Tanzània amb avioneta

1r Dia – Barcelona – Arusha (Tanzània)

Vols de Barcelona a Arusha segons l’horari i la classe escollits. A l’arribada trasllat privat de l’aeroport a l’hotel. Allotjament a l’Arusha Coffee Lodge.

2n Dia – Arusha – Parc Nacional de Tarangire

Esmorzar inclòs a l’hotel. Al matí, visita guiada de les plantacions de cafè de les rodalies d’Arusha. Dinar inclòs al lodge. Després de dinar, trasllat a l’aeroport per agafar l’avioneta que ens ha de portar al Parc Nacional de Tarangire, de 2850 quilòmetres quadrats. Travessat pel riu del mateix nom, aquest parc acull una diversitat paisatgística sense paral·lels als parcs del nord del país. Tarangire també destaca per la gran quantitat d’elefants, zebres, nyus i lleons que viuen al parc, així com per l’abundància de baobabs. Tant bon punt aterrem farem un primer safari per conèixer el parc nacional. Sopar i allotjament al camp de luxe Tarangire Tree Tops, situat als peus d’un bosc de baobabs.

3r Dia – Parc Nacional de Tarangire

Esmorzar inclòs al camp. Dia sencer dedicat al Parc Nacional de Tarangire, amb safaris amb 4×4 diürns i nocturns, visita a un poblat massai tradicional i passejada a peu per gaudir de la posta de sol a la sabana. Dinar i sopar inclosos al camp. Dinar, sopar i allotjament al camp de luxe Tarangire Tree Tops.

4t Dia – Parc Nacional de Tarangire – Ngorongoro

Esmorzar inclòs al camp. Al matí farem un darrer safari amb 4×4 al Parc Nacional de Tarangire. Dinar inclòs al camp Tarangire Tree Toops. A la tarda volarem a l’aeròdrom del llac Manyara, des d’on continuarem per terra cap a la Reserva Faunística de Ngorongoro, on hi ha la concentració de fauna salvatge més important del país. Quan arribem ens instal·larem a l’elegant lodge The Manor at Ngorongoro. Disposarem de la resta de la tarda lliure per gaudir del paisatge i de les instal·lacions del lodge. Sopar i allotjament a The Manor at Ngorongoro.

5è Dia – Ngorongoro

Esmorzar inclòs al lodge. Safari de dia sencer a l’interior del cràter del volcà Ngorongoro, el punt més interessant de la Reserva Faunística de Ngorongoro, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Amb només 260 quilòmetres quadrats, a la base del cràter hi viuen més de 25.000 mamífers de mida gran, entre els que destaquen rinoceronts negres, zebres, nyus, elefants, hipopòtams, lleons, hienes i lleopards, a més a més d’una varietat d’aus sense paral·lels a la regió. Dinar tipus pícnic inclòs durant el safari. Sopar i allotjament a The Manor at Ngorongoro.

6è Dia – Ngorongoro – Parc Nacional de Serengeti

Esmorzar inclòs al lodge. Al matí farem un passeig a cavall pels voltants de The Manor at Ngorongoro. Dinarem al lodge i a continuació volarem amb avioneta fins al Parc Nacional de Serengeti, el nom del qual significa plana infinita en llengua massai. El Parc Nacional, d’aproximadament 30.000 quilòmetres quadrats, és només una fracció de l’enorme regió ecològica i geogràfica del mateix nom, on viuen 70 espècies de mamífer de mida gran i més de 500 d’aus. A l’arribada en instal·larem a luxós Migration Camp. Disposarem de la resta de la tarda lliure per descansar i gaudir del paisatge. Sopar i allotjament al Migration Camp.

7è Dia – Parc Nacional de Serengeti

Esmorzar inclòs al camp. Dia sencer dedicat al Parc Nacional de Serengeti, amb safaris al matí i a la tarda per gaudir dels horitzons infinits de la sabana i observar la fauna de la regió. Dinar tipus pícnic durant el safari i sopar al camp. Allotjament al Migration Camp.

8è Dia – Parc Nacional de Serengeti – Arusha – Barcelona

Esmorzar inclòs al camp. Al matí farem un darrer safari a peu per acabar de conèixer amb detall l’ecosistema del Parc Nacional de Serengeti. Dinarem al camp i després ens traslladarem a l’aeròdrom local per agafar el vol amb avioneta de retorn a Arusha. Quan aterrem ens instal·larem a l’Hotel Mont Meru o a l’Arusha Hotel i disposarem de l’habitació fins l’hora de sortida del vol. Sopar inclòs a l’hotel. Trasllat a l’aeroport internacional per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la categoria escollits. Nit a bord.

9è Dia – Barcelona

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat a l’aeroport per agafar els vols de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: a partir de 4.623.- Euros (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:
Estada als hotels, lodges i camps indicats en règim de pensió completa.
Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport.
Trasllats amb avioneta entre els Parcs Nacionals.
Tots els àpats indicats explícitament.
Tots els safaris indicats al programa amb guia de parla anglesa (els 4×4 es comparteixen amb altres clients del lodge).
Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:
Vols internacionals.
Extres personals.
Propines.
Visat.
Res no mencionat explícitament.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar