Madagascar

Viatge a Lemúria

Un viatge inèdit a una destinació pràcticament desconeguda. Madagascar és una illa de proporcions continentals, prou a prop d’Àfrica com per considerar-la part del continent, però alhora  prou allunyada com per gaudir de característiques plenament insulars. Fins al període juràssic Madagascar va formar part de Gondwana, l’enorme massa continental formada per Àfrica, l’Antàrtida, Sud-amèrica, l’Índia i Austràlia. Però les enormes tensions que afecten a les plaques litosfèriques van acabar trencant i dispersant aquesta massa terrestre descomunal. Des d’aleshores han passat més de 100 milions d’anys, prous com per fer de Madagascar un món en sí mateix.

La història humana hi ha seguit uns camins propis que poc tenen a veure amb els de la resta del continent. I la fauna i la flora han evolucionat de manera pràcticament aïllada durant milions d’anys fins a convertir el 85% de les espècies en organismes endèmics de l’illa, una proporció difícil de trobar a cap altre lloc del planeta, amb animals tan característics com la fossa i els lèmurs.

1r Dia. Volem a Antananarivo.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol a Madagascar, via Istanbul.

2n Dia. Arribem a Antananarivo.

A mitja tarda aterrarem a Antananarivo, la capital de Madagascar. Després de passar els tràmits fronterers i recollir l’equipatge ens traslladarem a un confortable hotel per sopar i descansar.

3r Dia. Antananarivo.

Després d’esmorzar a l’hotel visitarem l’antiga residència reial d’Ambohimanga (UNESCO). Dinarem i a la tarda visitarem la capital; veurem antics palaus reials, les residències del primer ministre i els governadors francesos, les catedrals anglicana i catòlica i l’antic Palau de Justícia.

4t Dia. Antananarivo – Tsingy Bemaraha.

Esmorzarem i volarem a Bekopaka, a l’oest del país. Aterrarem i ens traslladarem amb 4×4 al Tsingy de Bemaraha (UNESCO). Aquest paisatge càrstic de bellesa extraordinària es visita des d’uns ponts penjats espectaculars. Acabada la visita anirem a instal·lar-nos al lodge.

5è Dia. Tsingy Bemaraha – Morondava.

De bon matí farem una excursió amb canoa per les gorgues del riu Manambolo i descobrirem les  tradicions funeràries dels Vazimba. Dinarem i continuarem explorant el Tsingy de Bemaraha. A mitja tarda volarem a Morondava per conèixer la famosa Avinguda dels Baobabs.

6è Dia. Morondava – PN Isalo.

Després d’esmorzar ens dirigirem a l’aeroport per agafar el vol a Ranohira, des d’on continuarem per carretera fins a Isalo. Acabarem la tarda a la coneguda com finestra d’Isalo, una formació rocosa rectangular situada al cim d’una muntanya des d’on veurem una fantàstica posta de sol.

7è Dia. PN Isalo.

Esmorzarem i farem una excursió a peu de dia sencer al Parc Nacional d’Isalo. Durant la caminada podrem veure diverses espècies de lèmurs i gaudir d’un dels paisatges més bonics del país.  Dinarem tipus pícnic durant l’excursió i a la tarda retornarem a l’hotel.

8è Dia. PN Isalo – Anakao.

De matinada ens traslladarem per carretera a Toliara. Quan arribem agafarem una llanxa per navegar fins al nostre hotel, situat a primera línia de mar en una platja solitària. Amb sort, durant el trajecte podrem veure balenes i dofins. Quan arribem al lodge ens instal·larem i dinarem. Disposarem de la resta de la tarda lliure per gaudir del mar i de les instal·lacions de l’hotel.

9è Dia. Anakao – Nosy Ve – Anakao.

Aquest matí farem una excursió amb llanxa fins a l’illa de Nosy Ve. Una vegada a terra observarem els esculls coral·lins i les zones de nidificació dels faetons o tropicbirds. Disposarem d’una estona per banyarnos i fer snorkelling i després retornarem al nostre hotel d’Anakao.

10è Dia. Anakao – Antananarivo – Andasibe.

De matinada ens traslladarem amb llanxa a Toliara, on agafarem l’avió a Antananarivo. Quan arribem ens dirigirem per carretera al Parc Nacional d’Andasibe, on arribarem a la tarda. Al vespre farem una passejada nocturna per la selva durant la qual podrem veure diferents espècies de rèptils, amfibis i lèmurs nocturns.

11è Dia. Andasibe.

Començarem el dia visitant la Reserva d’Analamazaotra per observar indris, l’espècie de lèmurs més gran de l’illa. Durant l’excursió també es poden veure altres espècies de lèmurs, conèixer la flora local i observar ocells. A la tarda encara ens quedarà temps per visitar el poble d’Andasibe.

12è Dia. Andasibe – Vakona – Peyreras – Antananarivo.

Al matí visitarem l’illa de Vakona, on es poden observar diverses espècies de lèmur de ben a prop. Després ens traslladarem per carretera a Antananarivo. En ruta ens aturarem a visita la granja de papallones de Peyrieras, on també veurem rèptils i lèmurs. Allotjament a Antananarivo.

13è Dia. Antananarivo – Nosy Bé.

Esmorzarem a l’hotel i volarem a l’illa de Nosy Bé, a l’extrem nord-oest de Madagascar. Aterrarem, ens instal·larem a l’hotel i dinarem. A la tarda disposarem de temps lliure per gaudir de la platja.

14è Dia. Nosy Bé.

Començarem el matí fent una excursió amb barca per observar balenes. Dinarem i a la tarda visitarem Hell-Ville, la capital de l’illa. Veurem el centre històric i el mercat i després pujarem al mont Passot per veure la posta de sol.

15è Dia. Nosy Bé.

Després d’esmorzar agafarem una llanxa fins a l’illa de Nosy Tanikely on passarem el dia. Disposarem de temps per fer snorkelling i veure els fons de corall, observar lèmurs i ocells i banyar-nos tranquil·lament. Dinarem tipus pícnic a la platja i a la tarda retornarem a Nosy Bé.

16è Dia. Nosy Bé – Antananarivo – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i volarem a Antananarivo, per connectar amb el vol a Istanbul.

17è Dia. Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Istanbul i connectarem amb el vol a Barcelona. Fi del viatge.

Dates de sortida: 5 de juny i 7 d’agost de 2020.

Preu per persona en habitació doble: 8.995.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.175.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols amb la companyia Turkish Airlines, classe turista.
 • Vols domèstics amb Air Madagascar o vols privats amb avioneta.
 • Estada a hotels o lodges de 4****, excepte a Bemaraha on és categoria turista bàsica.
 • Pensió completa durant tot el viatge (alguns àpats tipus pícnic).
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita d’Antananarivo.
 • Visita d’Ambohimanga.
 • Visita del Tsingy Bemaraha.
 • Visita de l’Avinguda dels Baobabs.
 • Visita del Parc Nacional d’Isalo.
 • Excursió a Nosy Ve.
 • Visita de la Reserva d’Analamazotra.
 • Excursió per veure balenes a Nosy Bé.
 • Ascensió amb vehicle a mont Passot.
 • Excursió a Nosy Tanikely.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

Observacions: Air Madagascar pot canviar horaris de vols i dates de sortida i això podria alterar parcialment el programa. Eurovacances farà tot el possible per tal que, si es donés aquesta  circumstància, tingués la mínima repercussió possible en el viatge. És obligatori consultar un centre de vacunació dos mesos abans de començar el viatge.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar