Cambodja Angkor

1er Dia – Barcelona – Siem Reap (Cambodja).

Vol de Barcelona a Siem Reap segons l’horari i la classe escollits. Nit a bord.

2on Dia – Siem Reap. A la tarda visita dels temples d’Angkor Wat.

Arribada a Siem Reap. Trasllat privat a l’hotel amb assistència de parla hispana. Check in a l’hotel. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda farem la primera visita del conjunt arqueològic d’Angkor visitant precisament el Temple d’Ankor Wat, un dels conjunts religiosos més impressionats del món. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

3er Dia – Siem Reap. Visita dels temples d’Angkor.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Continuació de la vista del conjunt arqueològic d’Angkor. Al matí visita d’Angkor Thom, la darrera capital de l’imperi Khmer, i del Temple de Bayon, cèlebre pels 216 rostres gegants de somriure misteriós esculpits en les cinquanta-quatre torres del conjunt. Al final del matí també es visitarà Phimean Akas i les anomenades Terrassa de l’Elefant i Terrassa del rei Leper. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda visita de Takeo i recorregut amb carreta fins a Ta Prohom, un temple mig absorbit per la jungla. Durant el recorregut també es visitaran els conjunts de Banteay Kdei, Sras Srang i Krova. Allotjament a l’hotel.

4rt Dia – Siem Reap. Visita dels temples d’Angkor.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Continuació de la visita del conjunt arqueològic d’Angkor. Al matí visita dels temples de Banteay Srei, anomenats la Ciutadella de les Dones gràcies al finíssim treball escultòric dels relleus que adornen el conjunt. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda excursió amb vaixell per les tranquil·les aigües del llac Tonle Sap. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

5è Dia – Siem Reap – Phnom Penh.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat amb assistència de parla hispana a l’aeroport. Vol Siem Reap – Phnom Penh, capital de Cambodja. A l’arribada trasllat privat a l’hotel amb assistència de parla hispana. Check in a l’hotel. Resta del matí lliure. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda visita de la ciutat veient el Palau Reial i les anomenades Pagodes d’Or i de Plata. Acabarem la visita al Museu Nacional, on s’exposen els tresors arqueològics de la civilització khmer. Al capvespre recorregut amb vaixell pel riu Mekong per veure la posta de sol. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

6è Dia – Phnom Penh – Barcelona.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat a l’aeroport per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 1.740.- Euros (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:

Allotjament en hotels amb pensió completa.
Guia privat de parla hispana durant tot el recorregut.
Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
Visites indicades al programa.
Vol domèstic Siem Reap – Phnom Penh.
Visat i assitència.
Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:
Vols internacionals.
Extres personals.
Propines.
Res no mencionat explícitament.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar