Nepal, Tíbet i Buthan

Els regnes de l’Himàlaia

Un peu al passat i un peu al futur. Així mateix ho van reconèixer els líders del país quan a mitjans de la dècada de 1970 van decidir aparcar l’edat mitjana i començar el lent camí cap al món modern. Des d’aleshores han passat gairebé 40 anys durant els quals el país ha entrat a la modernitat sense deixar enrere el segle XV. Encaixonat a les valls de l’Himàlaia, Bhutan posseeix un encant difícil de superar. Les muntanyes són espectaculars, l’aire pur, els boscos espessos, la gent encantadora, l’arquitectura grandiosa, la religió fervent i l’art magnífic. No hi ha misèria, indústries o grans infraestructures. Bhutan encara és un país de pagesos de muntanya i monestirs fortificats, on els camperols llauren els camps amb animals però els monjos transcriuen manuscrits mil·lenaris amb computadores. El viatge el combinarem amb el Tibet, el regne per antonomàsia de l’Himàlaia. Convertit en regió autònoma de la Xina des de la invasió del segle XX, el Tibet s’ha mantingut fidel a les seves tradicions ancestrals, a la seva llengua i a la seva particular visió del budisme. Tot plegat una identitat ben diferent de la dels  seus veïns, viscuda als peus de les muntanyes més altes del món i centrada en els temples i palaus de Lhasa, la ciutat sagrada del budisme tibetà.

1r Dia. Volem a Katmandú.

Presentació a l’aeroport i sortida del vol a Doha on connectarem amb el vol a Katmandú. Nit a bord.

2n Dia. Katmandú.

Després d’esmorzar arribarem a Katmandú, ens traslladarem a l’hotel i dinarem. A la tarda farem una visita panoràmica de Patan, una de les capitals històriques del país.

3r Dia. Katmandú – Bhaktapur.

Esmorzarem i ens arribarem a la població de Dhulikhel, on visitarem el seu casc antic i gaudirem d’espectaculars vistes dels Himàlaies. Després de dinar sortirem cap a Bhaktapur, on en arribar coneixerem la plaça Durbar, situada davant l’antic Palau Reial de Bhaktapur (UNESCO). Avui celebrarem un sopar especial amb una família nepalesa.

4t Dia. Katmandú – Bodnath.

Aquest matí coneixerem Bodnath on veurem el temple de Pashupatinath i l’stupa de Bouddhanath. Gaudirem de les vistes al voltant del riu Bagmati i després de dinar coneixerem la plaça Durbar de Katmandú (UNESCO). Amb els tradicionals rickshaw ens arribarem al barri de Thamel on gaudirem de temps lliure. Al vespre tindrem un sopar-espectacle.

5è Dia. Katmandú – Lhasa.

Després d’esmorzar volarem a Lhasa, capital del Tibet. Durant el trajecte de l’aeroport de Lhasa a la ciutat gaudirem de l’espectacularitat de les muntanyes que ens rodegen. Temps lliure per aclimatar-nos a l’alçada abans de sopar a l’hotel i allotjament.

6è Dia. Lhasa.

Després d’esmorzar començarem a conèixer Lhasa. Visitarem el Palau de Potala, residència dels dalai-lama fins el 1959 i actual museu (UNESCO). També coneixerem el monestir Sera, una de les grans universitats monàstiques del Tibet. Sopar i allotjament a Lhasa.

7è Dia. Lhasa.

Esmorzarem i acabarem de descobrir la ciutat. Visitarem el monestir de Drepung que va arribar a acollir fins a 10.000 monjos i el temple de Jokhang, centre espiritual de la ciutat i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinarem a un restaurant local durant les visites i soparem a l’hotel de Lhasa.

8è Dia. Lhasa – Katmandú.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Katmandú. Un cop arribem ens adreçarem a l’hotel i dinarem. A la tarda coneixerem la stupa de Swayambhunath, la més antiga del país. Aquest vespre soparem a un restaurant local. Nit a Katmandú.

9è Dia. Katmandú – Paro – Thimpu.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Paro, Bhutan. Passats els tràmits de duana ens traslladarem a Thimpu, capital del país, on soparem i ens allotjarem.

10è Dia. Thimpu.

Aquest matí després d’esmorzar farem un trekking fins al monestir budista de Cheri Gompa construït el 1620. Dinarem tipus píc-nic i a la tarda coneixerem la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

11è Dia. Thimpu – Punakha.

Esmorzarem a primera hora del matí per començar el recorregut que ens portarà a Punakha a través del pas Dochu-la a 3.088 metres d’altitud, des d’on podrem contemplar cims de més de 7.000 metres. En arribar a Punakha visitarem el Dzong de la ciutat, centre administratiu i religiós de la regió. Sopar i allotjament a l’hotel de Punakha.

12è Dia. Punakha – Trongsa.

Visitarem el districte de Wangduei després començarem el recorregut cap a Trongsa a través del pas Pele-la, de 3.300 mestres d’altitud. Ens aturarem per visitar Chendebji Chorten, d’estil nepalès, i després de dinar visitarem el Dzong de Trongsa, el més impressionant de tot Bhutan. Allotjament a Trongsa.

13è Dia. Trongsa – Bumthang.

Avui coneixerem la vall de Bumthang, una de les més espectaculars del Bhutan tot passant pel pas de Yutong-la de 3.400 metres d’altitud. Visitarem el Palau de Wangdichhoeling, el monestir de Kurje Lhakhang i el temple de Jambey Lhakhang que ens mostraran la rica tradició monàstica de la zona. Després de dinar visitarem el monestir de Tamshing Lhakhang fundat el 1501, abans de descobrir el Dzong de Jakar i retornar a l’hotel per sopar i descansar.

14è Dia. Bumthang – vall de Tang – Bumthang.

Després d’esmorzar ens adreçarem a la vall de Tang, on podrem visitar Ogyenchioling Manor, antiga casa familiar de la noblesa avui reconvertida en museu. Dinarem tipus pícnic i visitarem el llac Merbartsho, un dels llocs sagrats de les peregrinacions budistes. Acabada la visita retornarem a l’hotel de Bumthang on soparem.

15è Dia. Bumthang – Paro.

Esmorzarem i ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Paro. Visitarem el Museu Nacional que ens ajudarà a entendre la història i cultura del país i coneixerem el Dzong de la ciutat. Dinarem i a la tarda continuarem descobrint la ciutat tot visitant un dels temples més antics, el Kichu Lhakhang. Sopar i allotjament a l’hotel.

16è Dia. Paro.

Avui farem un trekking fins al monestir de muntanya de Taktshang Goemba. El seu nom significa niu de tigres i està penjat al bell mig d’un imponent espadat a 900 metres sobre la vall del riu Paro. Acabada la visita del monestir dinarem i retornarem a Paro on gaudirem de temps lliure abans de sopar a l’hotel.

17è Dia. Paro – Katmandú.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Katmandú on disposarem de temps lliure per acabar de conèixer la ciutat.

18è Dia. Katmandú – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol que ens durà a Doha on enllaçarem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 26 d’abril de 2020.

Preu per persona en habitació doble: 7.995.-€ (Iva inclòs).

Suplement habitació individual: 1.460.-€ (Iva inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Pensió completa durant tot el viatge, exceptuant els àpats que coincideixin en horari de vol. 
 • Algun àpat és tipus pícnic.
 • Vols de Barcelona a Katmandú amb la companyia Qatar Airways,  classe turista.
 • Vols a Tibet i Bhutan en companyies locals, classe turista.
 • Hotels de 4**** superior a Katmandú i Lhasa, i de primera categoria la resta del viatge.
 • Visites de Katmandú.
 • Visita de Patan.
 • Visita de Bodnath.
 • Visita de Paro.
 • Visita de Trongsa.
 • Visita de Bumthang.
 • Visita del Dzong de Punakha.
 • Visita de Thimpu.
 • Excursió al Monestir de Taktshang Goemba.
 • Visita de Patan.
 • Visites de Lhasa.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

OBSERVACIONS: Visats necessaris. El seu cost està inclòs al preu del viatge.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar