Sri Lanka

1er Dia – Barcelona – Colombo (Sri Lanka).

Vol de Barcelona a Sri Lanka segons l’horari i la classe escollits. Nit a bord.

2on Dia – Colombo – Sigiriya.

Arribada a Colombo, capital de Sri Lanka. Recepció, assistència i trasllat privat a Sigiriya amb guia de parla hispana. Sigirya està situada al centre del triangle cultural de l’illa i és una de les millors bases per explorar l’interior. Allotjament a l’hotel Vill Uyana. Dinar inclòs a l’hotel. Tarda lliure per descansar o fer alguna excursió opcional per la zona. Sopar inclòs a l’hotel.

3er Dia – Sigiriya – Anuradhapura – Sigiriya.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Excursió privada de dia sencer amb guia de parla hispana a Anuradhapura, la capital històrica del país durant més de mil anys i un dels centres budistes més importants de Sri Lanka. Dinar inclòs durant l’excursió al Palm Garden Village d’Anuradhapura. Sopar i allotjament a l’hotel.

4rt Dia – Sigiriya – Polonnaruwa – Sigiriya.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Excursió privada de mig dia amb guia de parla hispana per conèixer l’espectacular fortalesa de Sigiriya, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar inclòs a l’hotel Vill Uyana de Sigiriya. A la tarda excursió privada de mig dia amb guia de parla hispana a Polonnaruwa, la capital de l’illa durant l’edat mitjana, també inclosa a la llista del Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Sopar i allotjament a l’hotel.

5è Dia – Sigiriya – Kandy.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Recorregut amb vehicle privat i guia de parla hispana de Sigiriya a Kandy. Durant el recorregut visita del Temple de la Roca de Dambulla, de diverses fases constructives des del segle II aC. fins al segle XI de la nostra era. Arribada a Kandy i allotjament a l’hotel. Dinar no inclòs. A la tarda visita privada amb guia de parla hispana dels monuments de Kandy, incloent el temple budista de Dalada Maligawa, un dels més venerats del món. Sopar inclòs a l’hotel.

6è Dia –Kandy – Hatton

Esmorzar inclòs a l’hotel. Recorregut amb vehicle privat cap a Hatton amb guia de parla hispana. Check in a l’hotel i dinar inclòs. Tarda lliure. Sopar inclòs a l’hotel.

7è Dia – Kandy – Hatton

Dia lliure i àpats inclosos.

8è Dia – Hatton – Colombo

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat amb guia de parla hispana a Colombo. Durant el trajecte parada a Kithulgala per veure el riu Kelani, on es va gravar la pel·lícula El pont sobre el riu Kwai. Continuació fins a Colombo per instal·lar-se a l’hotel. A la tarda visita privada amb guia de parla hispana de Colombo per conèixer a fons la capital del país. Sopar inclòs a l’hotel.

9è Dia – Colombo – Barcelona.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 2.180.- Euros (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:

 • Allotjament amb esmorzar.
 • Guia privat de parla hispana durant tot el recorregut
 • Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
 • Tots els àpats indicats explícitament.
 • Visites indicades al programa.
 • Visat.
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:

 • Vols internacionals.
 • Extres personals.
 • Propines.
 • Res no mencionat explícitament.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar