Puertos de Indias

Colom s’allotja al Monestir de la Rábida, recluta la tripulació a Palos de la Frontera i salpa cap a les Índies per topar-se amb el Nou Món. I en tornar, passa la primera nit orant al Monestir de Santa Clara de Moguer, donant gràcies a Déu per haver sobreviscut a un temporal que a punt va estar d’enfonsar la seva caravel.la. El comerç amb Amèrica dispara l’activitat als molls sevillans del Guadalquivir, es crea la Casa de Contratación i més tard l’Archivo General de Índias. Precisament de Sevilla salpa Magallanes, satura a Sanlúcar de Barrameda i després travessa l’Atlàntic i el Pacífic per no tornar mai més.

 

Només Elcano i divuit mariners sobreviuran al viatge per completar la primera volta al món i tornar a Sanlúcar tres anys després d’haver-ne sortit. Els viatges al Nou Món es multipliquen, la colonització s’accelera i els molls de Sevilla queden petits. És l’hora de Cadis, que recupera la seva preeminència comercial iniciada pels fenicis tres mil anys abans. L’empresa americana està a punt de canviar per sempre la fisonomia de l’Andalusia Medieval. El resultat, tamisat pels segles i la història, és el que descobrirem en aquest viatge fascinant.

1r Dia. Sevilla.

Presentació a l’hotel de Sevilla on estarem allotjats. Dinarem i a la tarda visitarem la ciutat. Durant el recorregut entrarem a l’Alcázar i a la Catedral, ens aproparem a la Torre del Oro i als molls del Guadalquivir i veurem l’edifici de l’Archivo General de Índias. Quan acabem les visites retornarem a l’hotel i soparem.

2n Dia.  Sevilla – Ruta Colombina – Niebla – Arcos.

Aquest matí visitarem els monestirs de Santa Clara a Moguer i de La Rábida a Palos de la Frontera. A continuació anirem al Muelle de las Carabelas on podrem veure la rèplica de La Niña, la Pinta i la Santa Maria. Dinarem a Palos de la Frontera, d’on varen salpar les caravel·les durant el primer viatge, i a la tarda coneixerem la ciutat emmurallada de Niebla. Finalment anirem a instal·lar-nos al Parador de Arcos de la Frontera on estarem allotjats les properes nits.

3r Dia. Arcos – PN Doñana – Sanlúcar – Jerez – Arcos.

Avui farem una excursió amb 4×4 i vaixell per conèixer l’ecosistema del Parque Nacional de Doñana. Tot seguit farem part de l’anomenada Ruta de la Vuelta al Mundo a Sanlúcar de Barrameda, durant la qual veurem llocs relacionats amb el viatge de Magallanes i Juan Sebastian Elcano. Dinarem a Jerez de la Frontera i a la tarda visitarem aquesta ciutat típicament andalusa. Passejarem pel centre històric, visitarem unes bodegues i finalment retornarem al Parador.

4t Dia. Arcos – Ruta Pueblos Blancos – Ronda – Arcos.

Dedicarem el dia a fer la Ruta de los Pueblos Blancos, durant la qual descobrirem el centre històric d’Olvera i el Castillo Árabe que domina el poble. També coneixerem el poble troglodític de Setenil de las Bodegas i els seus barris construïts sota balmes gegantines. Dinarem al Parador de Ronda i després visitarem un dels centres històrics més bonics d’Andalusia. La darrera parada del dia la farem a Grazalema, un poble amb encant situat al parc natural del mateix nom.

5è Dia. Arcos – Cadis – Vejer de la Frontera – Medina Sidonia – Arcos.

Aquest matí visitarem el centre històric de Cadis, la ciutat que va dominar el comerç amb Amèrica fins la pèrdua de les colònies. Durant el recorregut entrarem a la Catedral, pujarem a la Torre Tavira i visitarem l’Oratori de San Felip Neri, on es va proclamar la primera constitució espanyola. Dinarem en ruta i a la tarda descobrirem l’encant medieval de Vejer de la Frontera i Medina Sidonia. Finalment retornarem al Parador de Arcos de la Frontera per sopar i descansar. 

6è Dia. Arcos de la Frontera – Sevilla.

Aquest matí visitarem Arcos de la Frontera, un dels pobles més bonics de la Ruta de los Pueblos Blancos. Durant la passejada veurem el Castillo de los Duques, les restes de les muralles i la Basílica de Santa Maria i després retornarem a Sevilla, on donarem per acabat el viatge.

Grups de 15 persones com a màxim

Sortides: 09 novembre (2020), 16 febrer i 16 març (2021)
Durada: 6 dies
Preu per persona:
2.090€ novembre en habitació doble
2.025€ febrer en habitació doble
2.245€ març en habitació doble
Suplement individual:
385€ novembre
325€ febrer-març

Què inclou:

 • Estada a hotel de 4**** a Sevilla i al Parador de Arcos de la Frontera.
 • Servei de maleters.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Sevilla.
 • Visites de Moguer, La Rábida, Muelles de las Carabelas i Niebla.
 • Recorregut amb 4×4 i vaixell al PN de Doñana.
 • Visita de Sanlúcar de Barrameda.
 • Visita de Jerez de la Frontera amb bodegues i degustació.
 • Visites d’Olvera, Setenil de las Bodegas, Ronda i Grazalema.
 • Visita de Cadis. Visita de Vejer de la Frontera.
 • Passeig a Medina Sidonia.
 • Visita d’Arcos de la Frontera.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia ERGO Seguros de Viaje.

Característiques:

Per a més informació:

Garantia sanitàra

Garantia sanitàra

Seguim les màximes garanties de seguretat dictades per les autoritats competents per lluitar contra la COVID-19. D’aquesta manera, operem els nostres viatges amb grups reduïts, utilitzem exclusivament hotels i restaurants que segueixin les mesures higièniques i la distància de seguretat fixades pel govern, incorporem les radioguies i visitem preferentment llocs poc massificats, monuments exteriors i paisatges oberts.
Grups reduïts

Grups reduïts

Els nostres itineraris de ruta estan pensats per un màxim de 15 persones i els de senderisme per un màxim de 12. D’aquesta manera us podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat a l’autocar, als restaurants o durant les visites. Aconseguim que totes les activitats, visites i maniobres siguin àgils i confortables per a tothom. I, sobretot, us podem dedicar totes les atencions que us mereixeu perquè gaudiu de l’experiència d’explorar Espanya amb nosaltres. El grup mínim per operar els nostres viatges és de 10 persones.
Radioguies

Radioguies

En tots els nostres viatges culturals utilitzem radioguies. D’aquesta manera podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat durant les visites i alhora facilitar l’audició de les explicacions del guia. A l’inici del viatge us entregarem el receptor i serà responsabilitat de cada viatger tenir-ne cura fins al darrer dia. Per raons higièniques i sanitàries, els auriculars seran d’us personal i no caldrà retornar-los al final del viatge. En els viatges de senderisme no es farà ús de radioguies.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar