què inclou eurovacances

Pensió completa: Els àpats es realitzaran a l’hotel o a restaurants amb menús seleccionats. No estaran inclosos aquells en què les hores d’àpat coincideixin amb vols o bé l’arribada a l’hotel és fora de les hores de restaurant.
Les begudes dels àpats no estan incloses, llevat d’alguna excepció, doncs no es pot valorar la quantitat consumida per cada persona.

Esmorzars tipus bufet: A tots els hotels, excepte aquells casos en què l’hotel no disposi d’aquest servei.

Vols: Vols amb companyies de línia regular, classe turista.

Taxes: Les taxes de sortida d’Espanya estan incloses en el preu del viatge. Les que s’hagin d’abonar als diferents aeroports de fóra del territori espanyol no estan incloses.

Viatges en autocar:
Viatges per Europa: transport en autocar de luxe, amb aire condicionat, suspensió pneumàtica, vídeo, música estèreo i butaca reclinable. Disposaran també de servei en la mesura que sigui possible segons la disponibilitat existent.
Viatges fóra d’Europa: transport en autocar de màxim confort, segons la infrastructura de cada país.

Guia: Guia acompanyant d’EuroVacances durant tot el viatge.

Equipatge: Servei de maleters a tots els hotels on aquest servei estigui disponible.

Assegurança: Pòlissa d’assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea. Opcionalment disposem d’assegurances d’anul·lació per valor de 3.000, 6.000 i 9.000 euros. Consulti’ns les diferents modalitats en el moment d’efectuar la seva reserva.

Tot allò detallat en cada programa.

Informació complementària: Tant el control de les vacunes com la documentació necessària, com ara passaports i visats, és responsabilitat del client tot i que EuroVacances podrà gestionar i accelerar aquests tràmits si es desitja. El seu cost no està inclòs en el preu del viatge. Les propines a hotels, restaurants, guies, xofers, etc. es consideren voluntàries, exceptuant en els viatges en vaixell. En aquest cas, la propina ve fixada per la companyia naviliera.

NOTA: Els viatges d’EuroVacances estan calculats per un mínim de 23 passatgers en els viatges per Europa i un mínim de 20 en els de llarga distància.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar