil·lament o descansar. Sopar no inclòs. Allotjament a l’hotel.

6è Dia – Bangkok – Chiang Mai.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat a l’aeroport per agafar el vol a Chiang Mai. Després d’aterrar visita privada amb guia de la muntanya sagrada de Doi Suthep per conèixer la gran pagoda daurada de Wat Phratat Doi Suthep, des d’on es gaudeix de les millors vistes de Chiang Mai. Dinar no inclòs. Al vespre farem el cèlebre Safari Nocturn de Chiang Mai, durant el qual s’interactua amb tota mena d’animals salvatges. Sopar no inclòs. Allotjament a l’hotel.

7è Dia – Chiang Mai.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat amb guia a la granja d’elefants de Patara per observar el bany dels elefants (a l’estació seca podran participar activament de l’activitat). A continuació instrucció bàsica sobre pilotatge d’elefants i sortida per fer un passeig a llom d’aquests paquiderms. Dinar inclòs a un restaurant local i resta de la tarda lliure. Sopar no inclòs. Allotjament a l’hotel.

8è Dia – Chiang Mai.

Esmorzar a l’hotel. Visita privada amb guia dels tigres del recinte zoològic de Tiger Kingdom, un dels millors per veure de prop aquest enormes felins. Dinar no inclòs. Resta de la tarda lliure. Sopar no inclòs. Allotjament a l’hotel.

9è Dia – Chiang Mai – Chiang Rai.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat amb guia al Lanjia Lodge de Chiang Rai. Després d’instal·lar-nos, sortida a peu per fer una excursió de mig dia a la muntanya. Durant el recorregut, visita d’una tribu de l’ètnia Hmong. Retorn a l’hotel en camioneta local. Dinar no inclòs. Resta de la tarda lliure. Sopar inclòs al lodge amenitzat amb de balls tradicionals Hmong i Lahu.

10è Dia – Chiang Rai – Krabi.

Esmorzar inclòs al lodge. Dedicarem el matí a conèixer els costums i la manera de viure de les ètnies Hmong i Lahu, dues de les més importants del curs mitjà del riu Mekong, profundament marcat pel relleu i les característiques del cèlebre Triangle d’Or. Dinar no inclòs. A la tarda trasllat privat amb guia a l’aeroport per agafar el vol a Krabi. Quan aterrem, trasllat privat a l’exclusiu Tubkaak Krabi Boutique Resort. Resta de la tarda lliure. Sopar no inclòs. Allotjament al resort.

11è Dia – Krabi.

Esmorzar inclòs al resort. Dia lliure per gaudir tranquil·lament de les platges del paradís. Dinar i sopar lliures. Allotjament al resort.

12è Dia – Krabi.

Esmorzar inclòs al resort. Dia lliure per gaudir tranquil·lament de les platges del paradís. Dinar i sopar lliures. Allotjament al resort.

13è Dia – Krabi – Barcelona.

Esmorzar al resort. Trasllat privat a l’aeroport de Krabi per iniciar els vols de retorn a Barcelona. Arribada a Barcelona el 13è o 14è dia de viatge en funció de la combinació aèria escollida.

14è Dia – Barcelona.

Arribada a Barcelona segons l’horari dels vols escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 2.855.- Euros (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:

  • Estada als hotels indicats en règim d’allotjament i esmorzar.
  • Guia privat de parla hispana durant tot el recorregut excepte a Krabi.
  • Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
  • Tots els àpats indicats explícitament.
  • Visites indicades al programa.
  • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:

  • Vols internacionals i domèstics.
  • Extres personals.
  • Propines.
  • Res no mencionat explícitament.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar