Dubai – EXPO 2020

Viatge especial EXPO 2020

Amb tota seguretat, Dubai és la destinació més extravagant del Pròxim Orient. Els seus centres comercials es compten entre els més luxosos del món, l’oferta en l’àmbit de la restauració rivalitza amb la de ciutats com Nova York o Londres i l’hotelera inclou alguns dels millors i més luxosos  hotels del planeta, entre els quals destaca l’impressionant silueta amb forma de vela del Burj Al  Arab, considerat l’únic hotel del món de set estrelles.

Probablement no hi ha cap altra ciutat que  amb menys de 200 anys hagi deixat de ser un insignificant poblet de pescadors per convertir-se en  una vibrant metròpoli comercial eriçada de gratacels, entre ells la increïble Burj Dubai, de 828  metres, l’edifici més alt que s’hagi construït mai. Tot això, en un país cobert de dunes amb una  organització política tribal on els emirs més excèntrics d’Aràbia dirigeixen un imperi fabulós  d’extraordinari dinamisme comercial. I per si tot això no fos suficient per incentivar el viatge al país,  ara el Emirats Àrabs Units organitzen l’Exposició Universal 2020,  que més enllà de projectar el  país a l’exterior, vol fer de Dubai la ciutat més feliç del món! Qui es pot resistir a descobrir-la?

1r Dia. Volem a Dubai.

Presentació a l’aeroport i sortida del vol directe de la companyia Emirates a Dubai. Nit a bord.

2n Dia. Dubai – Abu Dhabi.

Arribem a primera hora del matí a Dubai. Passats els tràmits de l’aeroport ens traslladarem per  carretera a Abu Dhabi, capital dels Emirats Àrabs Units. Fa només 50 anys, Abu Dhabi era un petit  port de pescadors defensat per un antic fort del segle XVIII. L’any 1958, quan semblava que la  decadència s’apoderaria definitivament del futur econòmic de l’emirat, es va descobrir petroli. De cop i volta, talment com en un conte de les Mil i Una Nits, el port més deprimit de l’emirat més  desèrtic de la zona, es va convertir en la seva perla més rutilant. Durant la nostra estada visitarem  el Museu del Louvre, dissenyat per l’arquitecte Jean Nouvel i inaugurat oficialment l’any 2017. Tot  seguit coneixerem el Palau Qasr Al Watan, obert recentment al públic, on es duen a terme les  visites institucionals i celebracions de la família reial. Dinarem i a la tarda arribarem al desert d’Abu  Dhabi on soparem i ens allotjarem a un confortable campament.

3r Dia. Abu Dhabi – Dubai.

Després d’esmorzar farem un recorregut amb 4×4 per les dunes que ens permetrà descobrir un  dels deserts més grans del món. Acabada l’excursió retornarem a Abu Dhabi i dinarem a  l’espectacular hotel Emirates Palace.A la tarda visitarem la mesquita blanca de Sheikh Zayed, amb  tota seguretat una de les mesquites més modernes i impressionants del Pròxim Orient, construïda  en una superfície de 20.000 m² . L’edifici, les obres del qual es varen perllongar de 1996 a 2007,  mesura 280m per 420m i és la mesquita més gran del país. De fet, tot en aquesta mesquita és  superlatiu, amb quatre minarets de 107m d’altura, 87 cúpules, 1.048 columnes exteriors i 96  interiors. La catifa de la sala d’oracions és la més gran del món amb 5.627m², 47 tones de pes i  2.268.000.000 nusos! Més tard refarem el camí per carretera fins a Dubai, on soparem.

4t Dia. Dubai.

Esmorzarem i farem un recorregut per la Marina de Dubai a bord d’una embarcació. Passarem per  l’illa Bluewater on es troba la sínia més gran del món, l’Ain Dubai, la Palmera de Jumeirah i la zona  d’hotels des d’on podrem gaudir de la vista de l’espectacular Burj Al Arab. Dinarem al barri de  Bastikiya i descobrirem la part antiga de Dubai. Passejarem pel mercat de l’or i el de les espècies,  travessarem el famós braç de mar del Creek, l’estuari que divideix la ciutat, amb les tradicionals embarcacions anomenades abra i veurem el Museu històric de Dubai, ubicat al fort Al Fahidi, del  segle XVII, considerat l’edifici més antic de la ciutat. Acabarem la tarda pujant al Dubai Frame, un  marc gegantí amb un mirador situat a 150 metres d’alçada des d’on podrem contemplar  panoràmiques tant de la part moderna com de la tradicional de Dubai.

5è Dia. Dubai – Sharjah – Dubai.

Després d’esmorzar anirem a conèixer l’emirat de Sharjah, un dels emirats independents en el si  dels Emirats Àrabs Units, confederació de la qual fou membre fundador quan es van constituir el 2  de desembre de 1971. Com la resta dels Emirats, l’economia va créixer amb el petroli amb un  màxim de quaranta mil barrils diaris l’any 1988, però després ha tingut tendència a la baixa. En els  darrers anys s’ha desenvolupat extraordinàriament la indústria lleugera, que ha atret una nombrosa mà d’obra del sud-est asiàtic, del Pakistan i l’Índia. Durant la visita veurem l’exterior de la  Universitat i la Gran Mesquita, coneixerem el Museu de la Civilització Islàmica, dedicat a la història  del país, i finalment visitarem els mercats coberts de Souq-Al-Masqoof. Dinarem i a la tarda  retornarem a Dubai per pujar a la famosa sínia d’Ain Dubai, amb una capacitat per 1.400 persones  a la vegada, des d’on podrem gaudir d’una de les millors panoràmiques de la ciutat.

6è Dia. Dubai EXPO 2020.

Esmorzarem a l’hotel. Avui dedicarem el dia a gaudir de l’Exposició Universal que aquest any 2020  se celebra a la ciutat de Dubai. Sota la premissa Connectant Ments, Creant el Futur, l’EXPO Dubai  2020 es centrarà en la sostenibilitat, la mobilitat i l’oportunitat en una superfície de gairebé 450 hectàrees. L’exposició està situada entre les ciutats de Dubai i Abu Dhabi i els pavellons  s’organitzen al voltant d’una plaça central que distribueix les tres diferents àrees temàtiques. Tota  l’energia del recinte firal prové de la planta solar més gran del món, una energia neta amb molt  futur en països com els Emirats Àrabs Units. Dinarem al mateix recinte i a la tarda retornarem al  nostre hotel de Dubai.

7è Dia. Dubai EXPO 2020.

Després d’esmorzar ens adreçarem de nou al recinte de l’Expo 2020 per acabar de descobrir els  192 pavellons de l’Exposició Universal i assistir a alguns dels diferents espectacles que s’hi  ofereixen. Dubai ha invertit una gran quantitat de recursos a aquesta exposició, amb més de 82  projectes de millora urbana de la ciutat vinculats a l’esdeveniment internacional. La iniciativa  s’anomena Dubai Happiness Agenda i té per objectiu fer de Dubai una de les ciutats més felices  del planeta. Dinarem també al mateix recinte i soparem a l’hotel.

8è Dia. Dubai.

Aquest matí farem un sobrevol de Dubai amb helicòpter per contemplar des de l’aire els  extraordinaris projectes arquitectònics de l’emirat. A continuació pujarem a les plantes 124 i 125 de  l’impressionant Burj Khalifa per gaudir de les vistes. Dinarem i disposarem de temps lliure per fer  compres al Dubai Mall on podrem veure l’espectacle de les seves fonts. Tot seguit assistirem a una  representació del primer espectacle permanent de Dubai, La Perle by Dragone abans de retornar a  l’hotel per sopar.

9è Dia. Dubai – Barcelona.

Avui després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol directe a Barcelona de la  companyia Emirates. Un cop aterrats donarem per acabat el viatge del qual esperem puguin  guardar un bon record.

Data de sortida: 7 de novembre de 2020.

Preu per persona en habitació doble: 5.600.- € (IVA Inclòs).

Suplement habitació individual: 1.395.- € (IVA Inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Emirates, línia regular, classe turista.
 • Estada a hotel de 4**** a Dubai i campament Arabian Nights Village al desert. S
 • ervei de maleters a l’hotel.
 • Pensió completa durant  tot el viatge.
 • Guia d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visites de Dubai, Sharjah i Abu Dhabi. 
 • Navegació per veure l’skyline de Dubai.
 • Entrada al Museu de Dubai, el Museu Louvre d’Abu Dhabi i  el Museu Islàmic de Sharjah.
 • Pujada als miradors de Burj Khalifa, The Frame i la sínia Ain Dubai. 
 • Entrada de dos dies a l’Exposició Universal Dubai 2020.
 • Assistència a l’espectacle La Perle by  Dragone.
 • Excursió amb vehicle 4×4 a les dunes del desert d’Abu Dhabi.
 • Sobrevol de Dubai amb  helicòpter.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia ERGO Seguros de  viaje.

 

OBSERVACIONS: Visat necessari. El seu import està inclòs

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar