Noruega Aurores Boreals

1r Dia: Barcelona – Tromsø

Vol de Barcelona a Tromsø via Oslo. Trasllat per compte propi a l’hotel. Allotjament al Tromsø Ishavshotel o al Rica Gran Hotel en règim de dormir i esmorzar. Al vespre tindrem la primera possibilitat de veure aurores boreals.

2n Dia: Tromsø – Hurtigruten

Esmorzar inclòs a l’hotel. Matí lliure per visitar la ciutat de Tromsø, la capital àrtica de Noruega i el punt de partida de les expedicions polars del país des del segle XIX. Dinar lliure. Embarcament al vaixell de Hurtigruten a partir de les 15:00 hores. El vaixell salpa rumb al nord a les 18:30 hores. Durant la tarda navegació al llarg dels anomenats Alps de Lyng rumb a Skjervøy. Sopar lliure al vaixell. Allotjament a bord en cabina doble sense especificar. Al vespre, nova oportunitat per veure aurores boreals.

3r Dia: Hurtigruten (Cap Nord)

Esmorzar inclòs al vaixell. Escales a Hammerfest, Havøysund i Honningsvåg, on s’ofereix la possibilitat de participar a l’excursió opcional al Cap Nord. A la tarda navegació al llarg de les costes àrtiques de Finnmark, amb escales als ports de Kjøllefjord, Mehamn i Berlevåg. Dinar i sopar lliures. Allotjament a bord. Al vespre, nova oportunitat per veure aurores boreals.

4t Dia: Hurtigruten – Kirkenes (safari cranc gegant i hotel de glaç)

Esmorzar inclòs al vaixell. Escala a Vadsø i continuació de la ruta cap a Kirkenes. A les 09:45 arribada a l’extrem nord-est de Noruega, tocant a la frontera amb Rússia, i desembarcament. Trasllat des del port per iniciar el safari del cranc gegant. Durant l’excursió veurem com es pesquen els crancs, que poden pesar més de 15 kg, i gaudiran d’un suculent dinar a base de potes de cranc. Trasllat de retorn a Kirkenes per instal·lar-se a l’hotel.
A la tarda trasllat a l’hotel de gel per veure aquesta construcció tant especial. Degustarem una beguda àrtica al bar de l’hotel i després retornarem a Kirkenes. Allotjament a l’hotel Rica Artic o Thon. Al vespre, nova oportunitat per veure aurores boreals.

5è Dia: Kirkenes (trineus de gossos i motos de neu)

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat al Centre d’Activitats Àrtiques per fer una excursió amb trineus de gossos. Un musher professional explicarà com guiar els gossos i després començarà l’excursió a través de boscos boreals i llacs glaçats. Els trineus estaran ocupats per dues persones que podran alternar-se per a conduir-lo. Durada: 2h. L’excursió inclou roba tèrmica adequada per a l’activitat. Trasllat de retorn a Kirkenes. Dinar lliure. A la tarda, quan ja sigui fosc, trasllat fins al punt d’inici de l’excursió amb motos de neu. Explicació del funcionament de les motos i inici del recorregut a través de llacs glaçats, acompanyats, si les condicions són favorables, per la llum màgica de l’aurora boreal. Dues persones per moto que podran alternar-se per a pilotar-la. Durada: 2h. L’excursió inclou casc i roba tèrmica adequada per a l’activitat. Acabada l’excursió trasllat de retorn a Kirkenes. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Rica Artic o Thon.

6è Dia: Kirkenes – Oslo.

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat per compte propi a l’aeroport per agafar el vol a Oslo, capital del país. Trasllat per compte propi a l’hotel. A la tarda temps lliure per passejar per la ciutat. Recomanem una vista a l’anomenat Parc Vigeland, un dels símbols de la ciutat moderna, i el passeig per la Karl Johan Gate, la fortalesa medieval i la zona del port antic. Dinar i sopar lliures. Allotjament al Grand Hotel, situat al centre neuràlgic de la ciutat.

7è Dia: Oslo – Barcelona

Esmorzar inclòs a l’hotel. Trasllat per compte propi a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Barcelona.

Període d’operació: de mitjans de desembre a mitjans d’abril

Preu aproximat per persona en habitació doble: a partir de 2.350.- Euros (IVA inclòs)

Aquest preu inclou:
Vols de la companyia SAS, categoria turista.
Hotels de 4**** a Oslo i de 3*** a Tromso i Kirkenes.
Esmorzars als hotels i al vaixell.
Hurtigruten de Tromsø a Kirkenes en cabina doble sense especificar.
Totes les activitats a Kirkenes detallades al programa; trasllats inclosos.
Roba tèrmica i casc per les activitats a Kirkenes.
5 nits en zona d’aurores boreals.
Assegurança bàsica de viatge.

El preu no inclou:
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Dinar i sopar.
Extres personals.
Cap servei no mencionat explícitament.
Taxes d’aeroport.
Suplement de carburant.

Nota: Cal disposar de permís de conduir per a conduir motos de neu. Preu en base a dues persones compartint habitació doble, moto de neu i trineu. Idiomes parlats durant l’itinerari: noruec i anglès, sense assistència en llengua hispana. Mínim 2 persones. Les excursions poden ser cancel·lades sense previ avís per condicions atmosfèriques adverses o per seguretat. En aquest cas, es poden proposar activitats alternatives que si són acceptades pel client, anul·laran el dret a devolució. Cal portar roba d’hivern rigorós i calçat adequat perquè les temperatures són molt fredes i tot està nevat.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar