Jordània

1er Dia – Barcelona – Amman (Jordània).

Vol de Barcelona a Amman segons l’horari i la classe escollits. Trasllat privat a l’hotel amb vehicle privat i assistència de parla hispana. Allotjament a l’hotel.

2on Dia – Amman. Excursió a Ajlun i Jerash.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Excursió de dia sencer al nord del país. Durant l’excursió pujarem al castell islàmic d’Ajlun, construït durant l’època de les creuades per defensar la vall del riu Jordà, i visitarem la ciutat romana de Jerash, una de les restes de l’època clàssica més ben conservades d’Orient. De les restes arqueològiques sobresurt la plaça oval, el Temple d’Artemisa i, sobretot, el cardo. Dinar inclòs a un restaurant local. A la tarda, retorn a Amman. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

3er Dia – Amman – mont Nebo – mar Mort.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Començarem el dia visitant la ciutat d’Amman, on destaca el teatre romà i el conjunt arqueològic de la Ciutadella, des del qual també es gaudeix d’una bona vista del centre de la ciutat. A continuació farem el recorregut per carretera fins a Madaba per visitar l’Església de Sant Jordi i el mosaic amb el mapa de Terra Santa i pujarem al mont Nebo, des d’on Moisès va veure la Terra Promesa. Dinar inclòs a un restaurant local. Tot seguit baixarem fins la ribera del riu Jordà per veure el lloc on Joan Baptista va batejar Jesús. Acabada la vista continuarem fins a un excel·lent resort de la costa del mar Mort. Resta de la tarda lliure. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

4rt Dia – Mar Mort – Kerak – Petra.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Matí lliure per gaudir de les aigües del mar Mort i de les instal·lacions termals de l’hotel. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda recorregut per carretera per la costa oriental del mar Mort fins a Kerak, el castell creuat més important de Jordània. Visitarem el castell i continuarem per l’autopista del desert fins a Wadi Musa, poble situat al costat de les runes de Petra. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

5è Dia – Petra.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer de la ciutat subterrània de Petra, inclosa a la llista del Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fundada pels nabateus i controlada més tard pels romans i bizantins, aquesta ciutat és famosa per les espectaculars tombes reials magníficament esculpides als espadats de sorrenca vermella de la vall. Durant l’excursió recorrerem el Siq, veurem la Façana del Tresor i el teatre, pujarem a la Tomba de l’Urna i passejarem per l’antic cardo romà fins al final de la ciutat nabatea. Dinar inclòs a un restaurant local. A la tarda encara quedarà temps per pujar al Monestir o a l’Altar del Sacrifici. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

6è Dia – Petra – Wadi Rum – Amman.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Recorregut per carretera fins a Wadi Rum, un dels paisatges desèrtics més espectaculars del món. Farem una excursió amb 4×4 per aquest laberint de dunes i parets verticals immortalitzat a la pel·lícula Lawrence d’Aràbia del director David Lean i després dinarem a un senzill restaurant local. A la tarda recorregut per l’autopista del desert de retorn a Amman. Quan arribem a la capital del país ens instal·larem a l’hotel. Sopar inclòs a l’hotel.

7è Dia – Amman – Barcelona.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat a l’aeroport amb assistència per agafar el vol de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 1.915.- Euros (IVA inclòs) + Vols

Aquest preu inclou:

 • Allotjament amb pensió completa, excepte la primera nit.
 • Guia privat de parla hispana durant tot el recorregut.
 • Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
 • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport amb assistència de parla hispana.
 • Visites i activitats indicades al programa.
 • Visat.
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:

 • Vols internacionals.
 • Extres personals.
 • Propines.
 • Res no mencionat explícitament.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar