Segovia

Als peus de la serra de Guadarrama, en un paisatge típicament castellà marcat per la Meseta, el Tajo i les aigües del Duratón s’hi desplega una densitat monumental envejable. Castells medievals d’estils i orígens diversos, palaus de luxe magnificent, panteons reials de la monarquia espanyola, esglésies romàniques i claustres gòtics, pobles amb encant fossilitzats en el temps i ciutats històriques que es compten entre les més interessants de la península Ibèrica. La província de Segovia és un compendi en miniatura de les essències de Castella i per extensió de la història d’Espanya. El que us proposem és una escapada al centre del país per gaudir d’un patrimoni extraordinari.

 

Ens instal·larem confortablement al Parador de Segovia i des d’allà farem excursions radials als pobles i castells de Cuéllar, Coca, Pedraza i Sepúlveda, coneixerem les esglésies i monestirs de San Miguel de Sotosalbos i Santa Maria la Real de Nieva, descobrirem els paisatges espectaculars del Parque Natural Hoces del Duratón, passejarem pels centres històrics declarats Patrimoni de la Humanitat d’Àvila i Segovia i descobrirem les joies del Patrimoni Nacional a La Granja, Riofrío i El Escorial.

1r Dia. Madrid – El Escorial – Segovia.

Presentació i trobada amb el guia a l’estació Madrid Puerta de Atocha. A continuació sortirem de la ciutat per visitar el Monestir d’El Escorial (UNESCO), del s XVI. Acabada la visita anirem a instal·lar-nos al Parador de Segovia, on passarem les properes nits. Sopar al Parador

2n Dia. Segovia.

Avui dedicarem tot el dia a descobrir la ciutat de Segovia (UNESCO). Al matí visitarem el centre històric i monumental, veurem el famós aqüeducte romà i entrarem a l’Alcázar i la Catedral. Dinarem i a la tarda continuarem les visites fent un recorregut especial per les muralles medievals, l’antic barri jueu i la sinagoga medieval. Disposarem d’una estona de temps lliure per passejar pel centre i finalment retornarem al Parador per sopar i descansar.

3r Dia. Segovia – Sotosalbos – San Frutos – Sepúlveda – Pedraza – Segovia.

Començarem el matí fent una curta passejada pel petit poblet de Sotosalbos per veure l’església romànica de San Miguel. A continuació anirem a l’ermita de San Frutos, magníficament situada sobre un espadat al Parque Natural Hoces del Duratón. Gaudirem del paisatge i acabarem el matí visitant Sepúlveda, una interessant localitat declarada conjunt històric artístic. Dinarem i a la tarda visitarem l’antic castell de Pedraza, construït al segle XIII sobre fortificacions d’origen romà i islàmic. Finalment retornarem al Parador de Segovia.

4rt Dia. Segovia – La Granja – Riofrío – Segovia.

Esmorzarem al Parador i dedicarem tot el matí a visitar l’espectacular Palau Reial de La Granja de San Ildefonso, famós tant per les seves estances com pels seus magnífics jardins. Dinarem al Parador de La Granja i a la tarda anirem a conèixer el Palacio de Riofrío, utilitzat com a pavelló de caça de la monarquia. Visitarem l’interior de l’edifici i després farem una passejada per l’entorn del palau. Quan acabem les visites retornarem al Parador de Segovia per sopar i descansar.

5è Dia. Segovia – Coca – Cuéllar – Santa Maria La Real de Nieva – Segovia.

Dedicarem el dia a conèixer dos dels castells més importants de la província de Segovia. Començarem el matí a Cuéllar, passejarem pel centre històric del poble i després entrarem al Castillo de los Duques de Alburquerque. Dinarem i a la tarda visitarem el centre històric de Coca i el seu impressionant castell, construït en estil mudèjar. Acabarem el dia visitant el claustre del monestir de Santa Maria La Real de Nieva. Quan acabem les visites retornarem al Parador de Segovia per sopar i descansar.

6è Dia. Segovia – Àvila – Madrid.

Després d’esmorzar al Parador anirem a visitar el centre històric d’Àvila (UNESCO), una antiga ciutat de fundació romana famosa per les seves magnífiques muralles medievals. Dinarem al Parador i a la tarda farem els darrers quilòmetres fins a l’estació de Madrid Puerta de Atocha. on posarem fi al viatge.

Grups de 15 persones com a màxim

Sortides: 22 setembre, 06 octubre (2020), 18 maig i 01 juny (2021)
Durada: 6 dies
Preu per persona:
1.910€ en habitació doble
Suplement individual:
310€

Què inclou:

 • Allotjament al Parador de Segovia.
 • Servei de maleters al Parador.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita d’El Escorial.
 • Visita de Segovia amb entrada a la Catedral, Alcázar i Sinagoga.
 • Passeig a Sotosalbos.
 • Visita de Sepúlveda.
 • Visita del castell de Pedraza.
 • Visita de San Frutos al Parque Natural Hoces del Duratón.
 • Visita del Palacio Real de la Granja.
 • Visita del Palacio de Riofrío.
 • Visita del castell de Coca.
 • Visita del Castillo de los Duques de Alburquerque a Cuéllar.
 • Visita de Sant Maria La Real de Nieva Visita de Àvila.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia ERGO Seguros de Viaje.

Característiques:

Per a més informació:

Garantia sanitàra

Garantia sanitàra

Seguim les màximes garanties de seguretat dictades per les autoritats competents per lluitar contra la COVID-19. D’aquesta manera, operem els nostres viatges amb grups reduïts, utilitzem exclusivament hotels i restaurants que segueixin les mesures higièniques i la distància de seguretat fixades pel govern, incorporem les radioguies i visitem preferentment llocs poc massificats, monuments exteriors i paisatges oberts.
Grups reduïts

Grups reduïts

Els nostres itineraris de ruta estan pensats per un màxim de 15 persones i els de senderisme per un màxim de 12. D’aquesta manera us podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat a l’autocar, als restaurants o durant les visites. Aconseguim que totes les activitats, visites i maniobres siguin àgils i confortables per a tothom. I, sobretot, us podem dedicar totes les atencions que us mereixeu perquè gaudiu de l’experiència d’explorar Espanya amb nosaltres. El grup mínim per operar els nostres viatges és de 10 persones.
Radioguies

Radioguies

En tots els nostres viatges culturals utilitzem radioguies. D’aquesta manera podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat durant les visites i alhora facilitar l’audició de les explicacions del guia. A l’inici del viatge us entregarem el receptor i serà responsabilitat de cada viatger tenir-ne cura fins al darrer dia. Per raons higièniques i sanitàries, els auriculars seran d’us personal i no caldrà retornar-los al final del viatge. En els viatges de senderisme no es farà ús de radioguies.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar