Dubai

1r Dia – Barcelona – Dubai (Emirats Àrabs Units).

Vol de Barcelona a Sri Lanka segons l’horari i la classe escollits. A l’arribada, assistència pel tràmit de visats i passaports. Trasllat privat a l’hotel amb vehicle privat i guia de parla hispana. Allotjament a l’hotel Movenpick Bur Dubai o similar.

2n Dia – Dubai. Visita de la Ciutat Antiga.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer de la part antiga de Dubai amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant el recorregut farem una parada al Creek, l’estuari que divideix la ciutat en dues meitats. Veurem l’exterior de la Mesquita de Jumeirah i ens arribarem al barri de Bastakia, un dels més antics de la ciutat. Aquí entrarem al fort d’Al-Fahidi, del segle XVIII, on hi visitarem el Museu de Dubai, d’innovadors sistemes expositius. També travessarem el Creek amb taxis aquàtics locals que ens portaran a l’altra ribera, on passejarem pels cèlebres mercats d’or i espècies que han fet famosa la regió. Al migdia dinar inclòs durant l’excursió al restaurant panoràmic de l’Hotel Hyatt Regency Al Dawaar. Al vespre sopar inclòs en un dhow tot navegant pel Creek. Allotjament a l’hotel Movenpick Bur Dubai o similar.

3r Dia – Dubai. Visita de la Ciutat Moderna i fem una excursió amb 4×4 al desert.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer dels districtes moderns de Dubai amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant el recorregut passejarem pel districte de Dubai Marina i per Dubai Downtown, on hi ha la torre de Burkh Khalifa, que amb els seus 828 metres és l’edifici més alt del món. També disposarem de temps per passejar pel Dubai Mall, que amb prop de mil botigues és l’àrea comercial més gran del món. Dinar inclòs al restaurant Arboretum al Madinat Jumeraih. A tarda farem una excursió amb 4×4 pel desert de dunes que envolta Dubai i gaudirem de la posta de sol. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Movenpick Bur Dubai o similar.

4t Dia – Dubai. Excursió de dia sencer a Abu Dhabi.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Excursió de dia sencer a Abu Dhabi amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant l’excursió seguirem l’autopista del desert fins la capital dels Emirats Àrabs Units, seguirem la llarga Corniche, coneixerem l’arquitectura i el mode de vida tradicional a l’anomenat Heritage Village i entrarem a la fabulosa mesquita blanca de Cheick Sayed, amb tota seguretat una de les mesquites més modernes i impressionants del Pròxim Orient. Dinar inclòs al restaurant Le Vendome de l’Hotel Emirates Palace. A la tarda visita del parc d’atraccions temàtic de Ferrari World, el primer construït per la cèlebre firma italiana d’automòbils i una de les principals atraccions de la ciutat. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Movenpick Bur Dubai o similar.

5è Dia – Dubai. Excursió de dia sencer als emirats de Sharjah i Ajman.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Excursió de dia sencer als emirats de Sharjah i Ajman amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant la visita de Sharjah entrarem al Museu d’Història Natural, on coneixerem les particularitats de l’ecosistema desèrtic i al Museu de Beith Al Naboodah, on descobrirem les formes de vida tradicional del país. A Ajman veurem les antigues drassanes on encara es construeixen els dhows tradicionals i entrarem al museu local, situat en un antic fort de finals del segle XVIII. Dinar inclòs durant l’excursió a l’hotel Kempinski d’Ajman. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Movenpick Bur Dubai o similar.

6è Dia – Dubai. Sobrevol amb hidroavió de la ciutat, visita de Palm Jumeirah, temps lliure al Mall of the Emirates i forfait per esquiar a l’estació coberta.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Visita de dia sencer de la part moderna de Dubai amb vehicle privat i guia de parla hispana. Durant el recorregut farem un impressionant sobrevol de Dubai amb hidroavió, recorrerem el tronc de la península artificial amb forma de palmera de Palm Jumeirah i entrarem a l’aquari de l’hotel Atlantis, situat a la mateixa palmera. Dinar lliure al Mall of the Emirates. A la tarda entrarem a l’estació coberta d’esquí i disposarem de forfait per esquiar a l’estació coberta més gran del món. Resta de la tarda lliure al Mall of the Emirates. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel Movenpick Bur Dubai o similar.

7è Dia – Arribada a Barcelona.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe dels vols escollits.

Arribada a Barcelona.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 3.900.- Euros (IVA inclòs) + Vols

Aquest preu inclou:

  • Estada al l’hotel indicat o similar en règim d’allotjament i esmorzar.
  • Guia privat de parla hispana durant tot el recorregut
  • Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
  • Tots els àpats indicats explícitament.
  • Visites i activitats indicades al programa.
  • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

 

El preu no inclou:

  • Vols internacionals.
  • Extres personals.
  • Res no mencionat explícitament.
  • City tax
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar