Un regal

000-slide-h650-home-regal2

UN REGAL!

Així us volem agrair la vostra confiança.

 

Si us apunteu a qualsevol dels viatges que de moment tenim programats per a la tardor de 2020 i per a tot l’any 2021, us fem un 5% de descompte.

 

Podeu escollir entre més de 60 destinacions Eurovacances i Explora d’arreu del món.

 

Teniu temps per rumiar-ho i decidir-vos fins al 5 de juny de 2020.

 

Només heu de triar les destinacions que més us agradin de la llista que acompanya aquestes línies, contactar amb nosaltres per telèfon o per email i fer una paga i senyal simbòlica per transferència bancària de només 300€ pels viatges a Europa i de 500€ pels viatges a la resta del món. I ja està.

 

Si ja estàveu apuntats en algun d’aquests viatges de tardor, també tindreu el 5% de descompte si ens feu la paga i senyal abans del 5 de juny de 2020.

 

I no cal que patiu. Si més endavant no volguéssiu fer el viatge us tornaríem el 100% del dipòsit fet sempre i quan ens ho comuniqueu 90 dies abans de la data de sortida prevista (*).

I si estàveu inscrits en algun dels viatges que no s’han pogut operar degut a l’emergència sanitària actual i ja teníeu l’assegurança de cancel·lació pagada, us mantenim l’assegurança si us apunteu al mateix viatge de 2021 i ens ho comuniqueu abans de la data prevista de sortida d’aquest any. Estigueu atents a les noves dates del viatge!

 

Estigueu atents a les dates: teniu temps fins al 5 de juny de 2020.

 

El COVID-19 no ens atura!

 

Paciència, salut i viatges!

 

(*) Aquestes condicions no s’aplicaran en aquells viatges als quals s’hagi hagut d’emetre un bo d’acord amb l’article 36.4 del REAL DECRETO-LEY 11/2020 del 31 de març de 2020.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar