Sri Lanka

1r Dia – Barcelona – Colombo (Sri Lanka).
Vol de Barcelona a Sri Lanka segons l’horari i la classe escollits. Nit a bord.

2n Dia – Colombo – Sigirya
Arribada a Colombo, capital de Sri Lanka. Recepció, assistència i trasllat privat a Sigiriya amb guia de parla hispana. Sigirya està situada al centre del triangle cultural de l’illa i és una de les millors bases per explorar l’interior. Allotjament a l’hotel Vill Uyana. Dinar inclòs a l’hotel. Tarda lliure per descansar o fer alguna excursió opcional per la zona. Sopar inclòs a l’hotel.

3r Dia – Sigiriya – Anuradhapura – Sigiriya
Esmorzar inclòs a l’hotel. Excursió privada de dia sencer amb guia de parla hispana a Anuradhapura, la capital històrica del país durant més de mil anys i un dels centres budistes més importants de Sri Lanka. Dinar inclòs durant l’excursió al Palm Garden Village d’Anuradhapura. Sopar i allotjament a l’hotel Vill Uyana de Sigiriya.

4t Dia – Sigiriya – Polonnaruwa – Sigiriya
Esmorzar inclòs a l’hotel. Excursió privada de mig dia amb guia de parla hispana per conèixer l’espectacular fortalesa de Sigiriya, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar inclòs a l’hotel Vill Uyana de Sigiriya. A la tarda excursió privada de mig dia amb guia de parla hispana a Polonnaruwa, la capital de l’illa durant l’edat mitjana, també inclosa a la llista del Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Sopar i allotjament a l’hotel Vill Uyana de Sigiriya.

5è Dia – Sigiriya – Kandy
Esmorzar inclòs a l’hotel. Recorregut amb vehicle privat i guia de parla hispana de Sigiriya a Kandy. Durant el recorregut visita del Temple de la Roca de Dambulla, de diverses fases constructives des del segle II aC. fins al segle XI de la nostra era. Arribada a Kandy i allotjament a l’hotel Kandy House. A la tarda visita privada amb guia de parla hispana dels monuments de Kandy, incloent el temple budista de Dalada Maligawa, un dels més venerats del món. Sopar inclòs a l’hotel.

6è Dia – Kandy – Peradeniya – Pinnawela
Esmorzar inclòs a l’hotel. Excursió privada de mig dia amb guia de parla hispana als jardins botànics de Peradeniya, de més de 60 hectàrees, i a l’orfenat d’elefants de Pinnawela, on es recuperen animals desplaçats del seu hàbitat. Dinar inclòs a l’hotel Kandy House. Tarda lliure. Sopar inclòs a l’hotel.

7è Dia – Kandy – Nuwara Eliya
Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat amb guia de parla hispana a Nuwara Eliya, situada a la vall de Bogawantalawa, més coneguda com la vall Daurada del Te. Arribada a Nuwara Eliya i allotjament al Tea Trails Luxury Bungalow, d’elegant estil colonial. Dinar inclòs a l’hotel. A la tarda temps lliure per descobrir els secrets de les antigues plantacions de te de Ceilan. Sopar inclòs a l’hotel.

8è Dia – Nuwara Eliya – Colombo
Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat amb guia de parla hispana a Colombo. Durant el trajecte parada a Kithulgala per veure el riu Kelani, on es va gravar la pel·lícula El pont sobre el riu Kwai. Continuació fins a Colombo per instal·lar-se a l’hotel Park Street. A la tarda visita privada amb guia de parla hispana de Colombo per conèixer a fons la capital del país.

9è Dia – Colombo – Barcelona.
Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat privat a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Barcelona segons l’horari i la classe escollits.

Preu aproximat per persona en habitació doble viatjant un mínim de dues persones: 2.060.- Euros (IVA inclòs) + Vols

El preu inclou:
Estada als hotels indicats en règim d’allotjament i esmorzar.
Guia privat de parla italiana durant tot el recorregut
Transport privat amb vehicle amb aire condicionat.
Tots els àpats indicats explícitament.
Visites indicades al programa.
Beguda de benvinguda i tovallola refrescant a tots els hotels.
Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

El preu no inclou:
Vols internacionals.
Extres personals.
Propines.
Res no mencionat explícitament.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar