Equador i Galàpagos

Les illes de l’Evolució

1r Dia – Volem a Quito.

Sortida dels vols a Quito segons l’horari i la classe escollits.

A l’arribada trasllat a l’hotel Patio Andaluz.

2n Dia – Quito.

Començarem el dia pujant a un bon mirador per veure la ciutat als nostres peus. Després baixarem al centre històric i farem una passejada per veure la plaça de la Independència, la Catedral, el Palau Presidencial, l’Ajuntament i el Palau de l’Arquebisbe. També visitarem l’Església de la Companyia de Jesús i el Monestir de Sant Francesc. Dinarem a un restaurant local i a la tarda visitarem el Museu del Banc Central per conèixer la història del país. Allotjament a l’hotel Patio Andaluz.

3r Dia – Quito – Sangolquí – Cotopaxi – Riobamba.

Després d’esmorzar anirem a conèixer el mercat de Sangolquí, pujarem al Parc Nacional del volcà Cotopaxi i farem una passejada fins la llacuna de Limpiopungo. Dinarem a un restaurant local i a la tarda continuarem l’etapa recorrent l’anomenada avinguda dels Volcans fins a l’antiga estació de tren d’Urbina, situada als peus del Cotopaxi. Allotjament a Riobamba, hotel la Andaluza.

4t Dia – Riobamba –Nariz del Diablo – Ingapirca – Cuenca.

Esmorzarem a l’hotel i anirem a Alausí per agafar el ferrocarril andino. Baixarem l’espectacular ziga-zaga coneguda amb el suggeridor nom de Nariz del Diablo i arribarem a l’estació de Sibambe. Gaudirem del paisatge i després tornarem amb tren a Alausí. A la tarda visitarem la fortalesa inca d’Ingapirca, la més important del país. Finalment arribarem a Cuenca on soparem i ens allotjarem a l’hotel Mansión Alcázar.

5è Dia – Cuenca.

Dedicarem tot el dia a visitar la ciutat. Durant el recorregut veurem la plaça de San Sebastián, el mercat de les Flors i la plaça Major, on hi ha la Catedral, el Palau de Justícia, l’Ajuntament, el Palau de Governació i l’església El Sagrario. Acabarem el matí fent un passeig pel riu Tomebamba. Dinarem a un restaurant local i la tarda visitarem un taller de barrets panamà. Abans de sopar encara ens quedarà una estona de temps lliure per passejar per la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel Mansión Alcázar.

6è Dia – Cuenca – Parc Nacional El Cajas – Guayaquil.

Esmorzarem i després sortirem de Cuenca per pujar fins al Parc Nacional El Cajas. Farem una petita excursió per descobrir aquest entorn extraordinari i després iniciarem el descens cap a la costa del Pacífic. Farem un dinar tipus pícnic i a la tarda arribarem a Guayaquil, on ens allotjarem a l’hotel Oro Verde. Avui soparem al restaurant El Patio.

7è Dia – Guayaquil – Galápagos – illa Santa Cruz.

Esmorzarem a l’hotel i després volarem a les illes Galápagos. Un cop aterrats embarcarem al vaixell Santa Cruz II per començar la navegació cap a l’illa Santa Cruz. Quan arribem desembarcarem a la platja de Las Bachas i explorarem les llacunes salines, on es poden veure flamencs i diversos tipus de garses. També tindrem l’oportunitat de fer snorkelling i observar la fauna marina.

8è Dia – Creuer – illa Santiago.

Avui dedicarem el dia a l’illa Santiago. Al matí ens aproparem als espadats de Caleta Bucanero per conèixer el paisatge geològic de la zona, molt ric en formacions rocalloses de formes capricioses. També disposarem de temps per fer snorkelling o observar el fons marí amb una llanxa amb fons de vidre. A la tarda desembarcarem a Puerto Egas per fer snorkelling en una zona on és fàcil nedar acompanyats de tortugues marines. Acabarem la tarda tot fent una passejada a peu per veure iguanes i llops marins.

9è Dia – Creuer – illa Rábida – illa Bartolomé.

Desembarcarem a Rábida i començarem una excursió fins a una colònia de llops marins i iguanes. Abans de retornar a bord encara ens quedarà temps per fer snorkelling o navegar amb llanxa al llarg de la costa. A la tarda desembarcarem a l’illa Bartolomé per veure la famosa roca anomenada Roca Pináculo, una de les formacions rocalloses més fotografiades de tot l’arxipèlag. Farem una excursió a peu fins al cim de l’illa i després farem una volta amb llanxa per observar la costa.

10è Dia – Creuer – illa Genovesa

Començarem el dia desembarcant a El Barranco, a l’illa Genovesa, i caminant fins a grans colònies de mascarells de Nazca, mascarells de potes vermelles i fragates de pit vermell. A la tarda desembarcarem a Bahía Darwin, també a Genovesa. Disposarem de temps per banyar-nos i fer snorkelling i després farem una passejada per observar ocells, especialment fragates i mascarells de Nazca.

11è Dia – Creuer – illa Santa Cruz – Guayaquil

Aquest matí desembarcarem a l’illa Santa Cruz i anirem a conèixer una reserva de tortugues gegants, anomenades precisament Galápagos. Coneixerem la història natural i biològica d’aquests longeus animals i després ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Guayaquil. A la tarda disposarem de temps per visitar el barri de Las Peñas, amb tota seguretat el més pintoresc de la ciutat on podrem gaudir de les vistes des del cim. Allotjament i sopar a l’hotel Oro Verde.

12è Dia – Guayaquil – Barcelona.

Començarem el dia fent un recorregut panoràmic per la ciutat de Guayaquil, durant el qual veurem el port, la zona comercial, el Parque Centenario, que honra als herois de la independència, la Torre Morisca, els bonics edificis de la Governació i l’Ajuntament i el parc Bolívar, dedicat al llibertador de les colònies americanes. Entrarem a la Catedral Metropolitana i finalment arribarem a l’anomenat Malecón 2000. Dinarem a l’hotel Wyndham i trasllat a l’aeroport per agafar el vol internacional a l’horari i classe escollits.

13è Dia – Arribem a Barcelona.

Arribada a Barcelona.

Preu per persona en habitació doble i cabina estàndard viatjant un mínim de 2 persones: a partir de 6.780.- € (IVA inclòs).

El preu inclou:

  • Vols locals amb companyies de línia regular.
  • Estada als hotels indicats en regim de pensió completa durant l’itinerari (exceptuant els àpats que coincideixin en horaris de vol).
  • Creuer per les Galápagos a bord del M/N Santa Cruz II.
  • Visita de Quito.
  • Recorregut amb el ferrocarril andino per baixar la Nariz del Diablo.
  • Visita de Cuenca.
  • Visita del Parc Nacional El Cajas.
  • Totes les visites i desembarcaments del creuer.
  • Visita de Guayaquil.
  • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

Observacions: Les excursions del vaixell poden canviar segons les condicions meteorològiques i el bon criteri del capità del vaixell.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar