Egipte

Viatge al país dels faraons

Us agraden les grans històries? Aquesta n’és una. Howard Carter va tornar a llegir el segell reial que tancava la porta de guix: Tut Ank Amon, hi deia. Des de l’any 1899, que havia entrat al Servei d’Antiguitats d’Egipte, havia estat buscant la tomba perduda del jove faraó. Però ara, per primera vegada en molts anys, el rastre del faraó portava dels indicis a l’evidència. El segell de la necròpolis reial al costat del de Tut Ank Amon era la prova definitiva que Carter necessitava. Decidit, va agafar l’escarpra i el martell. L’esquerda a la porta de guix de seguida es va convertir en un forat prou gran com per deixar-lo entrar. Les espelmes parpellejaven mentre l’aire vell de mil·lennis s’escapolia de la presó de pedra. Respirant l’atmosfera fòssil que arribava d’un altre temps, Carter va fer una darrera mirada als seus companys i, protegint la flama amb la mà, va entrar a la foscor. Les meravelles que ens esperaven –va escriure més tard al seu diari- sobrepassaven de llarg el que havíem imaginat. Aquest tresor és ara la joia del Museu Egipci, precisament on us portarem nosaltres. Després d’anys d’inestabilitat, el país dels faraons s’obre de nou al turisme. Pels amants de les civilitzacions perdudes i les grans històries, és el moment de tornar-hi!

1r Dia. Volem al Caire.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia d’Eurovacances, que ens ajudarà amb els tràmits de facturació i ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida del vol al Caire, la capital d’Egipte. En arribar, ens traslladarem amb autocar a un bon hotel del centre de la ciutat.

2n Dia. El Caire – Memphis – Saqqara – Gizeh – El Caire.

Començarem el matí visitant les restes arqueològiques de Memphis, una de les capitals del país durant l’època dels faraons. Veurem l’estàtua colossal de Ramsès II i després anirem a veure la necròpolis de Saqqara, un enorme complex funerari famós per la piràmide escalonada del rei Zoser. Acabada la visita ens dirigirem a Gizeh per veure les tres grans piràmides de Kheops, Kefren i Mikerinos. Entrarem a una de les piràmides i després anirem a veure l’anomenat Vaixell Solar, de 4.500 anys d’antiguitat. Acabarem el matí visitant l’Esfinx, sense cap mena de dubte un dels monuments més misteriosos i fascinadors del país. Dinarem durant les visites i després retornarem al nostre hotel del Caire.

3r Dia. El Caire – Museu Egipci – El Caire.

Esmorzarem i tot seguit visitarem el Museu Egipci, fundat l’any 1858. Aquest museu, consagrat a l’antic Egipte i amb milers d’objectes exposats, ens oferirà una visió única de l’època dels faraons. De les nombroses col·leccions destaca el famós Tresor de Tut Ank Amon, que visitarem. Dinarem i a la tarda pujarem a la Ciutadella, una immensa fortalesa fundada per Salah Ed Din (Saladí) a finals del segle XII. Aquí veurem la Mesquita de Mohamed Alí i gaudirem d’una excepcional panoràmica de la ciutat. Continuarem la tarda als petits carrerons de la ciutat antiga, visitarem la sinagoga de Ben Ezra, del segle IX, i ens aproparem a l’anomenada Església Penjada, construïda sobre els bastions de la muralla romana. Finalment retornarem a l’hotel.

4t Dia. El Caire – Assuan – Philae – Assuan.

De matinada ens traslladarem a l’aeroport per volar a Assuan. Després d’aterrar ens instal·larem al creuer. Dinarem i a la tarda anirem a conèixer la Gran Presa. Les seves dimensions l’han convertida en una de les obres d’enginyeria més grans del món. A continuació anirem a veure l’Obelisc Inacabat, que amb una alçada de 42 metres i un pes estimat de 1.198 tones, hauria estat el més gran d’Egipte. A continuació anirem a visitar els Temples de Philae salvats de les aigües gràcies a la col·laboració de la UNESCO. Durant la visita del conjunt entrarem al temple principal dedicat a Isis, construït entre els segles III i II abans de Crist. Acabarem la tarda visitant les interessants col·leccions arqueològiques del Museu Nubi. Finalment retornarem al vaixell per sopar i descansar.

5è Dia. Creuer: Assuan – Abu Simbel – Kom Ombo – Edfu.

Al matí ens traslladarem a l’aeroport d’Assuan i agafarem l’avió que ens portarà a Abu Simbel, on visitarem els temples de Ramsès II i Nefertari. Tal i com podrem observar, el faraó va fer encarregar dos hipogeus amb estàtues colossals tallades a la roca. Salvat de les aigües durant la construcció de la presa d’Assuan, el conjunt d’Abu Simbel és un dels més espectaculars de l’Antic Egipte. Retornarem a Assuan amb avió i després farem un passeig amb faluca pel Nil durant el qual veurem algunes de les illes del riu i el turó on hi ha el Mausoleu d’Agha Khan. Dinarem tipus pícnic i a la tarda el creuer iniciarà la navegació pel riu rumb a Kom Ombo. Quan arribem visitarem l’antic temple ptolemaic dedicat a Sobek i a Haroeris, construït sobre un turó que domina com una acròpolis el gran meandre del riu. Allotjament a bord.

6è Dia. Creuer: Edfu – Luxor.

Després d’esmorzar desembarcarem a Edfu per visitar el temple ptolemaic dedicat al déu Horus, un dels més ben conservats d’Egipte. Tal i com podrem apreciar durant la visita, els murs de l’edifici estan recoberts de representacions i de textos que ens expliquen acuradament la vida al temple. Retornarem a bord per dinar mentre el vaixell reprèn la navegació pel Nil. Durant la travessia gaudirem del paisatge a banda i banda del riu i apreciarem les característiques més significatives del medi on va viure una de les civilitzacions més importants de la història. Finalment arribarem a Luxor, on ens aturarem a passar la nit. Allotjament a bord.

7è Dia. Creuer: Luxor – Vall dels Reis i de les Reines – Luxor.

Al matí, després d’esmorzar a l’hotel, sortirem amb autocar cap a la Vall dels Reis, on hi ha les tombes dels faraons de l’Imperi Nou. La vall forma un dels jaciments arqueològics més importants del món, amb 450 tombes de les quals 62 són reials. Entrarem a la famosa tomba del faraó Tut Ank Amon, on l’any 1922 l’arqueòleg Howard Carter va sorprendre al món descobrint el tresor més important de l’antic Egipte i després anirem a la Vall de les Reines. Prosseguirem el nostre recorregut cap al temple funerari de la reina Hatsepsut a Deir el-Bahari. Retornarem al vaixell per dinar i a la tarda assistirem a un espectacle de llum i so que ens aproparà de manera espectacular a la història de l’Egipte faraònic. Allotjament a bord.

8è Dia. Luxor – Karnak – El Caire.

Començarem el matí al temple d’Amon a Luxor. Durant la visita veurem l’obelisc, passejarem pels patis amb peristils, corredors amb columnates i sales hipòstiles i arribarem a la part sagrada de l’interior del temple, reservada als sacerdots. En acabar la visita anirem al Temple de Karnak. Aquest temple de proporcions monumentals és el més gran d’Egipte. Gaudirem dels jocs de llum entre les columnes de la sala hipòstila, ens impregnarem de l’atmosfera del petit santuari de Ptah, on s’endevina l’estàtua del déu, i intentarem comprendre la lògica arquitectònica d’aquest edifici tant complex. Acabades les visites ens traslladarem a l’aeroport per volar al Caire. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel i soparem.

9è Dia . El Caire – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Barcelona. Quan aterrem a la ciutat comtal donarem per acabat aquest viatge del qual esperem que guardin un excel·lent record.

Grups de 15 persones com a màxim

Sortides: 24 d’octubre i 07 de novembre 2020
Durada: 9 dies
Preu per persona en habitació doble:
3.995.-€ (IVA inclòs)
Suplement habitació individual: 655.-€ (IVA inclòs)

Què inclou:

 • Vols internacionals i domèstics de la companyia Egypt Air, classe turista.
 • Estada a hotel de 5***** al Caire.
 • Creuer pel Nil amb vaixell de primera categoria.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Memphis i Saqqara.
 • Visita de les piràmides de Gizeh i de l’Esfinx.
 • Visita del Caire amb entrada al Museu Egipci.
 • Visita de la Pedrera de l’Obelisc i dels temples de Philae a Assuan.
 • Visita dels temples d’Abu Simbel.
 • Passeig pel Nil amb faluca a Assuan Visita dels temples de Kom Ombo i Edfu.
 • Visita de la Vall dels Reis i de la Vall de les Reines.
 • Visita dels temples de Luxor i de Karnak.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia ERGO Seguros de viaje.

OBSERVACIONS: Visat necessari. El seu import està inclòs.

Per a més informació:

Garantia sanitàra

Garantia sanitàra

Seguim les màximes garanties de seguretat dictades per les autoritats competents per lluitar contra la COVID-19. D’aquesta manera, operem els nostres viatges amb grups reduïts, utilitzem exclusivament hotels i restaurants que segueixin les mesures higièniques i la distància de seguretat fixades pel govern, incorporem les radioguies i visitem preferentment llocs poc massificats, monuments exteriors i paisatges oberts.
Grups reduïts

Grups reduïts

Els nostres itineraris de ruta estan pensats per un màxim de 15 persones i els de senderisme per un màxim de 12. D’aquesta manera us podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat a l’autocar, als restaurants o durant les visites. Aconseguim que totes les activitats, visites i maniobres siguin àgils i confortables per a tothom. I, sobretot, us podem dedicar totes les atencions que us mereixeu perquè gaudiu de l’experiència d’explorar Espanya amb nosaltres. El grup mínim per operar els nostres viatges és de 10 persones.
Radioguies

Radioguies

En tots els nostres viatges culturals utilitzem radioguies. D’aquesta manera podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat durant les visites i alhora facilitar l’audició de les explicacions del guia. A l’inici del viatge us entregarem el receptor i serà responsabilitat de cada viatger tenir-ne cura fins al darrer dia. Per raons higièniques i sanitàries, els auriculars seran d’us personal i no caldrà retornar-los al final del viatge. En els viatges de senderisme no es farà ús de radioguies.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar