Parc Nacional d’Aigüestortes

Espectaculars excursions als llacs i refugis del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En curt, d’això és el que va aquest viatge. Ni més, ni menys. Caminar, descobrir muntanyes i paisatges i gaudir dels espais oberts. Durant nou dies donarem la volta al parc nacional, començant a la Vall Fosca, passant per la Vall de Boí i la Vall d’Aran i acabant a Espot i l’Estany de Sant Maurici.

 

Ens allotjarem als mateixos hotels i farem els àpats junts, però tots els desplaçaments entre hotels i a l’inici de les excursions seran en vehicles privats. Conduirem, però conduirem poc, perquè les distàncies són sempre curtes. Les excursions les farem acompanyats d’un guia d’Eurovacances amb titulació de Guia de Muntanya.

 

Totes les caminades que us proposem són tècnicament senzilles i estan a l’abast de qualsevol persona amb bona condició física i un cert hàbit de caminar per terreny irregular. Però us enganyaríem si us diguéssim que no us cansareu. Us cansareu, encara que només sigui una mica. Això sí, us garantim paisatges espectaculars de bellesa salvatge a un dels indrets més bonics dels Pirineus. Si us agrada caminar, aquest és el viatge!

1r Dia. Vall Fosca.

Presentació a l’hotel de la Vall Fosca a partir de les 16 h. Trobada amb el guia i check-in a l’hotel. Resta de la tarda lliure per descansar o visitar de manera individual el poble de Cabdella i el Museu de la Central Hidroelèctrica. Sopar i allotjament a l’hotel.

2n Dia. Vall Fosca – refugi de la Colomina – Vall de Boí.

De bon matí ens traslladarem al pantà de Sallente (1.770m) per començar l’excursió cap a l’estany Gento (2.140m), el refugi de la Colomina (2.420m) i els estanys de la Colomina (2.412m) i de Mar (2.450m). Dinarem tipus pícnic i després tornarem a baixar a l’estany de Sallente. A la tarda ens desplaçarem amb vehicles propis fins la Vall de Boí. Sopar a l’hotel.

3r Dia. Vall de Boí – Aigüestortes, estany Llong i estany Redó.

Aquest matí pujarem amb els taxis especials de la Vall de Boí al planell d’Aigüestortes (1.826m). Aquí començarem l’excursió fins al refugi d’Estany Llong (1.987m) i els estanys Llong (1.999m) i Redó (2.114m), situats sota el Portarró i el Gran Tuc de Colomers. Dinarem tipus pícnic i després refarem el camí fins a Aigüestortes. Resta de la tarda lliure per descansar. Sopar i allotjament a l’hotel.

4t Dia. Vall de Boí – esglésies romàniques (UNESCO)

Avui dedicarem tot el dia a visitar amb una guia local tres de les esglésies romàniques de la Vall de Boí (UNESCO). Aquest any, degut a les mesures de seguretat derivades del coronavirus, s’obriran un màxim de tres esglésies al dia. Dinarem a un restaurant local durant les visites i a la tarda retornarem a l’hotel per sopar i descansar.

5è Dia. Vall de Boí – refugi Ventosa i Estany Negre – Vall d’Aran.

De bon matí ens traslladarem amb vehicles propis a la presa de Cavallers (1.781m), des d’on començarem l’excursió cap a les Llastres de la Morta i el refugi Ventosa i Calvell (2.220m). Situat sobre l’Estany Negre, aquest refugi gaudeix d’una de les vistes més espectaculars del parc nacional. Dinarem tipus pícnic a l’estany de Travessani (2.247m) i després retornarem a Cavallers. A la tarda ens traslladarem amb cotxe al Parador d’Arties, a la Vall d’Aran. Sopar al Parador.

6è Dia. Vall d’Aran

Avui gaudirem d’un descans actiu! És a dir, farem una excursió matinal senzilla que el guia decidirà en funció de les condicions meteorològiques i després retornarem al Parador a dinar. La resta de la tarda serà per descansar al Parador o descobrir lliurement alguna de les joies romàniques de la vall. Sopar i allotjament al Parador.

7è Dia. Vall d’Aran – llacs de Colomers, Saboredo o Restanca.

Avui farem una excursió al vessant nord del Parc Nacional que el guia decidirà en funció de les condicions meteorològiques. Les opcions són el refugi i els llacs de Colomers, el refugi i els llacs de Saboredo i el refugi de la Restanca i l’estany del Cap de Port. Totes les excursions es desenvolupen en un entorn espectacular d’alta muntanya i són de durada, intensitat i bellesa similars. Dinarem tipus pícnic durant l’excursió i a la tarda retornarem al Parador per sopar i descansar.

8è Dia. Vall d’Aran – vall de Gerber i refugi Mataró – Llavorsí.

Aquest matí ens traslladarem a través del Port de la Bonaigua fins al pàrquing de La Peülla (1.907m) de l’estació d’esquí de Baqueira Beret. Aquí començarem l’excursió per la vall de Gerber fins l’estany de Gerber (2.165m) i el refugi Mataró (2.476m). Dinarem tipus pícnic i després retornarem pel mateix camí. A la tarda ens traslladarem a l’hotel de Llavorsí, on soparem i ens allotjarem.

9è Dia. Llavorsí – estany de Sant Maurici i refugi d’Amitges.

Ens traslladarem amb vehicle propi a Espot i després agafarem uns taxis 4×4 que ens portaran fins al refugi d’Amitges. Aquí començarem una excursió en descens fins l’anomenat Mirador de l’Estany, des d’on es gaudeix de vistes espectaculars de l’estany de Sant Maurici i els Encantats. Retornarem a l’estany a peu i finalment tornarem a agafar els taxis 4×4 per baixar a Espot. Fi del viatge.

Sortides: 22 agost, 03 octubre (2020) i 05 juny (2021)
Durada: 9 dies
Preu per persona: 1.980€ en habitació doble
Suplement individual: 420€

Grups de 12 persones com a màxim

Què inclou:

  • Estada a hotels de 4* a la Vall de Boí i Llavorsí, de 3* a la Vall Fosca i Parador a Arties.
  • Pensió completa durant tot el viatge amb dinars tipus pícnic durant les excursions.
  • Guia acompanyant d’Eurovacances amb titulació de Guia de Muntanya i associat a l’AEGM.
  • Desplaçament amb taxi del Parc Nacional a Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
  • Totes les excursions incloses en el programa o, en cas de mal temps, excursions alternatives.
  • Vista guiada a tres de les esglésies de la Vall de Boí (UNESCO).
  • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Ergo Seguros de Viaje.

ATENCIÓ: Aquest viatge es fa amb vehicles propis. Tots els desplaçaments entre hotels i entre els hotels i l’inici de les excursions es fan amb vehicle particular. Cadascú amb el seu cotxe. El temps màxim de conducció entre hotels és de 1h30 i cadascú el podrà fer al seu ritme. La conducció fins a l’inici de les excursions no supera mai els 30’.

Característiques:

Per a més informació:

Garantia sanitàra

Garantia sanitàra

Seguim les màximes garanties de seguretat dictades per les autoritats competents per lluitar contra la COVID-19. D’aquesta manera, operem els nostres viatges amb grups reduïts, utilitzem exclusivament hotels i restaurants que segueixin les mesures higièniques i la distància de seguretat fixades pel govern, incorporem les radioguies i visitem preferentment llocs poc massificats, monuments exteriors i paisatges oberts.
Grups reduïts

Grups reduïts

Els nostres itineraris de ruta estan pensats per un màxim de 15 persones i els de senderisme per un màxim de 12. D’aquesta manera us podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat a l’autocar, als restaurants o durant les visites. Aconseguim que totes les activitats, visites i maniobres siguin àgils i confortables per a tothom. I, sobretot, us podem dedicar totes les atencions que us mereixeu perquè gaudiu de l’experiència d’explorar Espanya amb nosaltres. El grup mínim per operar els nostres viatges és de 10 persones.
Radioguies

Radioguies

En tots els nostres viatges culturals utilitzem radioguies. D’aquesta manera podem garantir el manteniment de les distàncies de seguretat durant les visites i alhora facilitar l’audició de les explicacions del guia. A l’inici del viatge us entregarem el receptor i serà responsabilitat de cada viatger tenir-ne cura fins al darrer dia. Per raons higièniques i sanitàries, els auriculars seran d’us personal i no caldrà retornar-los al final del viatge. En els viatges de senderisme no es farà ús de radioguies.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar