Noruega Aurores Boreals

1r Dia – Barcelona – Bergen.

Sortida dels vols de Barcelona a Bergen segons l’horari i la classe escollits. A la tarda embarquem a l’Exprés del litoral per començar la navegació rumb nord. Sopar a bord i pensió completa durant tot el creuer.

2n Dia – Floro – Alesund – Kristiansund.

Escala a Alesund on podran descobrir l’Art Nouveau de la ciutat. Durant les sortides del mes d’octubre el vaixell entrará al Hjorundfjord on s’ofereixen visites opcionals. A la tarda el vaixell farà escala a Molde, la ciutat de les roses.

3r Dia – Trondheim – Rorvik.

Escala a Trondheim, capital espiritual del país, on podran dur a terme un passeig pel centre històric o realitzar alguna de les excursions opcionals que s’ofereixen. A migdia continuació de l’itinerari cap a Rorvik. Tot i que encara no estem en zona d’aurores boreals amb una mica de sort aquesta nit ja es podríem veure.

4t Dia – Cercle Polar – Bodo – Svolvaer.

Creuem el Cercle Polar àrtic i entrem a l’àrea d’aurores boreals. A migdia arribem a Bodo on podran realitzar excursions opcionals. A la tarda naveguem fins a les illes Lofoten, l’arxipèlag més espectacular del país. Nit a l’àrea d’aurores boreals.

5è Dia: Stokmarknes – Tromso – Skjervoy.

Escales a Harstad i Finsnes i continuació cap a Tromso, on s’ofereixen diferents excursions opcionals o bé es pot realitzar un passeig pel centre històric i conèixer el Museu Polar. A la tarda navegació a través dels Alps de Lyng rumb a Skjervoy. Nit a l’àrea d’aurores boreals.

6è Dia: Hammerfest – Honningsvag – Berlevag.

Escales a Hammerfest, Havoysund i honningsvag, on comença l’excursió opcional al Cap Nord. A la tarda navegarem davant les costes del comtat de Finnmark, amb escales als ports de Kjollefjord, Mehamn i Berlevag. Nit a l’àrea d’aurores boreals

7è Dia: Vadso – Kirkenes – Berlevag.

Escala a Vadso i continuació de l’itinerari fins a Kirkenes, on s’ofereixen diferents excursions opcionals per conèixer la zona. A la tarda comencem el viatge cap al sud navegant de nou al llarg de la península de Varanger amb escales a Vardo, Bastfjord i Berlevag. Nit a l’àrea d’aurores boreals.

8è Dia: Mehamn – Hammerfest – Tromso.

Escala de matinada a Honningsvag, situada a l’illa de Mageroya i continuació de la ruta cap a Hammerfest on podrem conèixer l’entorn de la ciutat. A la nit navegació rumb a Tromso. Nit a l’àrea d’aurores boreals.

9è Dia: Illes Vesteralen i Lofoten.

Navegació entre els impressionants canals i fiords de les illes Vesteralen i Lofoten amb escales a Hastad, risoyhamn, Sortland, Stokmarknes, Svolvaer i Stamsund. Possibilitat de dur a termes diferents excursions opcionals. Nit a l’àrea d’aurores boreals.

10è Dia: cercle Polar – Rorvik.

Pas del Cercle Polar Àrtic i continuació de la ruta cap als ports de Sandnessjoen i Bronnoysund, el massís de les Set Germanes i la famosa muntanya foradada de Torghatten. Possibilitat de dur a terme excursions opcionals o bé passejar tranquil·lament pels ports on es fa escala. Tot i haver deixat enrere l’àrea d’aurores boreals amb una mica de sort aquesta nit encara les podríem arribar a veure.

11è Dia: Trondheim – Kristiansund – Molde.

Escala a Trondheim on podrem conèixer la catedral gòtica més septentrional d’Europa amb una excursió opcional. A la tarda navegació rumb a Kristiandsund i Molde, més coneguda com la ciutat de les roses.

12è Dia: Bergen.

Escala a Floro abans de continuar cap al port de Bergen on arribarem a les 14h30 a la terminal de Hurtigruten. Fi dels nostres serveis.

Preu aproximat per persona en cabina doble interior viatjant un mínim de dues persones: a partir de 2.210.- Euros (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:

  • Creuer a bord de l’exprés del Litoral en cabina interior.
  • Pensió completa a bord del vaixell (sense begudes).
  • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

 

El preu no inclou:

  • Vols internacionals i domèstics.
  • Extres personals.
  • Excursions opcionals.
  • Propines
  • Res no mencionat explícitament.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar