Viatges individuals

Si us agrada gaudir dels serveis que Eurovacances ofereix en tots els seus itineraris però no podeu adaptar el vostre calendari a les nostres sortides o simplement, preferiu viatjar només amb la família o els amics, us proposem una variada selecció de destinacions arreu del món pensats especialment per vosaltres.

Tots aquests viatges estan adaptats a les necessitats dels grups reduïts, amb itineraris flexibles i extensions exclusives que difícilment es poden programar en viatges amb grup.

I tot plegat, sense renunciar als serveis propis de l’estil d’Eurovacances, amb tot inclòs i serveis privats exclusius. D’aquesta manera i sempre amb la voluntat d’oferir-vos el màxim confort, podreu gaudir de:

·         Corresponsals experimentats
·         Guies locals de parla hispana
·         Hotels de 5* estrelles
·         Transports terrestres privats
·         Assistència als aeroports
·         Totes les entrades i totes les visites previstes a l’itinerari

Les tarifes per persona que us presentem estan calculades en base a dues persones, en habitació doble compartida i vols en classe turista, o bé dues persones en habitació individual pagant el suplement corresponent. Tingueu present que la mida del grup, la data de sortida i la classe del bitllet poden modificar sensiblement el preu, tant a l’alça com a la baixa. Per tenir un pressupost adaptat a les vostres necessitats el millor és que contacteu directament amb qualsevol de les nostres oficines, on us atendrem amb molt de gust.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar