Tanzània Parcs Nacionals

1r Dia – Barcelona – Arusha (Tanzània)

Vols de Barcelona a Arusha segons l’horari i la classe escollits. A l’arribada trasllat privat de l’aeroport a l’hotel. Allotjament a l’hotel Arusha Coffee Lodge.

2n Dia – Arusha – Parc Nacional de Tarangire

Esmorzar inclòs al lodge. Al matí, recorregut per carretera fins al Parc Nacional de Tarangire, de 2850 quilòmetres quadrats. Travessat pel riu del mateix nom, aquest parc acull una diversitat paisatgística sense paral·lels als parcs del nord del país. Tarangire també destaca per la gran quantitat d’elefants, zebres, nyus i lleons que viuen al parc, així com per l’abundància de baobabs. Check in al camp de luxe Sanctuary Swala i dinar inclòs al restaurant del camp. A la tarda farem un primer safari per conèixer el parc nacional. Sopar inclòs al camp. Allotjament al camp de luxe Sanctuary Swala.

3r Dia – Parc Nacional de Tarangire

Esmorzar inclòs al camp. Dia sencer dedicat al Parc Nacional de Tarangire, amb safaris al matí i a la tarda per aproximar-se a la diversitat biològica i paisatgística de la zona. Dinar i sopar inclosos al camp. Allotjament al camp de luxe Sanctuary Swala.

4t Dia – Parc Nacional de Tarangire – Ngorongoro

Esmorzar inclòs al camp. Al matí recorregut per carretera fins al famós cràter del volcà Ngorongoro, on hi ha la concentració de fauna salvatge més important del país. Check in a l’exclusiu Plantation Lodge. Dinar inclòs al restaurant del lodge. A la tarda temps lliure per descansar i gaudir del paisatge i les instal·lacions del lodge. Sopar inclòs al lodge. Allotjament al Plantation Lodge.

5è Dia – Ngorongoro

Esmorzar inclòs al lodge. Safari de dia sencer a l’interior del cràter del volcà Ngorongoro, el punt més interessant de la Reserva Faunística de Ngorongoro, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Amb només 260 quilòmetres quadrats, a la base del cràter hi viuen més de 25.000 mamífers de mida gran, entre els que destaquen rinoceronts negres, zebres, nyus, elefants, hipopòtams, lleons, hienes i lleopards, a més a més d’una varietat d’aus sense paral·lels a la regió. Dinar tipus pícnic inclòs durant el safari. Al capvespre farem una visita a un poblat massai tradicional. Sopar inclòs al lodge. Allotjament al Plantation Lodge.

6è Dia – Ngorongoro – Olduvai – Parc Nacional de Serengeti

Esmorzar inclòs al lodge. Al matí, recorregut per carretera fins al Parc Nacional de Serengeti amb parada a la gorja d’Olduvai, un dels jaciments d’homínids més importants del món. Quan arribem a Serengeti ens instal·larem al luxós Sanctuary Kusini Camp i dinarem. A la tarda farem un primer safari al Serengeti, nom que significa plana infinita en llengua massai. El Parc Nacional, d’aproximadament 30.000 quilòmetres quadrats, és només una fracció de l’enorme regió ecològica i geogràfica del mateix nom, on viuen 70 espècies de mamífer de mida gran i més de 500 d’aus. Sopar inclòs al camp. Allotjament al Sanctuary Kusini Camp.

7è Dia – Parc Nacional de Serengeti

Esmorzar inclòs al camp. Dia sencer dedicat al Parc Nacional de Serengeti, amb safaris al matí i a la tarda per gaudir dels horitzons infinits de la sabana i observar la fauna de la regió. Dinar i sopar inclosos al camp. Allotjament al Sanctuary Kusini Camp.

8è Dia – Parc Nacional de Serengeti – Arusha – Barcelona

Esmorzar inclòs al camp. Trasllat a l’aeròdrom local per agafar el vol de retorn a Arusha. Quan aterrem ens instal·larem a l’Hotel Mont Meru o a l’Arusha Hotel i disposarem de l’habitació fins l’hora de sortida del vol. Dinar inclòs a l’hotel. Trasllat a l’aeroport internacional per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la categoria escollits. Nit a bord.

9è Dia – Barcelona

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat a l’aeroport per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 3.356.- Euros (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:
Estada als hotels, lodges i camps indicats en règim de pensió completa.
Guia/xofer privat de parla hispana durant tot el recorregut
Transport privat amb vehicle 4×4.
Tots els àpats indicats explícitament.
Tots els safaris indicats al programa.
Vol domèstic Serengeti – Arusha.
Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:
Vols internacionals.
Extres personals.
Propines.
Visat.
Res no mencionat explícitament.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar