EEUU Parcs Nacionals

Parcs Nacionals dels Four Corners

L’any 1848, després de la guerra amb Mèxic, els Estats Units adquireixen el territori de Nou Mèxic. L’any 1861 es crea l’estat de Colorado. El 1863 el govern federal decideix dividir Nou Mèxic en dos i crear l’estat d’Arizona. El 1896, quaranta-sis anys després de la seva fundació com a territori, Utah també es converteix en estat. Les fronteres comunes entre tots quatre es tracen amb tiralínies des d’un despatx de Washington, convergint en angle recte a 36°59′56.3″N i 109°02′42.6″W. Acaben de néixer els Four Corners, les quatre cantonades del sud-oest.

Aquesta frontera artificial sense cap lògica geogràfica, divideix en quatre un dels paisatges geològics més impressionants del planeta. Rius com el Colorado han esculpit un paisatge mineral de proporcions superlatives convertit per la màgia del cinema en la quintaessencia del Far West. Molts d’aquests llocs estan protegits sota els diversos paraigües conservacionistes dels Estat Units, ja siguin Parcs Nacionals, Reserves o Monuments Nacionals. Tots són espectaculars. Pels amants dels grans paisatges és una destinació imprescindible. Pels caminadors és el paradís.

1r Dia. Barcelona – Albuquerque.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol als EEUU. Aterrarem a una ciutat americana i connectarem amb el vol a Albuquerque, Nou Mèxic, on arribarem al vespre.

2n Dia. Albuquerque – Santa Fe – Taos Pueblo – Alamosa.

Després d’esmorzar ens traslladarem per carretera a Santa Fe, la capital de l’estat de Nou Mèxic. Tal i com podrem veure durant la nostra visita, la ciutat és famosa perquè conserva l’estil colonial d’època hispana. Veurem el Palau del Governador, la Catedral, la Capella de Guadalupe i l’estació de tren i després dinarem. A la tarda anirem a conèixer Taos Pueblo (UNESCO), un poble nadiu on encara es conserva l’arquitectura tradicional. Finalment arribarem a Alamosa, Colorado, on ens allotjarem.

3r Dia. Alamosa – Great Sand Dunes – Durango.

Aquest matí anirem al Parc Nacional de Great Sand Dunes, un mar de dunes de fins a 250m d’alçada situat a la vall de San Luís, al sud de Colorado. Farem una excursió fins a dalt de les dunes i després retornarem a Alamosa per dinar. A la tarda ens traslladarem a Durango.

4t Dia. Durango – Mesa Verde – Durango.

Al matí ens dirigirem al Parc Nacional de Mesa Verde, on antigament vivien els indis pueblo, avantpassats de moltes nacions indígenes del Sud-oest. Passarem el dia visitant alguns dels poblats més importants, construïts sota balmes immenses. Dinarem durant les visites i a la tarda retornarem a Durango.

5è Dia. Durango – Silverton – Grand Junction.

Aquest matí anirem a l’estació de Durango per agafar l’antic tren de vapor a Silverton. Tot i que les mines de Silverton ja fa temps que estan tancades, la bellesa del recorregut ha fet del trajecte amb tren una de les principals atraccions de la regió. Farem una passejada per l’antic poble miner i després de dinar continuarem l’etapa per carretera fins a Grand Junction.

6è Dia. Grand Junction – Colorado National Monument – Red Cliff Lodge.

Després d’esmorzar anirem a conèixer els impressionants paisatges rocallosos del Colorado National Monument. Recorrerem Rim Rock Drive i farem parades als millors miradors per gaudir del paisatge. Quan acabem la visita continuarem fins a Red Cliff Lodge. Dinarem i a la tarda farem una excursió amb barca pel riu Colorado. Allotjament a Red Cliff Lodge.

7è Dia. Red Cliff Lodge – Arches – Red Cliff Lodge.

Avui dedicarem tot el dia a explorar i caminar pel Parc Nacional d’Arches, famós pels seus impressionants arcs de pedra naturals. Farem diverses excursions per apropar-nos als arcs més espectaculars, pujarem a Delicate Arch, arribarem a Devil’s Garden i passejarem per la zona de The Windows. Dinarem tipus pícnic i a la tarda retornarem a Red Cliff Lodge.

8è Dia. Red Cliff Lodge – Canyonlands – Red Cliff Lodge.

Aquest matí ens dirigirem al Parc Nacional Canyonlands, per gaudir d’un paisatge geològic profundament esculpit pel riu Colorado. Farem diverses excursions fins als millors miradors i ens aproparem a Mesa Arch. Dinarem tipus pícnic durant les excursions i cap al vespre anirem a conèixer el meandre de Dead Horse Point. Allotjament a Red Cliff Lodge.

9è Dia. Red Cliff Lodge – Monument Valley – Kayenta.

Sortirem de Red Cliff Lodge amb direcció sud, entrarem a la reserva Navajo i arribarem a Monument Valley, a Arizona, amb tota seguretat el paisatge més famós del sud-oest dels Estats Units. Gaudirem de la vista més cinematogràfica del Far West i després farem un recorregut pel parc amb 4×4 per gaudir del paisatge. Dinarem un típic àpat navajo i finalment recorrerem els darrers quilòmetres fins a Kayenta, on ens allotjarem.

10è Dia. Kayenta – Antelope Canyon – Horseshoe Bend – Page.

Començarem el dia de matinada traslladant-nos a Page, molt a prop del llac Powell. La primera visita del dia la farem a Antelope Canyon, una gorja famosa per les impressionants formacions erosives de les sorrenques vermelles de la regió. Dinarem i a la tarda visitarem Horseshoe Bend, a la zona protegida de Glen Canyon, probablement un dels meandres fluvials més perfectes del món. Allotjament a Page.   

11è Dia. Page – Bryce Canyon.

Aquest matí entrarem a l’estat de Utah. La primera parada la farem a Red Canyon, que rep el nom pel color vermellós de les seves formacions rocoses. Dinarem i a la tarda visitarem l’impressionant Parc Nacional de Bryce Canyon, on farem una excursió entre les cèlebres agulles que han fet famós el parc. Allotjament al lodge de Bryce Canyon.

12è Dia. Bryce Canyon – Zion – Page.

Començarem el dia recorrent l’espectacular carretera que porta al Parc Nacional Zion. Ens aturarem a algun dels miradors per veure les dunes fòssils i finalment arribarem a l’interior del parc. Farem un parell de caminades per gaudir del paisatge de la vall i a la tarda retornarem a Page, a l’estat d’Arizona.

13è Dia. Page – Grand Canyon – Flagstaff.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a Grand Canyon, un dels paisatges geològics més impressionants del món. Ens aturarem a observar les vistes des dels millors miradors del South Rim i dinarem. A la tarda farem una excursió per acabar de gaudir dels paisatges del Grand Canyon i després continuarem l’etapa per carretera fins a Flagstaff.

14è Dia. Flagstaff – Meteor Crater – Petrified Forest – Albuquerque.

Avui començarem l’etapa conduint amb direcció est. La primera parada la farem a Meteor Crater, el cràter meteorític més gran de la superfície de la Terra. La següent parada serà al Parc Nacional de Petrified Forest, el bosc petrificat, un entorn desèrtic farcit de fragments de troncs fossilitzats de fa 225 milions d’anys. Dinarem en ruta i a la tarda arribarem a Albuquerque.

15è Dia. Albuquerque – Barcelona.

Després d’esmorzar a l’hotel ens traslladarem a l’aeroport per volar a una ciutat dels EEUU, on connectarem amb el vol a Barcelona. Nit a bord.

16è Dia. Barcelona.

Arribada a Barcelona i fi del viatge.

Data de sortida: 1 d’octubre de 2020.

Preu per persona en habitació doble: 7.960.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.665.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

  • Vols amb la companyia American Airlines, classe turista.
  • Estada a hotels de primera classe.
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns àpats tipus pícnic).
  • Guia acompanyant d’Eurovacances.
  • Visita de Santa Fe i de Taos Pueblo.
  • Recorregut amb el tren miner de Durango a Silverton.
  • Excursió amb barca pel riu Colorado des de Red Cliff Lodge.
  • Visita dels Parcs Nacionals, Naturals i Monumentals de Great Sand Dunes, Colorado National Monument, Mesa Verde, Arches, Canyonlands, Monument Valley, Glen Canyon, Antelope Canyon, Red Canyon, Bryce Canyon, Zion, Grand Canyon, Meteor Crater i Petrified Forest.
  • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia ERGO Seguros de viaje.

 

Observacions:

Per entrar als Estats Units és imprescindible disposar de passaport de lectura mecànica i de l’autorització ESTA. Si us plau, en cas de dubte, consulteu amb Eurovacances.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar