Jerusalem

1r Dia – Barcelona – Tel Aviv (Israel) – Jerusalem

Vol de Barcelona a Tel Aviv segons l’horari i la classe escollits. A l’arribada a l’aeroport Ben Gurion de Tel Aviv, trasllat privat a l’hotel de Jerusalem amb assistència de parla anglesa. Allotjament a l’hotel Mamilla.

2n Dia – Jerusalem.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de la ciutat amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant el recorregut pujarem al Turó de les Oliveres, veurem l’Església del Pare Nostre, baixarem a l’Hort de Getsemaní i entrarem a la Ciutat Antiga per la Porta de Sió. Una vegada a dins, visita de la Sala del Sant Sopar i de la Tomba del rei David. A continuació, passeig pel barri jueu fins al Mur de les Lamentacions i l’esplanada de les mesquites. Finalment, recorregut per la Via Dolorosa fins al Sant Sepulcre. Dinar inclòs a un restaurant local durant les visites. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Mamilla.

3r Dia – Jerusalem. Excursió a Masada, Qumran i el mar Mort.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Excursió de dia sencer a la depressió del mar Mort amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant l’excursió baixarem a Judea, veurem la silueta de la ciutat de Jericó i arribarem a Qumran, on visitarem les restes arqueològiques de l’antiga comunitat essènia que va escriure els anomenats Texts del mar Mort. Continuació cap a la fortalesa de Masada, ciutat-palau d’Herodes i símbol de la resistència dels zelotes. Dinar inclòs a un hotel de la zona del mart Mort. A la tarda temps lliure a la platja privada d’un hotel per banyar-se al mar Mort. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Mamilla.

4t Dia – Jerusalem. Ciutat Nova i Betlem.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de la Ciutat Nova amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant les visites veurem l’edifici del Knesset (Parlament) i la Menora gegant, símbol de l’estat d’Israel. Continuació cap al complex del Museu d’Israel per visitar el Museu del Llibre, on hi ha els Texts del mar Mort i l’enorme maqueta de la ciutat a l’època del Segon Temple. Acabarem el dia a Betlem per conèixer l’Església de la Nativitat. Dinar inclòs a un restaurant local durant les visites. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Mamilla.

5è Dia – Jerusalem – Tel Aviv – Barcelona

Esmorzar inclòs a l’hotel. Matí lliure. A les 12h check out i visita de Yad vashem (Museu de l’Holocaust). Trasllat privat a l’aeroport amb assistència de parla anglesa per agafar el vol de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 3.055 (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:

 • Estada a l’hotel Mamilla de 5***** en règim d’allotjament i esmorzar.
 • Guia privat de parla hispana durant les visites.
 • Trasllats privats aeroport-hotel-aeroport amb assistència de parla anglesa.
 • Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
 • Tots els àpats indicats explícitament.
 • Visites indicades al programa.
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

 

El preu no inclou:

 • Vols internacionals.
 • Extres personals.
 • Propines
 • Res no mencionat explícitament.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar